Καλη επιτυχια σε ολους!!! :p:p
Δυστηχως δε προλαβα εγω φετος .. του χρονου ομως!!! :smt020:smt020 |
μονο 10 ωτροπη μας :smt084
|
Πήρε παράταση?
|
1.Raven
2.kingrim 3.platy 4.nicpapa 5.golf4470 6.andreas213 7.Eric (?) 8.Τσιονογλου Σταυρος 9.mikrosaquaristas 10.kotsokk |
Παράθεση:
2.kingrim 3.platy 4.nicpapa 5.golf4470 6.andreas213 7.Eric (?) 8.Τσιονογλου Σταυρος 9.mikrosaquaristas 10.kotsokk 11.μιμης |
τελικα η συμμετοχη μου εγινε δεκτη...!(παρα την καθυστερηση)
|
Διστυχως δεν προλαβα ουτε εγω... Τα προβληματα με αλγες και ελλειψη χρονου το τελευταιο διαστημα δεν μου επετρεψαν μια αξιοπρεπη φωτογραφηση...:( Ξεκιναω 2 νεα ενυδρεια ομως οποτε του χρονου σιγουρα;)
|
Ανακοινωθηκαν τα αποτελεσματα του IAPC 2011 :p:p
Θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο στον Αλεξανδρο τον φιλο μου γιατι ξερω καλα με ποσο κοπο και αγχος εφτιαξε τον Θρονο ... δυστυχως ειναι στην 287η θεση ενω τη πρωτια την πηρε το Βιετναμ! Πρεπει να συγχαρω τους Ελληνες διαγωνιζομενους :p:p:p Αλεξανδρος Κορακης 287η θεση Γιαννης Τσενικλης 425η θεση Τσιονογλου Σταυρος 552η θεση Νικος Παπανικολας 799η θεση Ανδρεας Γουλας 1114η θεση Αλεξανδρος Ζαρρας 1171η θεση Μιμης Γαληνος 1210η θεση Αναστασιος Φασσαρης 1279η θεση Λεωνιδας Παπαδοπουλος 1403η θεση Δημητρης Μηλιωτης 1422η θεση Ευαγγελος Παπαδιοχος 1453η θεση Βασιλης Καραπαναγιωτιδης 1522η θεση Κωνσταντινος Κουτσοκωστας 1540η θεση Μπραβο παιδια!!! :smt023:smt038:smt038:smt038:smt038 Το pdf με την καταταξη: http://en.iaplc.com/results11/pdf/ranking2011e.pdf |
μπραβο σε ολα τα παιδια μια χαρα πηγαν τα ενυδρεια μας :)
|
μπράβο σε ολους οσους συμμετείχαν, και ΜΠΡΑΒΟ και σε ολους όσους μας έμαθαν οτι υπάρχουν διεθνείς διαγωνισμοί... ;););)
|
μπραβο ρε παιδες!!! μια χαρα! η συμμετοχη μετραει και οχι τα νουμερα...
αντε του χρονου αν και μετα το "χτυπημα" που εφαγε το χομπυ μας εδω στην ελλαδιτσα, να ειναι ακομα μεγαλυτερη!! μπαβο και παλι σε ολα τα παιδια ειχαν τον θαρρος να δηλωσουν συμμετοχη! |
Για πρώτη συμμετοχή πήγα πολύ καλά!:cool:
|
λινκ με τα ενυδρεια δεν εχουμε??
αντε να χαζεψουμε λιγο... :smt119:smt119:smt119:smt119:smt119 |
μπραβο σε ολους σας!
και φυσικα στον Αλεξανδρο που εχει μια πολυ καλη θεση αν και περιμενα λιγο παραπανω στη βαθμολογια του :rolleyes: να συνεχισουμε ετσι και την αλλη φορα με περισσοτερες συμμετοχες ;) |
θέλω να δώ τουλάχιστον τα 3 πρώτα ενυδρεία....
πόσο ομορφότερα μπορεί να ήταν απο τον Θρόνο??????? δηλαδή τα βλέπεις και ΣΝΤΟΥΠ πέφτεις ξερός??? τι διάααααολο:confused::confused::confused: Μπράβο σε όλους βέβαια-εννοείται ότι η συμμετοχή μετράει!!!!:) |
Συγχαρητηρια σε ολους παιδια!:p:p
|
εδω ειναι μερικες φωτο απο ενυδρεια που ελαβαν μερος. εγω πιστευω οτι με τοσα ενυδρεια ειναι και λιγο ρουλετα.//
http://www.aquascapingworld.com/foru...sults-out.html |
Μια χαρά παιδία , μπραβο σε όλους...
Και εγώ για πρώτη πηγα κάλα νομίζω... |
Συγχαρητήρια σε όλους παιδια!
|
Παράθεση:
Εισαι σιγουρος οτι δουλευει το λινκ;(γιατι εμενα δεν το βγαζει). |
ουτε εμενα...δεν δουλευει
|
|
Παράθεση:
|
πάντως
βλέποντας στο ίδιο φόρουμ κάποιες συμμετοχές μαζί με την κατάταξη που πήρανε....βλέπω πολύ "απλά" ενυδρεία να έχουν καλύτερη κατάταξη απο τον Θρόνο και ίσως και απο άλλα Ελληνικά ενυδρεία είναι προφανές ότι και αυτός ο διαγωνισμός αποτελεί μέρος της παγκόσμιας συνομωσίας κατά της χώρας μας :cool: :D άμπε μπα μπλόμ τα βγάλανε τα αποτελέσματα....:smt120 μόλις ανακάλυψα ότι το φόρουμ μας ,κάνει έντιτ στην διεύθυνση και γιαυτό δεν την βλέπουμε σωστά μπείτε στην ενότητα annoucements στα results ;) |
http://www.aquascapingworld.com/foru...sults-out.htlm
------------------------- οντως ειναι απο αλλο φορουμ και το εχει βαλει ο raven. δεν ξερω αν επιτρεπεται να βαλω το λινκ του φορουμ ------------------------- Παράθεση:
|
η διεύθυνση που κάνουμε copy paste είναι σωστή-αλλά την αλλοιώνει το εδώ φόρουμ ...
|
και εσυ πως την εβαλες? πληροφοριακα...
|
Τωρα δουλευει? κλικ δεν ειναι αναγκη να εισαι μελος να το δεις!!
|
εγώ την έβαλα σκέτη ,χωρίς να επιτρέψω στο φόρουμ να προσθέσει τα εισαγωγικά για IP
|
εχει φανταστηκα ενυδρεια και ας μην ειναι στις πρωτες θεσεις!
πιστευω μεχρι το 200-300 δυσκολευτηκαν αρκετα οι κριτες και τα καλυτερα λογο καποιας λεπτομερειας θα βγηκαν καλυτερα! ειναι ολα υπεροχα......................:rolleyes::rolleyes: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:37. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board