θα μπει και αριστερα οπως το κοιτας ... θεωρεις τα 70 κιλα λίγα για συνολο μιλαω και στο σαμπ?
|
Αρκετός είναι ο βράχος😉
|
Καλα με αυτους που εμπλεξες δεν γινεται να μην γινει σωστα το εγκλημα ,μου αρεσει πολυ το στησιμο του βραχου με το ανοιχτο κοματι απο την αλλη πλευρα για απλωτες ..ειναι λες και εισαι στη ακρη του υφαλου πριν αρχισει η ανοιχτη θαλασσα , για την διατηρηση των ιχνοστοιχειων θα σου ελεγα πηγαινε σε ριακτορα ασβεστιου. Ο βραχος θα ελεγα οτι ειναι πολυς στο σαμπ αλλα θα το δεις στην πορεια πως θα σου παει
|
ευχαριστω ... και εγω για εκει λέω αλλα ο μέντορας λεει θα μου βγαλει την πιστη για αρχη
|
τρέχουν τα σάλια μου! :smt119
Νομίζω θα πρέπει να βγάλεις λίγο βράχο από το σαμπ και να το βάλεις στη γυάλα. Άρε Χρηστάρα τι μας κάνεις.. έτοιμος είμαι να ξηλώσω το γαριδάδικο να το κάνω ριφ... αλλά με κρατάει γερά προσγειωμένο η καλή μας κρίση! :smt079 Καλή συνέχεια εύχομαι και περιμένουμε εναγωνίως την εξέλιξη του |
Μπράβο Χρήστο! Πολύ ωραίο! Κάνατε πολύ καλή δουλειά. Όλα περιποιημένα.
Ο βράχος είναι αρκετός. Μην βάλλεις άλλο. Ούτως η άλλος μπορείς να το στηρίξεις και με λιγότερο. |
Με το Πανο και το Νινταλ διπλα σου μην φοβασαι τιποτα !!!!
Προχωρατε και τρελλανε μας !!!! |
ευχαριστω παιδια μιλαμε εχω παθει πλακα εχω πολλά να μαθω ......
βοηθατε με την κυκλοφορια και με δοσομετρικες ρεεεεεεε |
Φοβερο στησιμο :smt023
Πολυ ωραια κομματια βραχου, που τα βρηκες ρεεε; Στο σαμπ μπουκωμενος φαινεται ο βραχος Χρηστο τουμπανο θα γινει, να το χαιρεσαι φιλε!!! |
Παράθεση:
Η κυκλοφορία είναι jebao? Μην σε νοιάζει τόσο η κυκλοφορία τώρα. Μόλις μπουν κοράλια κοίτα την. Δοσομετρικές τι τις θές απο τώρα? Δεν χρειάζεται να συμπληρώνεις αν δεν έχεις κοράλια. |
Η διαμόρφωση του βράχου σου στο ενυδρείο σου.....:smt038 best :smt038..
Για το sump σου... θα έλεγα και εγώ ότι είναι μπουκωμένο. Βγάλε μερικά βραχάκια και βάλε 1 - 2 μόνα τους και ξεκάρφωτα πάνω στον αραγωνίτη στο κομμάτι που είναι άδειο....εκεί θα μπορείς να βάλεις μερικά κοραλάκια..:D |
δοσομετρικες η CR θελω απο τωρα να τα μαθω πριν μπουν τα κοραλια ;)
το σαμπ θα εχει πολυ βραχο και μαλιστα "μπουκωμενο"ετσι ειπε ο μεντορας :D |
Πάσοοοο.....!!!!
Όταν μιλάν οι μέντορες οι άλλοι.....απλά λεν τη γνώμη τους :D:D |
φυσικα και θελω την γνωμη σου και μετραει ;)
|
Παράθεση:
|
calcium reactor vs balling ...εγω νομίζω θα έχουμε θέμα τον επόμενο καιρό προς συζητηση , αλλά μπορεί να είναι απλά διαίσθηση ,προς το παρόν μπορώ να πω πως σε όσους με ρωτάνε θα προτείνω calsium reactor γιατί απλά όσο τον είχα σε λειτουργία δεν είχα χάσει sps σε αντίθεση με την δοσομετρική που από την στιγμη που μπηκε σε λειτουργία πέθανε το 40% των sps που έχω στο ενυδρείο και μπορώ να το αναλύσω περαιτέρω και να πω αρκετούς λόγους αλλά το σημαντικότερο είναι η υγεία των ζωντανών μας
|
Παράθεση:
|
Mπράβο παιδιά!
|
Αυτά είναι τα όμορφα......
Καλή συνέχεια..... |
οτι θα εβλεπα τον πολατο στα αλατια δε το χα φανταστει χαχαχαχαχα
προχωρα χρησταρα :smt040:smt023:smt023:smt023:smt023 |
Χρήστο σου εύχομαι να το χαρείς !!
|
Παράθεση:
|
για πάμε τρελά αγόρια :D
|
Παράθεση:
του εχει μεινει ετσι ακριβως κιολας το παρατσουκλι!!! :D:D:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:51. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board