φοβερη συλληψη μπραβο απλη κατασκευη και ωραια
|
2 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
8 Συνημμένο(α)
και καποιοες ακομα φωτο απο την μικρη μου λιμνη:rolleyes:
|
ομορφιες!!!! ψαρακια - λιμνες - νουφαρακια!!!!!!!! πολύ όμορφα!!
|
2 Συνημμένο(α)
[QUOTE=lenia;599815]ομορφιες!!!! ψαρακια - λιμνες - νουφαρακια!!!!!!!! πολύ όμορφα!![/QUOTE
ευχαριστω!!! να και αλλες 2 φωτο |
Η πελτάτα ακόμα δεν άνθισε; :confused: Η δική μου άνθισε!
|
Παράθεση:
|
3 Συνημμένο(α)
να και το λευκο μου νουφαρο!!!!!!! ειναι πανεμορφο και μοσχοβολαει!!! ειναι ποιο μεγαλο απο τα αλλα γιατι;;;
|
Παράθεση:
|
τεραστιοοοοοοοοοοοοοο:o:o:o:o καλα αυτη τη λιμνη την εχω ερωτευτει χωρις πλακα:D και ο λογος ειναι οτι ειναι καθαρη και βλεπω τα παντα μεχρι και τον πατο της! κατι που δε μπορουσα να κανω στη μεγαλη! μου αρεσει που ειναι μικρη και το κοστος της ανυπαρκτο! μου αρεσει επισης οτι εχει γεμισει με αλγη τα τοιχοματα της που ειναι σαν βρια!! σαν ψηλο χορταρακι και προστεθηκε με αυτο το τροπο κατι πολυ φυσικο που δε το περιμενα! μου αρεσει που εχω μονο νουφαρα μεσα στη λιμνη σε ανετες γλαστρες! ( πρεπει να εχω 5 με 6 διαφορετικα ειδη αλλα περα απο αυτο που μου δοσε η lousy τα αλλα δε τα ξερω:confused: ) πως να μαθω τις ονομασιες τους:confused:
ξεχασα.......... τα ψαρια μου γιατι μου τρωνε την ποντεδερια +-14 δυο φορες την μερα τα ταιζω :mad: ουφφφφφφφφ κουραστηκα και σας κουρασα!!! |
Παράθεση:
Παράθεση:
Το χαλάκι που δημιουργήθηκε γύρω-γύρω αλλά και στον πυθμένα είναι ταυτόχρονα και καλή τροφή. Δεν παρατήρησες τα ψάρια σου να τσιμπολογάνε? |
βασιλη οντος ολα τα ψαρια πανε και τσιμπολογαν αυτη την αλγη!
αλλα τα κοι θα το διωξω αν μου κανουν τετοια πραγματα:mad::mad::mad::mad: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Αν σου αρέσουν τα φυτά, φτιάξε κήπους....;) |
Βασίλη διαφωνώ κι εγώ μαζί σου! Για εμάς τα λουλούδια και τα φυτά είναι οι απόλυτοι άρχοντες ενός υδρόβιου κήπου! :smt118
Τα ψάρια υπάρχουν για να συμπληρώνουν το οικοσύστημα! Αν δω κανένα χρυσόψαρο να μου τρώει φυτά θα το στείλω σε ενυδρείο ανίδεου για τιμωρία! :grin::grin::grin: Παράθεση:
|
Παράθεση:
Έχετε την εντύπωση δηλαδή ότι εμένα δεν μου αρέσουν τα λουλούδια? Γνωρίζετε την απάντηση και με το τέλος της κατασκευής μου, θα δείτε τρόπους που μπορούν να ζήσον φυτά και κοι μαζί στο ίδιο κύκλωμα.;) Παράθεση:
|
βασιλη τι συστημα ειναι αυτο:confused:
|
Παράθεση:
άρα ... εσύ ψαράς, εγώ λουλουδού! :smt043 |
Παράθεση:
|
6 Συνημμένο(α)
αλλαξα καπος τη λιμνη και ειπα να σας τη διξω. βασικα το φιλτρο αλλαξα το κανα σε ενα μεγαλο βαρελι.
το νουφαρο που μου δοσε η loysu ανθησε! στο αφιερωνω! ειναι ολο μπουμπουκια!!! (δεν εινι καθαρες οι φωτο αλλα........... θα καταλαβετε στο περιπου:D:D:D:D) |
:p Άντε επιτέλους! ίσως να άργησε γιατί είναι στη σκιά. Το δικό μου παρόλο που είναι περιορισμένο στη γλαστρολίμνη δίνει ρέστα! Κι έχει ένα νερό .... κρύσταλλο!!!!!!!!!!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Το όμορφο με τις νυμφαίες όμως είναι ότι παράγουν λουλούδια με το κιλό...:D Καθημερινά θα έχεις και κάποια στην επιφάνεια. Το νούφαρο της Λούσης είναι λωτός? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Έχεις κάποια πιο κοντινή φωτογραφία? |
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Όχι βρε παιδιά! Νυμφαία είναι η πελτάτα! Λατινικό όνομα nymphoides peltata.
Ο μίσχος των φύλλων της δεν βγαίνει από το νερό αλλά το άνθος ναι, είναι ψηλότερα, και κρατάει μόνο μια μέρα. Το φυτό όμως καθημερινά δίνει άνθη. Να μια φωτο του λουλουδιού από τα δικά μου. |
Παράθεση:
Αυτό είναι λωτός, που δυστυχώς για μας δεν έχουμε δει ακόμα τέτοια λουλούδια στις χώρες μας. Δες το πρώτο βίντεο Λούση....Δεν τα θέλεις?:(: Αυτές είναι οι γνωστές μας νυμφαίες, τα νούφαρα δηλαδή: και αυτό νυμφοειδές, με σαφέστατες διαφορές από τα άλλα τρία. Είναι με λίγα λόγια μακρινοί συγγενείς και οι τρεις τους...:D:D:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:14. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board