Φυτεμενο κ μεσα στο νερο θα ειναι πολυ ωραιο.
|
2 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
σχεδον έτοιμο ;) δεν θα το περάσω ακόμα ρυτίνη καθώς έχω θέμα με την DIY αναρόφηση που ετοιμάζω και ίσως χρειαστέι να σκάψω λίγο ακόμα από πίσω.... από αυριο ρυτίνη και ελίζω να προλάβω να το στήσω σκ.. |
Ξέχασε το για ΣΚ..η ρητίνη θέλει 7 μέρες να στεγνώσει για να είναι ασφαλής!!
Επίσης βλέπω οτι ο χώρος που έμεινε μέσα στο ενυδρείο είναι πάρα πολύ λίγος..να κοιτάξεις για κανένα άλλο ψαράκι!:rolleyes: Κατα τα άλλα μια χαρά δείχνει...;) |
Παράθεση:
ή θα πρεπει να περιμενω 7 ημερες για να πιει καλα καλα... |
7 ημέρες(τουλάχιστον) από το τελευταίο χέρι θα περιμένεις μέχρι να βάλεις νερό μέσα..
|
δεν ειναι ασχημο;)νομιζω και μεσα στο νερο θα δειξει περισσοτερο!
εχω μεινει με την απορια ομως.το περασμα με το καμινετο τι προσφερει και πρεπει να γινει? |
Χαχαχα!Έχεις σκαλωσει ε;
Το φελιζολ είναι επίπεδο(ίσιο)..αν το "ξύσεις" θα γίνει ανάγλυφο αλλά με μπιλιτσες(απο τις οποίες αποτελείται)!Καψαλίζοντας το το κάνεις να φαίνεται πιο φυσικό στην ουσία.. Ελπίζω να κατάλαβες.. |
οκ,ευχαριστω:Dενταξει τοτε αυτο το σκεφτηκα νομιζα μηπως ητανε τιποταλλο:D
|
Το background είναι έτοιμο!
έχει περαστεί ήδη το πρώτο χέρι ρυτίνης... και σήμερα το απόγευμα (αν προλάβω αλλιώς αύριο) το απόμενο.... θα το αφήσω να δουλέψει το υλικό μόνο του σε ένα δωμάτιο μέχρι το επόμενο σάβατο... όπου θα πάω για στήσιμο!!!!!!!!!!! υ.γ. Η ρυτίνη μεταμόρφωσε όλο το background! έχει δώσει μια πολύ ωραία γιαλάδα και όλα τα χρώματα έχουν γίνει πιο σκούρα και πιο έντονα!!!! φωτογραφίες αργά σήμερα... ή αύριο.. μόλις προλάβω! |
Παράθεση:
θα συμφωνισω με τον vag! δεν θελω να σε φρεναρω ουτε να σε απογοητεψω αλλα το αποτελεσμα που εχεις βγαλει δεν ειναι καθολου φυσικο... εκανες πολυ κοπο χωρις αποτελεσμα..τα πραγματα ειναι πολυ απλα, ενα 10αρι φελιζολ και αρχιζεις να το ξινεις και να του δινεις σχημα ακανονιστο..το καις και λιγο.. του χωνεις και λιγο αφρο,καμια αληθηνη πετρα , καμια ριζα, και το περνας 2-3 χερια με το durostick d1 το οποιο ειναι τσιμεντοκονιαμα για δεξαμενες ποσιμου νερου... θα διξει πολυ πιο φυσικο... μια δευτερη επιλογη ειναι να παρεις αληθηνες πετρες μιας και εχεις μικρο ενυδρειο και να της κολησεις με σιλικονη στην πλατη το ενυδρειου σου..πλακε πετρες... ελπιζω να μην με παρεξηγησεις.. |
δε νομιζω να σε παρεξηγησει,αλλα κατσε να το δουμε μεσα στο νερο πρωτα ντε:Dγιαννη το βαφτισαμε?:D
|
3 Συνημμένο(α)
αυριο φουλάρουμε...
απο δευτερα φυτάκια.... απο τεταρτη ψαράκια... σε δυο μήνες φωτογραφίες ξανά.... |
άντε να μπει το νερό να δούμε τη ψάρια πιάνεις :D
|
Παράθεση:
(π.σ. δεν εχω σωλήνες) |
Παράθεση:
|
|
τρελε μου αν και δεν με ειχε ενθουσιασει στην αρχη το BG τελικα μου αρεσε παρα πολυ τώρα που το βλεπω μεσα !!! μπραβο πολυ καλο:grin::grin:
(το φανταζομαι και σε μεγεθυνση οπος σε 400 λιτρα ! τρελα ε ?) |
να εισαι καλα ρε φιλε...
δυστηχως οι φωτος ειναι χαλια... αλλα επιφυλασομαι να βγαλω καλυτερες αμεσα και ενα βιντεακι να φανει λιγο καλυτερα.... οντως πετυχε! |
:smt023
|
ωραιο εγινε μπραβο!ειναι και το πρωτο σου,οποτε στο δευτερο θα κανεις θαυματα:)
|
Παράθεση:
|
φίλε μου καταπλήκτικο το backround σου.
ακολούθησα όλα τα βήματα σου για να κάνω και εγώ το δικό μου αλλά δεν βρίσκω την ρυτίνη. βρήκα έναν αντιπρόσωπο στην θεσ/νίκη που είχε exopol alimentary αλλά βγαίνει μόνο σε συσκευασία των 13kg και η τιμή του ειναι στα 200euro. μπορείς να με βοηθήσεις λίγο??? |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:52. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board