Αύριο στις 1:30 το μεσημέρι θα πάμε στην Κιβωτό της Αγάπης για να κάνουμε τη δωρεά!
Όποιος θέλει μπορεί να έρθει! |
Μακαρι να ημουν Πατρα,θα ηθελα να ημουν μαζι σας!
Καμια φωτο βγαλτε... |
Θα είναι ο beat89 με την καραμπίνα του, οπότε είμαστε καλυμμένοι!
|
Οσοι πιστοι προσελθετε....;)
Να ειστε καλοχτενισμενοι. |
μακαρι να καταφερω να ερθω κ εγω!! η συναντηση θα γινει κατευθειαν στην Κιβωτο?
|
Μπράβο!!!!
|
Μπραβο σας παιδια .
|
Να πατε,να πατε...
Ειναι μια σπανια στιγμη και αξιζει την προσοχη και τον σεβασμο μας! |
Συγχαρητήρια παιδιά. Είμαι μακριά και μακάρι να μπορούσα να έρθω. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, παρά μόνο τα θερμά μου Συγχαρητήρια και μόνο σεβασμός για αυτή την κίνηση.
|
Maneni να εισαι καλα να τη θυμασαι.
Συγχαρητηρια για την επιλογη σου. ------------------------- Συγχαρητηρια και στην ομαδα. Η καταληξη της προσπαθειας της, ειναι σαν να βγηκε απο παραμυθι. Αυτο ειναι το πραγματικο βραβειο της και δεν συγκρινεται με κανενα αλλο τροπαιο. |
Παράθεση:
|
μπραβο!για οσους δεν μπορεσουνε να παρευρεθουν,περιμενουμε φωτος ε!!!!!!!:D
|
Συγχαρητήρια στον φίλο maneni +-3
και σε όλα τα παιδιά της ομάδας :smt041 Αυτά είναι η Άλλη Ελλάδα!!! Θέλουμε φωτο απο την παράδοση (να σας δούμε και καλοχτενισμένους :)) |
μπραβο παιδια!!!! και πιο πολυ στον φιλο για την κινηση αυτη!!!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑς ΚΑΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!! |
Μπράβο παιδιά .Αλλά θα ήθελα με μεγάλο σεβασμό να σας ενημερώσω. Τα ενυδρεία σε τέτοια μέρη κάνουν καλό στην ψυχολογία τον μικρόν μας φίλων. ΑΛΛΑ ΔΕΝ μπορούν να τα συντηρήσουν . Στο παίδων έχει δυο τα έχετε δη;;; ακόμα και στο ΕΛΕΠΑΠ. Εκτός αν βρίσκετε κάποιος εθελοντής για να διδάξη κάποιον υπεύθυνο στο χώρο όπου βρίσκετε το ενυδρείο ή να ασχολείτο εθελοντικά και να το καθαρίζει και να κάνη και αλλαγές νερού. Παιδιά σκεφτείτετο και συγγνώμη δεν θέλω να παρεξηγηθώ.
|
Εάν δωρίζαμε το ενυδρείο θα αναλαμβάναμε εμείς τη συντήρηση και σιγά σιγά την εκπαίδευση κάποιων να το κάνουν μόνοι τους, όμως τελικά η δωρεά θα είναι χρηματική. Αν θέλεις διάβασε ολόκληρο το θέμα.
|
Maneni ένα μεγάλο μπράβο κι από μένα
Να είσαι πάντα καλά και να θυμάσαι τη μητέρα σου Και ένα μεγάλο μπράβο σε όλη ομάδα του GAB για την προσφορά |
Μπράβο παιδιά:p. Συγγνώμη αλά δεν προλαβαίνω να διαβάζω τα πάντα, ξέρετε ελέγχομαι:smt079. Ο υπολογιστής είναι στην δαυλιά και εγώ σαν ιδεολόγος και άφραγκος δεν έχω υπολογιστή στο σπίτι ούτε καν σταθερό Τήλε.
|
μπραβο... αψογη κινηση..
να ζησετε να τη θυμοσαστε.. |
|
Παράθεση:
|
Συγχαρητήρια σε όλους και για όλα !!!
Επιτέλους να βγεί για λίγο και ο άνθρωπος απο μέσα μας ........ |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:52. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board