μπραβο του:D:D
|
Δηλαδη υποθετω οτι τοσο καιρο που εκανα αλλαγες χωρις να προσθετω αντιχλωριο 'η/και βακτηρια, απλα συντηρουσα τις κιχλιδες μου, χωρις να τους αναβαθμιζω την ποιοτητα ζωης, σωστα;;;
|
Παράθεση:
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused: |
Ναι! Προφανως αμελεισα κατι δεδομενο. Δεν ειχα θανατους αλλα μαλλον ετσι εξηγειται η μη αναπαραγωγη, και προφανως με αθε αλλαγη νερου σκοτωνα τα οποια βακτηρια ειχαν αναπτυχθει. Ισως να οφειλεται κ εκει η εξαρση αλγης που ειχα μεχρι χθες!
|
Ερωτηση... ποσο καλο ή κακο ειναι οταν τα ψαρακια εχουν την πιο πολυ ωρα τα πτερυγια τους ανεβασμενα;;;
------------------------- Κανεις;;; Καμια πληροφορια;;; |
κ
Μαλον καλο ειναι, τορα τι κανανε η αλαγες χορις αντιχλοριο μονο με μετρισις θα το ξερις.Παντος καλο δεν κανανε.Θανατους δεν ειχες αλλα εκανε κακο στον οργανισμο τον ψαριον χορις λογο:(
|
Προφανως! Γι'αυτο δεν ειχα κ αναπαραγωγες προφανως! Μια βδομαδα τωρα και με συχνες αλλαγες παντως εχει αλλαξει οψη το ενυδρειο. Και στην αλγη, κ στα φυτα, αλλα βλεπω κ τη συμπεριφορα που γραφω παραπανω!
Υποθετω πως ο χρονος θα δειξει! Δεν ξερω πως την πατησα ετσι κ μου ειχε διαφυγει αυτη η πληροφορια τελειως! |
Κανε αλαγες με αντιχλοριο και αφινε το νερο καπιες ωρες σε βαρελι ,και αργα.πεζι ρολο και ο διακοσμος να ειναι σοστος,εγω εχω το χιμονα αναπαραγογες.
|
Αυτο κανω! Τι εννοεις ο διακοσμος? ΑΝ εννοεις τη διακοσμηση μεσα, δεν υπαρχει καποιο προβλημα οσον αφορα κρυψωνες, αλγη στους βραχους, κλπ.
Απλα τωρα περιμενω να δω αποτελεσματα. Η προτελευταια αλλαγη που εκανα ηταν πανω απο το 50% του νερου, εβαζα αντιχλωριο κ το ανακατευα καλα στον κουβα πριν το βαλω. |
Μπορώ με μεγαλη μου χαρα να πω΄οτι καταφερα ενα σταθερο 8.2ph στο ενυδρειο μου, και με τη βοηθεια του Ageafix της Api μεσα σε μιαμιση βδομαδα ξεφορτωθηκα οτι πρασινη τριχωειδη αλγη ειχε αποκτησει η χλωριδα κ οι πετρες (αφηνωντας ενα ωραιο σκουρο πρασινο χρωμα πανω τους) κ πλεον βλεπω τα ψαρακια μου ζωηρα κ χαμογελαστα!!!! :smt118
|
δλδ επρεπε να βαλω επιπλεον την 600αρα αντλια της juwel για να γινει γυαλι ο βυθος;;;;;;;
Παιδια αλλο να σας το λεω κ αλλο να το βλεπετε!!! ;) |
|
Γιατί ο θερμός φωτισμός;σαν να είναι black water φαίνεται..:rolleyes:
|
Δε μπορουσα να ρυθμισω τον φωτισμο γμτ απο την καμερα!
|
17 Συνημμένο(α)
Ανανεωμένο με πολλές φωτό!!!
|
Καλα ρε...δεν στο ειπαμε οτι με την αλγη δεν θα φενετε το κοκκινο της πετρας και δείχνει πιο ομορφο τωρα. :smt082
...Και καλα γεννητουρια... :p ΥΓ. Τα ψαρια σου δειχνουν υγιέστατα... |
Ναι ρε συ!!!
Ευχαριστω για κατα καλα σου λογια!! Στις φωτο 8 κ 10 διακρινεις οπως κ εγω μπουκωμα ή ειναι η ιδεα μου;;; Αν ειναι οντως, θα περιμενω με το καλο μικρα απο δυο λαμπιντουδες!!! :) |
Παράθεση:
Και δεν θα αργισει... ;) |
εγω εχω μια απορια .
Πως και καταφερνεται και σας μενουν Valisneries . Εγω εβαλα μια ριζα μεσα και σε 5 μερες μου το ειχα φαει το φυτο |
Παράθεση:
θες κι αλλα? :p |
Δε μου τις εχουν καν αγγιξει!!! Καμια φορα μπορει να τις πλακωνει λιγο η αμμος απο τα σκαψιματα τους αλλα μεχρι εκει!!!
|
http://www.youtube.com/watch?v=4xIt1MaKZmk
Σε καλυτερη HD ποιότητα... :) Βασίζομαι στα σχόλιά σας... |
Εμενα ο προβληματισμός μου ειναι οτι δεν ειδα πουθενα λακκούβες και σκαψίματα...ειναι μια απο της αγαπημένες ασχολίες ακι ειδικά των caeruleus.
Κατα τα αλλα μια χαρα...και υγειεστατα... |
Παραδοξως υπαρχουν αλλα δε φαινονται φιλαρακι!
Τις κανουν κατω απο τις πετρες... Τι να σου πω τωρα... :confused: |
Σε μενα εχουν κανει εργοταξιο....παρα πολλες λακουβες....σαν μετροποντικες!
|
Καλα ειστε τοτε... :p
|
Καλησπερα!! εντελη τι εγιναν τα αλλα ψαρακια? φανηκαν?
|
ρε παιδια ουτε και μενα κανουν λακουβες τα δικα μου γιατι???μηπως παιζει ρολο η ιλικια???:confused::confused::confused:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:37. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board