Γιατί έχεις ακόμη άνθρακα στο φίλτρο;;;;; :confused:
|
Για καλο και για κακο!!! :D:p
|
Χαχαχαχαχαχα.......... φτάνει ρε συ......... βγάλτον..... :D :D :D
|
πολυ ωραιοι οι δισκοι σου.
και το βιντεο και η φωτο. |
πανέμορφοι δίσκοι να τους χαίρεσαι.
|
Πολυ ωραίο στήσιμο Γιώργο (που σε ένα προηγούμενο ποστ με είχες πει Σταύρο :D ).
Παρ'ολα αυτά ,θεωρώ οτι είναι απο λίγα έως ελάχιστα τα λίτρα (μπορεί να μην είμαι bleher ούτε κανένας guru),αφού και στις φωτογραφίες και στο βίντεο φαίνεται οτι είναι πολυ μικρό. Ακόμη,πιστεύω οτι αν προβείς σε αγορά "αγριων" ψαριών (που είμαι κατά,λόγω του οτι δύσκολα θα προσομοιωθεί ο βιότοπος που έμενε σε λιγότερο απο 1000λίτρα,και πάλι όμως τα ψάρια ζούσαν ελεύθερα σε ολόκληρο Αμαζόνιο :rolleyes: ),τουλάχιστον πρέπει να τους προσφέρεις τα 2πλάσια τουλάχιστον λίτρα απ'ότι έχεις τώρα.. Οι απόψεις είναι καθαρά φιλικές,δέν είναι κράξιμο,απλά θέλω να σου τονίσω,οτι τα "άγρια" ψάρια θέλουν πολλα λίτρα (και επιδέξιους χομπιστες,κάτι που το έχεις :cool:). Φιλικά Σπύρος (και όχι Σταύρος :D ) |
Δικιο εχεις Σταυρο ... εεεε ... Σπυρο!!! :D:D Ειναι πολυ μικρο το ενυδρειο -πιστευα οτι θα ειναι πιο μικρα τα ψαρια ... :rolleyes: και φυσικα θα μετακομοισουν (μαζι μου) σε πολυ μεγαλυτερο ενυδρειο οταν τα οικονομικα το επιτρεψουν!! ;)
Μεχρι τοτε θα ειναι διπλος ο κοπος στο να τα διατηρησω σε καλη κατασταση! |
Παράθεση:
Όντως,θα σε "παιδέψουν" με τις αλλαγές μιας και μου φαίνονται σχεδόν σε τελικό μέγεθος.. Να εύχεσαι πάντως Γιώργαρε μην βγεί κανένα ζευγάρι γιατί τότε την "έκατσαν" οι υπόλοιποι ;) |
Μπραβο ρε Γιωργο να τους χαιρεσαι!!!
Προσοχη με τις παραμετρους...;) |
Παράθεση:
|
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α ψαρια!!!!!:smt120:smt120
Απλα μπραβο σου. |
Παράθεση:
Αν βάλει και άλλες κρυψώνες θα μειωθούν τα καθαρά λίτρα του ενυδρείου οπότε τα περισσότερα λίτρα είναι μονόδρομος. Μην ξεχνάμε,οι δίσκοι είναι κιχλίδες ;) Εγώ το βλέπω απο αυτην την άποψη για το ζεύγος,μακάρι να βγάλει μικρά,μιας και θα αποδώσουν καρπούς οι κόποι του :) |
Αν βγει ζευγαρι και εχει ταμπεραμεντο σαν το ζευγαρι του μαλλιά, δεν φτανει ουτε τονος. :D
Ηρεμια τωρα, καλη τυχη ..... και ασε προτεινω τον ανθρακα στη θεση του. ΥΓ Τελικα οι πραγματικοι δισκοι ειναι στρογγυλοι :D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Ειναι πανεμορφα τα ψαρακια σου Γιωργο,να τα χαιρεσαι ;)
|
Ευχαριστω παιδια!!! :p Σημερα τα ειδα μονο 2 ωρες και εδειχναν πολυ καλα!!! Οι μπαρες τους αρχησαν να ξεθωριαζουν που το λαμβανω σαν καλο σημαδι!! :p
Παράθεση:
Η συμπεριφορα τους ως τωρα με εχει εκπληξει! Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Αν φανταστει κανεις οτι τα ψαρια κοστιζουν πιο πολυ απο το ενυδρειο (250 ευρω) μαζι με το φιλτρο (300 ευρω) ακομα και με ολο τον αλλο εξοπλισμο (:smt120) δε θα "λυπομουν" τα λεφτα για να τους δωσω μια ενυδρειαρα που τους αξιζει! το προβλημα οσοι εχουν ερθει σπιτι το καταλαβαινουν ολοι κατευθειαν ο χωρος ειναι το θεμα! Θα μπορουσα να το αναβαλω το ολο θεμα με τους αγριους αλλα ηδη το ειχα κανει πολλες φορες!! :rolleyes: Αυτοματοποιησα οσο μπορουσα την αλλαγη νερου και μπορω να πω τοσους μηνες χωρις ψαρια πια μπορω να πω πως μου λειπουν!! :D:D Παράθεση:
|
Έφτασες στη δουλειά ε;;;;;;;;; :rolleyes: :D :rolleyes: :D :rolleyes: :D :rolleyes: :D :cool:
|
Ναιιι σε ευχαριστω για τα πιστια!!! :p:p
Τελικα δε κοιμηθηκα!! :D:D:D |
:smt023:smt103:smt103:smt103
|
αμα ομορφιες :grin::grin::grin::grin:
σκορδα αδερφε σκορδα τα σπανε τα ψαρια εγω ειμαι σιγουρος οτι θα βγαλεις μωρα πετρες να παρεις θα σου γεννησουνε :grin::grin::grin::grin: οσο για αμα βγει ζευγαρι εχουμε ενυδρεια ;););) |
Παράθεση:
Δεν μας λες και το κόστος του βρε Γιώργο για να προσγειωθούμε λίγο απότομα ? :p Ps: Στο είπα και αλλού Ψ Α Ρ Ο Υ Κ Λ Ε Σ Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ε Σ μπράβο σου ξανά !!! :) |
138,10 x 6 = 828,60 :rolleyes:
Αν και για μενα η χρηματικη αξια δεν εχει τοση αξια οσο η πραγματικη ... η ζωη δεν μπορει να εκτιμηθει σε ευρω!! ;) |
Παράθεση:
Εννοείτε Γιώργο συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες!!! Απλά απορία ήταν και θα έσκαγα αν δεν σε ρωτούσα!!! φτου σκόρδα σκορδόζουμα κ.τ.λ. :D Να σου ζήσουν και πάλι και ελπίζω να τα χαρείς :D |
Μη φτυνεις βρε ... με πετυχες στο ματι :D
Δε πιστευω στο ματι!! Καλα που το ειπες να δοκιμασω σκορδοζουμο στη τροφη τους!! :rolleyes: |
Παράθεση:
Καλα τα ψαρια τα σπανε!!!:D Παρολαυτα εμενα μου αρεσε πολυ το κοκκινακι:grin::grin::grin: |
σε σενα Γιωργο μιας και τους πηρες θα ευχηθω μπολικες αναπαραγωγες και γερα μωρα.
στα ιδια τα ψαρια θα ευχηθω περισσοτερα λιτρα και μακροημερευση.....:D |
Κουκλιά είναι, να τους χαίρεσαι Γιώργο.:p
|
Γιωργο ειναι απλα απιστευτοι.Ειναι πανεμορφοι.
Δεν εχω λογια...:smt120:smt120 Που ειπαμε οτι μενεις..?:D:D |
Η πρωτη αλλαγη νερου εγινε χθες πριν φυγω για δουλεια!
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...n-85d33118.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...n-1b591108.jpg Η ποιοτητα των φωτογραφιων ειναι χαλια εξαιτιας του κινητου που χρησιμοποιηθηκε σε συνδιασμο με τον χαμηλο φωτισμο! http://www.greekdiscus.com/test2000/...milies/doh.gif Προσπαθησα να τις επεξεργαστω ωστε να μειωθει ο θορυβος! :rolleyes: Αρχιζουν να ηρεμουν απο οσο καταλαβαινω!! :p:p:p Σημερα τους εβαλα μερικα granules - τα αγνοησαν στην αρχη αλλα πεινανε παρα πολυ και μολις μαλακωσαν τα εφαγαν ηθελαν - δεν ηθελαν ... :smt020:smt020 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:55. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board