οτι θελετε παιδια.
(προβλεπω η δωροεπιταγη να φτανει για ενα αντιχλωριακο και αν το κερδισει ο νικ βεβαια......για ενα μπουκαλακι βακτηριων..αχαχαχαχαχαχαχα!!!!) |
Αν μαζεύουμε πχ 20 άτομα κ πχ βάλουμε απο 10 ευρώ ο καθένας μαζεύονται 200 ευρώ. Αφαιρούμε 50 ευρώ για την βασιλόπιτα κ περισσεύουν κ για δωροεπιταγη 150ευρω. Μπορεί με αυτόν τον τροπο να μας δώσει κ κάτι παραπάνω το κατάστημα. Δεν ξέρεις καμία φορά ;)
|
Παράθεση:
ναι!! καλα ειναι! αφου για την βασιλοπιτα η leda δεν θελει λεφτα προτεινω να της κανουμε ενα δωρακι συμβολικο για τον κοπο της, και ο,τι μεινει καμια δωροεπιταγη για το φλουρι!! |
ουιιιι μανουλα μου αισιοδοξια!
οτι πειτε.. |
Του Nick θα του κανω ολη τη σειρα βακτηριων δωρο εγω ωστε να μη τον πιασει ματι ποτε!!!!! :p:p:p:D:D:D
Απο μενα ενα 50 ευρω .... για την εκδηλωση .... και αν χρειαστουν πιο πολλα βλεπουμε .... Για το Flocafe στη Κηφισιά εκλεισε? Να μιλησω με τον ιδιοκτητη?? Τον ξερω (του ειχα δωσει μπολι :D) Μαλλον θα αλλαξω τη βαρδια με ενα συναδερφο (τον ψηνω) ωστε να παω βραδινος .... δηλαδη ως τις 21:00 θα ειμαι μαζι σας!!!! |
Παράθεση:
δεν θελω τιποτα βρε παιδια,απλα αποφασιστε τι θελετε, για να ακυρωσω και το δωρακι αν ειναι να γινει αλλιως,επειδη ξεκινησε να κανει δοκιμες αυτος που το φτιαχνει.. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Γιώργο κλείσε το μαγαζί εάν μπορείς |
Παράθεση:
δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα για το φλοκα...αφου δεν εχουν βρει κατι αλλο...να πουν και οι αλλοι.... |
Αμα μαζευτουμε μπολικοι μπορω να φτιαξω και γω μια πιτα....
η μανα μου βασικα (οποτε μην ανχωνεστε)..... πηγα και στην δουλεια και ξετρελαθηκανε..... |
Παράθεση:
|
20 ευρώ κ απο μένα αλλά καλύτερα είναι αν συμφωνείτε με την ιδεα μου να φτιάξουμε μια λίστα ποιοι θα συμμετέχουμε κ ποσά χρήματα διαθέτουμε. Αφού μαζευτούν τα χρήματα οποίος έχει καλές σχέσεις με τα μαγαζιά να επικοινωνήσει μήπως κ μας δώσει κάποιο κανένα καλύτερο πόσο.
|
Εγω ψιφιζω Leda δαγκωτο οτι θελει εκεινη να γινει!!!!!
ακομα 20 και απο μενα!!!! καποιος λογαριασμος κατι γιατι στην βραση κωλαει το σιδερο!!!!!! |
μιας και εκει που το ειχαμε στρωσει,αρχισαμε νεες ιδεες....
δεν το κανουμε παρασκευη η σαββατο βραδυ,σε κανενα σταυλο στο θησειο?:D:D:rolleyes::rolleyes: εχει και χωρο μονο για μας...εχουμε ξανακοψει πιττα εκει. |
Θέλετε να τα μαζέψω εγώ και να τα φέρω?
Παράθεση:
|
Παρακληση.
Με το θεμα μαγαζια το φορουμ αυτο εχει μια ευαισθησια. Και επειδη το θεμα φερει τον τιτλο "το κοπη το πιτα το GAB" δεν θα ηθελα να πατε σε καποιο καταστημα και να ζητησετε δωρο για την πιτα μας. Ελπιζω να καταλαβαίνετε. |
Παράθεση:
καμια σερβιτορα???:D:D δηλωσε κι εσυ το παρων!! |
Παράθεση:
|
τα λεφτα για ποιο λογο τα μαζευετε ρε παιδια,δεν εχω καταλαβει?
για την πιττα που θελετε να αγοραστει,το δωρο του φλουριτζη και τους καφεδες κλπ εξοδα στο μαγαζι? για ενα απο αυτα?για ολα? για μενα?:D:D |
Παράθεση:
όσο για τα χρήματα καλό είναι να δώσουμε σε αυτόν που θα την φτιάξει και τα υπόλοιπα σε αυτόν που θα κερδίσει το φλουρί |
Παράθεση:
Και να φτιαξω την πιτα και να κερδισω το φλουρι+-8+-8:smt048:smt048 |
Ρε παιδια, απλο ειναι το θεμα.
Μια συναντηση ειναι, να πουμε τα χρονια πολλα απο κοντα και χρειαζοταν και μια πιτα για το καλο του χρονου. Απο τη στιγμη που "βρεθηκε" η πιτα, περιττευουν τα υπολοιπα. Οποιος θελει φερνει και δωρακι, μικρο συμβολικο ή μεγαλο. Τα εξοδα του ο καθενας στο καφε, δικα του. |
Θα συμφωνησω με τον Σπυρο.
Οσο πιο πολυ ψηριζουμε την μαιμου ακρη δεν βγαζουμε!!!!! |
Παράθεση:
και γω θα συμφωνησω με τον Σπυρο. |
ΟΚ λοιπον, βαλτε λιστα ονοματων που θα ανανεωνεται αναλογα (να ξερει η leda τι πιτα θα φτιαξει) και οριστε ημερομηνια ωρα και τοπο διαξεγωγης.
Καλο ειναι καποιος που ξερει τον ιδιοκτητη ή μενει κοντα στο χωρο που θα γινει η συναντηση, να τον ενημερωσει κλπ για να εχουμε "πριβε" χωρο στο καταστημα αν γινεται, να μην ενοχλουμε και να μη μας ενοχλουν. Αλλη τοποθεσια ειναι στο Νεο Φαληρο, το Olympico. (διπλα σε τρενα, λεωφορειια και τραμ) (ποδοσφαιρο δεν θα εχει, παιζει εκτος ο Ολυμπιακος και μπασκετ παιζει το σαββατο, οποτε θα ειναι ανετα κι απο παρκινγκ κλπ για Κυριακη 27/1) |
μου ειναι πολυ μακρια το ολυμπικο και με την πιττα παραμασχαλα δεν ειμαι για τραμ και τρενα:D
|
Παράθεση:
Δεν εχεις κανενα κοντα με αυτοκινητο να σε φερει μαζι του? Ή να βρεθει ενα πιο κεντρικο μερος (Αθηνα), να μην εχει δυνατα μουσικη κλπ, με metro κοντα κλπ να ειναι σε ολους προσιτο |
Παράθεση:
εκτος κι αν καποιος που μενει εδω κοντα(χολαργο αγια παρασκευη) με παρει κι εμενα... |
Παράθεση:
Ρωτήσατε κι εμάς αν αντέχουμε να πλησιάσουμε στο Νέο Φάληρο... :cool: |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:38. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board