Παράθεση:
Με το αλατι μπερδευτηκα με τοσα που ειπατε. Απλα δεν ξανα βαζω και βλεπω. Τωρα απλα περιμενω να δω αν θα γεννησουν και αν θα εχω και αλλες απωλιες! thnx |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ph λεεi απο 5.5 - 8. Εγω θελω να εχω 7.4 - 7.3 ph. Πρεπει δηλαδη να ειναι στο οριο? Ουτως η αλλως δεν ειναι στο πεχα το θεμα....το πεχα μου μια χαρα ειναι..... |
Ο δελτα δεν ειπε για το διακοσμητικό σου επειδή μπορεί να είναι ασβεστολιθικό, αλλα για το ενδεχόμενο να διαλύεται ελευθερώνοντας τιποτα περίεργο στο νερό σου..
|
Παράθεση:
ναι το ξερω οτι δεν ειπε για το ph...μπορει οντως να βγαζει τοξικη ουσια...γιαυτο και γω την απομακρυνα σημερα....φαινετε αδειο τωρα αλλα καλυτερα...θα παω να παρω κιαλλα φυτα...ισως ειναι καλυτερα με πολλα φυτα μεσα.!! :D |
Διώξε και το πυθάρι, και πάρε δυο όμορφα ξύλα..;)
|
Παράθεση:
Κάποιο λάθος υπάρχει εδώ .... τα γκάπυ αν και ιδανικά πρέπει να τα έχεις από 6,6-6,8 (κατά κάποιους) .... οι περισσότεροι προτείνουν από 7 και πάνω. Το 7 ως γνωστόν είναι ουδέτερο ... από εκεί και πάνω λοιπόν .... είσαι στα ψηλά πεχά ... μιας και χαμηλά θεωρείται από το 7 και κάτω. Ένα ασβεστολιθικό πέτρωμα λοιπόν .... δεν ενοχλεί στην περίπτωση σου.- :cool: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:08. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board