Παράθεση:
Κανένα ζωάκι φίλε μου δεν είναι άχρηστο...(εκτός απο πολλούς ανθρώπους-δεν αναφέρομαι σε εσένα) |
γιωργο εγω τι θα τα κανω,τροφουλα?
|
:D:D:D στο μεσα, ή στο μικρό! 1 χαρεμι για το μικρό ειναι οτι πρεπει! ;)
|
επιτελους μπηκε και η αμμος(ηταν λιγο κουραστικο μπορω να πω)
εφτασε στα 5cm παχος αντε να ερθουν και τα υπολοιπα |
στο μεγαλο(450) θα ταιριαζε απολυτα
|
Φίλε μου redman η ερώτηση που έκανες ήταν "Άρης ή ΠΑΟΚ?" :p :p
|
Παράθεση:
|
αν θελεις μπολι σ δινω εγω!
|
Παράθεση:
|
Μιχάλη ευχαριστω αλλα πριν το παρω θα μπορουσα να δω το ενυδρειο απο το οποιο θα βγει??(ελπιζω να μενεις κοντα)
|
Παράθεση:
|
για στρωσιμο νερου
αμα θες σ δινω τον μονομαχο μ για καμια βδομαδα να προετοιμασει το νερο θα ετοιμασει την βιολογια του ωστε να μπουνε τα υπολοιπα...μην ξεχνας εχω να σ δωσω κ εγω μια εντλερινα
|
Παράθεση:
Μπόλι και πάλι μπόλι. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Δε θα πω για το βάρβαρο του θέματος, το οπίοο δε κολλάει και πολύ με το φιλοζωϊκό χόμπυ των ενυδρείων.. Θα σου πω το άλλο..Ο μονομάχος το πιθανότερο είναι να αρρωστήσει ή να κουβαλήσει ασθένεια γιατί φαντάζομαι και συ δε θα τον έιχες στα όπα όπα.. Το βρίσκεις ορθό να αρρωστήσει πχ με κάτι μεταδοτικό στο καινούργιο ενυδρείο και μόλις τον βγάλεις και βάλεις τα άλλα ψάρια να αρρωστήσουν και αυτά? |
οπως μεταφερεται μια ασθενεια με ενα ψαρι που θα παρεις απο καποιον αλλο.......ετσι μεταφερεται κ μεσα απο το μπολι. οποτε κανε ενα ενυδρειο σκετο με φυτα η πλαστικα ψαρια απο τα jumbo! κ τελειωσε το θεμα!:smt081
|
Παράθεση:
:confused::confused::confused: |
πρεπει να καταλαβεις οτι ο πιο ευλοκος τροπος γ να στρωσει το ενυδρειο ειναι το μπολι! αλλιως με τα απλα ζουμια τ εμποριου θελει αρκετες μερες. παρε μπολι ωστε να στρωσει το ενυδρειο κ μετα βαλε ψαρια. κ σ δινω εγω παραδειγμα οτι δεν βαζεις μπολι κ αφηνεις το ενυδρειο 15-20 μερες να στρωσει. πως μπορεις να εισαι σιγουρος οτι τα ψαρια π θα βαλεις μεσα δεν θα μεταφερουν καμια ασθενεια????:confused::-?
|
Παράθεση:
αν θυμασαι κατι σου ειπα στην συναντηση για το μπολι |
Το μπόλι μπορεί να κρύβει πολλά πράγματα.:confused:
Δοκίμασε να στρώσης το ενυδρείο με κύκλο του αζώτου.;) Μπόλι καλό είναι να παίρνουμε σαν έσχατη λύση Θα προτιμούσα γκαπι λόγω τις διαφορτικοτιτας των χρωμάτων τους. Τα ελντερ θα τα βαρεθείς γρηγορότερα. |
GUPPIES ΜΕ ΧΙΛΙΑ
Κάνω αναπαραγωγή εδώ και πάρα πολλά χρόνια. θα βγάλω φωτο και θα στείλω. Πάνω από 400 με 600 μικρά..!!!! χιλιάδες χρώματα!!!!:D:D:D:D:D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:52. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board