Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Βraveheart's Valley ver 2 (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=52060)

Dimis 29-05-11 17:55

Στην δευτερη φωτο εχεις πιο ομορφα χρωματα αλλα εχεις χασει κατα πολυ την οξυτητα της πρωτης.
Η πρωτη αν και οξυτερη εχεις αρκετο ψηφιακο θορυβο και χρωματα.
Επισης και στις 2 το φυτο στο κεντρο ειναι καμένο.
Μιλαμε για 2 πολλες καλες φωτος,ειδικα η πρωτη,απλα οι παρατηρησεις εχουν να κανουν με την αναζητηση του τελειου.

kingrim 29-05-11 18:02

εχεις δικιο ''οι παρατηρησεις εχουν να κανουν με την αναζητηση του τελειου''
και οι παρατηρησεις απο μενα ειναι παντα δεκτες απλα αυτην την φορα δεν ειμαι μονο εγω.

απλα ηθελα να τονισω οτι τα λαθη ειχαν να κανουν με το ενυδρειο και ΟΧΙ με τον φωτογραφο.

Z_X 29-05-11 19:02

Δυσκολο πραγμα η αναζητηση της τελειοτητας γιαννη,ειδικα αν προκειται για το ενυδρειο του αλλου..
Αυτο που χαλαει το υπεροχο ενυδρειο σου ειναι εκεινη η πρασιναδα πισω,βγαλτην και πιστευω θα εισαι τελειος..

http://1.bp.blogspot.com/-6TQS8XLG8V...0_filtered.jpg

mikrosaquaristas 29-05-11 19:04

κι εγώ επειδή στεναχωρήθηκα βασικά που ενώ το ενυδρείο είναι "σούπερ γουάου" βρήκα να πώ τον ξινό μου λόγο :p
έκατσα και παρατήρησα και όντως το θέμα είναι θέμα φωτογραφίας-ειδικά μετά και το δίπολο που παρέθεσες με την δική σου φωτογραφία αλλά και την παλιά έκδοση του τοπίου σου μου είναι τελείως προφανές πλέον

αν βρώ χρόνο
κερνάς καφέ και κουλουράκια και σου κάνω μία αξιολόγηση του ενυδρείου σου ζωντανά και όχι μέσω φωτογραφίας
:D:D:D:D:D:D

χωρίς πλάκα
το ενυδρείο είναι σούπερ-αν βρείς και την σωστή φωτογραφία θα πληρώνεις για διόρθωση εξαρθρωμένων σαγονιών μετά......:smt118
να βάλεις προειδοποιητική ταμπέλα στον τίτλο του τόπικ "warning explicit images"!!!!!!!!!!!

zipo 29-05-11 19:22

:smt118:smt118:smt118:smt118

kingrim 29-05-11 21:20

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από mikrosaquaristas (Μήνυμα 594499)
κι εγώ επειδή στεναχωρήθηκα βασικά που ενώ το ενυδρείο είναι "σούπερ γουάου" βρήκα να πώ τον ξινό μου λόγο :p
έκατσα και παρατήρησα και όντως το θέμα είναι θέμα φωτογραφίας-ειδικά μετά και το δίπολο που παρέθεσες με την δική σου φωτογραφία αλλά και την παλιά έκδοση του τοπίου σου μου είναι τελείως προφανές πλέον

αν βρώ χρόνο
κερνάς καφέ και κουλουράκια και σου κάνω μία αξιολόγηση του ενυδρείου σου ζωντανά και όχι μέσω φωτογραφίας
:D:D:D:D:D:D

χωρίς πλάκα
το ενυδρείο είναι σούπερ-αν βρείς και την σωστή φωτογραφία θα πληρώνεις για διόρθωση εξαρθρωμένων σαγονιών μετά......:smt118
να βάλεις προειδοποιητική ταμπέλα στον τίτλο του τόπικ "warning explicit images"!!!!!!!!!!!

βασικα το αναποδο θελω να πω Φτεει το ενυδρειο (και αυτο ειναι καλο γιατι μπορω να το φτιαξω) οχι η φωτογραφια η οποια ειναι καταπληκτικη

και εκεινη η χαζοπρασιναδα θα παει απο εκει που ηρθε

Raven 29-05-11 21:35

Λοιπον, ας πω κι εγω κατι εδω.. για να γινει κατανοητο ΠΟΣΟ δυσκολη υποθεση ειναι η φωτογραφιση τετοιων ενυδρειων.

Εχω χασει σημερα ολο το ρεπο μου. Ποναει η μεση μου και ειμαι εντελως εξαντλημενος. Απο τις 12 το μεσημερι παλευω να στησω το σκηνικο για την φωτογραφιση του θρονου και τελικα εκανα...μια τρυπα στο νερο.
Οι φωτογραφιες μου δεν ειναι οσο καλες πρεπει και μπαινω σε πειρασμο να χρησιμοποιησω μια απο τις παλιες.

Το στρες και η πιεση ειναι μεγαλη , ιδιαιτερα στην περιπτωση που πιεζει και ο χρονος. Ο Χρηστος εκανε πολυ καλη δουλεια και οι φωτογραφιες εχουν οξυτητα και πολυ καλη εκθεση στο φωτισμο. Αυτο που λειπει ειναι η "ατμοσφαιρα" και το συναισθημα. Ειναι καπως ψυχρες και δεν βγαζουν βαθος. Σε αυτο ομως δεν φταιει ο φωτογραφος αλλα το στησιμο που εχει γινει. Ενας οπισθιος φωτισμος, σε αυτο το ενυδρειο ειδικα, ηταν κατι που θα του πηγαινε παρα πολυ και θα του χαριζε βαθος πεδιου.

Γιαννη , εγω λεω να στειλεις αυτη τη φωτογραφια που εσενα σου αρεσει περισσοτερο και πιστευεις οτι αναδεικνυει το δημιουργημα σου. Μην ξεχνας οτι εσυ ξερεις καλυτερα μιας και το βλεπεις καθε μερα.

mikrosaquaristas 29-05-11 21:53

προς τί η πίεση? είμαστε κοντά στο deadline?

εννοείται πως ακόμα και μία απλή φωτογραφία που να δείχνει σωστά το ενυδρείο (και όχι και να το αναδυκνείει) είναι πολύ δύσκολη δουλειά....

εδώ κάνουμε αμάν να βγάλουμε μία που να μην ανήκει στην κατηγορία "φωτοχάλια" :)

kingrim 29-05-11 22:07

deadline Ειναι σε 2 μερες

mikrosaquaristas 29-05-11 22:11

χμμμ
λογικόν λοιπόν!
:)
ψυχραιμία!κι αύριο μέρα είναι!

klipitiklopos 29-05-11 22:13

Καλησπερα, και συγχαρητηρια για την δουλεια οσων ασχοληθηκαν!
Πολυ ομορφο!
Να πω βρε παιδια και εγω την ταπεινη μου γνωμη:
Mηπως λιγοτερη οξυτητα με πιο "ματ" τονισμο στις γραμμες, καθως και πιο απαλα χρωματα, θα εδινε εναν "μυθιστορηματικο" τονο;

Χριστόφορος Μίχας 29-05-11 22:32

Ανάμεσα στις δύο φωτογραφίες θα διάλεγα την πρώτη γιατί η δεύτερη βγάζει πολύ πράσινα τα φυτα. Το πρόβλημα είναι το πίσω κεντρικό φυτο που υπερφωτίζεται και στις δύο. Αν μπορείς να το βγάλεις :confused: και να φωτογραφιθεί ξανά με τις ρυθμίσεις της πρωτης φωτογραφίας θα είναι τέλειο!

Τσιόνογλου Σταύρος 29-05-11 23:22

Βγάζεις το πράσινο φυτάκι που βγάζει μάτια και θα μου άρεσε αν κόντενες λίγο την arcuata και τις έδινες ένα πιο στρογγυλεμένο σχήμα απο την αριστερη πλευρά ωστε να μην είναι τόσο τετραγωνιζέ και να καλυπτόντουσαν λίγο και τα χαμηλά της φύλλα που είναι πιο αραιά και πράσινα και αφήνουν να φαίνεται ενα κενο ενδιάμεσα.:p

lion 30-05-11 09:09

Για τα δικά μου μάτια/μόνιτορ, νομίζω πως παραείναι φωτεινή και sharp

kingrim 30-05-11 11:11

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Τσιόνογλου Σταύρος (Μήνυμα 594592)
Βγάζεις το πράσινο φυτάκι που βγάζει μάτια και θα μου άρεσε αν κόντενες λίγο την arcuata και τις έδινες ένα πιο στρογγυλεμένο σχήμα απο την αριστερη πλευρά ωστε να μην είναι τόσο τετραγωνιζέ και να καλυπτόντουσαν λίγο και τα χαμηλά της φύλλα που είναι πιο αραιά και πράσινα και αφήνουν να φαίνεται ενα κενο ενδιάμεσα.:p

Σταυρο και εγω ηθελα να κοντινω την arcuata αλλα αργησα να κλαδεψω και ηταν το ποιο κοντο σημειο που μπορουσα να κοψω ΧΩΡΙΣ να χασω τις κορυφες

αντι για το πρασινο φυτακι (μαριτιμα) τι λετε να βαλω??? καμια ιδεα?
-------------------------
Εστειλα και εγω την φωτο στον ΙΑPLC :) αντε καλη μας τυχη :)

N4505 30-05-11 11:52

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kingrim (Μήνυμα 594692)
Εστειλα και εγω την φωτο στον ΙΑPLC :) αντε καλη μας τυχη :)

Καλή επιτυχία! :smt038:smt038:smt038

zipo 30-05-11 12:53

Γιάννη,καλή επιτυχία! ;)

Χριστόφορος Μίχας 30-05-11 22:43

Καλή επιτυχια Γιάννη :smt023:smt109

nikosm1 30-05-11 22:56

Καλή επιτυχία Γιάννη!

kris_athws 18-03-14 02:19

Τωρα το ειδα, (νεος).. απλα τρομερο.

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:56.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01887 seconds with 10 queries