Εννοειται πως αν ξαναπαρω απο τον δρομο θα ειναι...
Οπως και ο κουραμπιεδακος... |
και παλι σωστος!
|
Κρίμα ρε γαμώτο.
Κρίμα. Το εχω περασει και σε νιώθω. Εκανες οτι μπορουσες και το γατακι το ηξερε. Οταν νιώσεις ετοιμος και θες εχω κατι που του αρέσει να καθεται στα πόδια μου και να διαβαζει μαζι μου το φόρουμ.;) Ισως σε βοηθήσει λιγάκι να ξεχαστεις. |
Tι εννοεις;
|
Εχω εναν αδεσποτακο στο σπιτι,τον ειχα βρει χτυπημένο εξω απο το μαγαζι μου,τωρα πια ειναι καλα και ψάχνει σπιτι καλο.
Τον φιλοξενώ πανω απο τρεις μηνες και ξέρει κι απο φόρουμ. |
Μπραβο σου που τον εσωσες, και σε ευχαριστω πολυ για την καλη σου σκεψη, αλλα δεν μπορω ακομα...
Εχθες ολη μερα μαζευα τα πραγματα του αλητακου... Δεν μπορω να τα βλεπω... Ηταν κατι παραπανω απο ενα απλο κατοικιδιο για εμενα... Παντως να εισαι καλα, σε ευχαριστω πολυ! |
Γι αυτο σου εγραψα"οταν νιώσεις έτοιμος και θες".
|
Τον εχεις βγαλει καμια φωτο;
|
Καμια 500αρια μονο.
Μολις παω σπιτι Θα ανεβασω. |
φιλε κλιπιτοκλοπο ισως αυτο το γατακι που εχει ο φιλος εινα ιγια σενα...περιμενε λιγες μερες και παρτο..παρτου καινουρια παιχνιδια καινουρια μπωλακια για φαι-νερο..ολα καινουρια...και αυτο θα σου απαλυνει τον πονο που εχεις τωρα...
|
1 Συνημμένο(α)
ΝΑ ΤΟΣ
|
Ψυχη μου, ομορφαντρας ειναι.
|
Παρε το χρονο σου και σκεψου το.
Δωρο και ενας hm betta. |
Τον εχεις μονιμα μεσα;
Τι ηλικια πιστευεις οτι εχει; |
Ειναι μόνιμα μεσα,αυτο ειναι απαραίτητη προϋπόθεση.
Στειρωμενος,εμβολιασμενος,αποπαρασιτωμενος. Ειναι14 μηνων. |
Ο μεσος ορος ζωης των γατιων στον δρομο, ειναι τα 2 με 3 χρονια!
Πολυ καλα κανεις. |
Σκεψου το και οταν και αν θελησεις κανονιζουμε ενα δοκιμαστικο μιας εβδομαδος να δειτε πως τα πατε.
|
Και εσυ; εισαι σιγουρος οτι θελεις/μπορεις να τον αποχωριστεις;
|
Δεν μπορω να κανω διαφορετικα,θα σου εξηγησω απο το τηλεφωνο.
Απλα σου λεω οτι εχω κι αλλον γατο ο οποιος δεν ειναι και πολυ φιλικος με αυτον που ειδες. Αν θες παρε με αυριο στο μαγαζι 2109015700 να τα πουμε η περνα απο κει. Ειμαι το παιδι που μου ειχες φερει και το φιλτρο το eheim πριν κανα 10μηνο,στον Αγιο Ιωαννη. |
Δεν σε θυμηθηκα Δημητρη να με συγχωρεις.
Θα σε παρω τηλεφωνο. |
@dimitris77
αυτος ειναι που ειχες ανοιξει και θεμα οτι χρειαζοτανε εγχειρηση η κατι τετοιο?:o:o:oθυμαμαι κατι... ασχετο-κανα Betta θα δει και κανεις αλλος?:Dεστω και φωτογραφιες:pθυμαμαι ειχες παρει κατι απιστευτα ψαρια:o εγω ακομα δεν εδωσα το αλλο και ψιλοψηνομαι να παω να παρω ενα μικρο να κρατησω ενα μονομαχο να πω την αληθεια:roll:.κρατιεμαι βεβαια,αλλα με το ζορι:D |
Παράθεση:
|
τι να πω,για το γατο οτι και να πω ειναι λιγο!σου αξιζουν χιλια μπραβο! που αφου τα περασες ολα αυτα θες και να τον χαρισεις σε καποιον που εχασε το δικο του.αξιζετε πολλα μπραβο και οι δυο σας πιστευω και ας ητανε κακη η καταληξη στη μια περιπτωση.
για τα ψαρια,ειχες κανει πολυ καλη κινηση τοτε!κριμα που δε μπορεσα κιεγω.το εχω υποψιν μου για αργοτερα... αντε να δουμε τις φωτο,σιγουρα θαναι ολα τα λεφτα:D |
Μπραβο βρε Δημητρη για την ανθρωπινη κινηση σου!
Το ξαναειδα το θεμα και ειλικρινα συγκινηθηκα. Εσωσες μια ψυχουλα. Δεν το υιοθετησε τελικα η φιλη σου; |
Το ειχα δωσει και σε 5 μερες το χασανε.Τους εφυγε μου ειπε.
Δυο μερες το εψαχνα στην Νεα Ιωνια μεχρι να το βρω. |
δεν παιζεσαι!:Dαλλα μπραβο:)
|
Tο τι εχω τραβηξει μονο εγω το ξερω.Αστα.
|
To γατί είναι κουκλί και μοιάζει με την ράτσα της νορβηγικής γάτας που είναι τεράστιες, μαλλιαρές και με χαδιάρικο χαρακτήρα!
Εγώ θα το έπαιρνα σίγουρα αν σκεφτόμουν για γάτα μελλοντικά! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:07. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board