Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
κατι απο Αθηνα παιδια........
------------------------- ξερει κανεις ποσο πανε οι φεγγαροπτερες το κιλο? (και αν ξερει απο το μαγαζι ερμης?) |
δεν ειναι πολυ ακριβες
πανε γυρω στα 40λεπτα το κιλο |
μπορω να βαλω στο ενυδρειο για κιχλιδες
πετρες η νανοβραχους που θα βρω στη θαλασσα η και μεσα στη θαλασσα? |
Αναλογος τις πετρες
πρεπει να μας δειξεις καποιο δειγμα καλυτερα να μαζεψεις απο ποταμι κροκαλες |
Παράθεση:
|
οχι
στρογγυλες η καλυτερα ψιλοπλακε |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
καλησπερα παιδες!
πως παει το ψαρεμα? υπαρχει ενα ενδεχομενο να φτιαξω ενα νεο ενυδρειο 1.40χ70χ60 μαλλον 500 λιτρα καθαρα και θα κανω samp το παλιο σε αυτη την περιπτωση τι συνδυασμους κανω? ποσα κιλα αμμο και αραγωνιτη και ποσα κιλα πετρα βαζω μεσα? |
Παράθεση:
Κια πολυ μεγαλο συν ειναι που θα κανεις σαμπ με κυκλοφοριτες. Οσον αφορα το χωμα, βαλε καλυτερα μονο αμμο θαλασσης (να ειναι πολυ καλα πλημενη και βρασμενη) που ειναι και τσαμπα. Οσο για πετρες ασβεστολιθικές με 0,5/κιλο και εισαι τζαμι. Για ψαροσυνθεση εχεις πολλες επιλογες. αλλα και υψος και πλατος πολυ μεγαλο το οποιο θα σου ειναι και λιγο αχρηστο... |
Παράθεση:
αλλα το πλατος και το υψος μπορω καμια ιδεα ποσο να το κανω? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
αλλα να κανω βουναλακια τι διαφορα θα χει? μπορει καποιος να μου πει ποσοτητες συνολικα για αμμο και αραγωνιτη θα τα βαλω μισα μισα |
Αμα θες να εχει μεγαλο υψος χωματος...που το θες.
απο 3 τσαντεσ Super Market το καθε ενα...καταλαβες τι εννοω...ε? |
Παράθεση:
ειμαι αρχαριος......... |
Παράθεση:
Για το χωμα θα παρεις απο 3 τσαντες Super Market δηλαδη 6 συνολικα για να ειναι ψηλο και να εχουν να σκαβουν τα ψαρια...ειναι απο κυριες ασχολιεστους. οκ μεχρι εδω? |
Παράθεση:
ειμαι καλα 80-100? απο ψαρια για πες συνδυασμους με maingano και labidochromis τι αλλο μπαινει? |
Παράθεση:
Οσον αφορα τα ψαρια, Caeruleus & Maingano απο ενα χαρεμι εισαι υπερ αρκετα και ειναι και σχετικα κλασικα και ευκολα ψαρια. Θα κανεις ενα καλο ξεκηνημα. Ειχες ρωτηση και για πετρες. Πολυ καλα ειναι η ποροδης ασβεστολυθηκες αλλα και ηφαιστικες να βρεις δεν θα εχεις προβλημα. ΥΓ. Τα Caeruleus μην τα λετε Labidochromis γιατι ειναι πολλα τετοια. Ειναι Labidochromis Caeruleus. :p |
Παράθεση:
μπορω να βαλω και socolofi? και pseudotropheus acei? |
Παράθεση:
Στο μεγαλο το Malawi Tank, και πανε περίφημα μεταξύ τους γιατι ειναι φιλικά ψαρια και δεν εινα επιθετικά προς το αλλο ειδος. Αρα μπορεις να βαλεις 2 απο τα 4 ειδη αυστηρά ενα χαρέμι (1m 3f). |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
στα 580 δεν μπορω να βαλω παραπανω? |
μην βαλεις τα acei γινονται πολυ μεγαλα 15εκ
εγω πιστευω πως μπορεις σε 500λιτρα να βαλεις και τα socolofi που γινονται πιο μικρα γυρω στα 8-10εκ. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:17. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board