Περα απο τα σαλιγκαρια που τα περισσοτερα χρειαζονται για να μην μεγαλωνουν τα δοντια τους,τρωνε κατεψυγμενη τροφη.
Εγω το ταιζα bloodworms. |
Παράθεση:
τι τιμές έχει το νερό σου ? Ph, Kh, Gh ... Πόσο κοντά είναι οι Pistia στις λάμπες σου ? Ρωτάω γιατί εμένα δεν μου έπιασαν όταν είχα βάλει αλλά είχα ιδιαίτερα χαμηλό Ph και ως κλειστό ενυδρείο ήταν πολύ κοντά στις λάμπες κατα συνέπεια η θερμοκρασία να είναι μεγάλη και μέσα στο νερό (30 βαθμοί) και εκτός νερού κάτω από το καπάκι του ενυδρείου. Επαρχία στέλνεις pistia ? (χαλκίδα) :D:D:D |
αλλη μια ερωτηση και απο μενα
τα Catappa leaves εχουν ημερομηνια ληξης στο ενυδρειο?θελουν καποιο ξεπλυμα πιο πριν?? |
Τα ξεπλενεις με λιγο νερακι πριν τα βαλεις.
Απο τη στιγμη που τα βαζεις στο ενυδρειο κρατανε περιπου 3-4 εβδομαδες.Μετα λιωνουν.Μπορεις ειτε να τα αφησεις να λιωσουν μεσα στο ενυδρειο ειτε να τα βγαλεις κ να βαλεις αλλα. |
αν και τα Catappa απ οτι διαβαζω ειναι για βιοτοπικο Ασιας ή συναντωνται και σε αμερικη?
|
πολλη καλο φιλε μπραβο σου.
|
Ευχαριστω Διαμαντη.
Τα catappa ειναι αποξειραμενα φυλλα απο δεντρο που φυεται στην Ασια. Εναλλακτικα μπορεις να βαλεις κ φυλλα απο ελληνικα δενδρα. |
Ok beat σ ευχαριστω.
απλα διαβαζω για βιοτοπικα νοτιου αμερικης και δεν συναντησα καπου αναφορα για τα συγκεκριμενα φυλλα.thanks |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board