κατι μου θυμιζουν τα 2 νησια... :D
ποσο ροη εχεις βρε?? το blue tang ολο κολυμπαει και ολο στο ιδιο σημειο βρισκεται...:p το φανταζομαι ηδη...:rolleyes: |
Vortech RuleZ my friend!!! :D:D:D
Την εχω σε προγραμμα να αυξομειωνει ροη και οταν ανεβαινει η ροη της πανε μπροστα και παιζουν... |
Eνταξει φιλε.....
Για πρωταρης καλα τα πας:p:p:p κουκλι ομως τα tang ασχετα αν δεν μπορει να παει πουθενα:grin: |
πολυ οραια κατασκευη. ποσα κιλα βραχο εβαλες μεσα?
|
εχεις 2 vortech?
40αρες και οι δυο? |
πολυ ομορφο φιλε!!!! ζωγραφιζεις παλι....:smt041:smt041:smt041
|
Καλιτεχνης!!!
|
πολυ καλη κατασκευη προσεγμενη και με πολυ μελετη και χρονο για να μαζευτουν τα υλικα και να φτιαχτει
παιδες γραψατε μαρεσε και απο κοντα νασαι καλα να το χαιρομαστε :D βαλε φωτο και απο το επιπλο |
ενυδρεια με πληρωμη φυσικα κανεις αμα χρειαστω? γιατι η δουλεια σας ειναι καλητερη απο μαγαζια
|
οπως παντα απιθανος!!!!!!:smt041
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους.... Θα ακολουθησουν κι αλλες... Οπως ειπε και o paco με τελειωμενο το επιπλο.. και το sump.. :p |
μια χαρα....
ξεκινας με ιδανικες βασεις!!!!! |
:smt041:smt041 μπραβο παιδες
|
Νεοκλής, ωραίο και καλαίσθητο ενυδρείο, αποτέλεσμα μεθοδικής κατασκευής. Άμα τόχεις στις κατασκευές γλυτώνεις πολύ χρήμα που μπορείς να το εκμεταλλευτείς στη ποιότητα των υλικών, όπως και πολύ σωστά έκανες.
Φαντάζομαι ότι για το πλάτος των 50 εκατοστών είχες τους λόγους σου. Μια-δυο ερωτήσεις αν δεν σου κάνει κόπο. Το skimmer από τις φωτογραφίες φαίνεται θηρίο, μπορεί να μπει κι εκτός ενυδρείου ή μόνο στο sump; Θα μου πεις σε παρακαλώ τι έχεις βάλει στα πίσω τζάμια και φαίνεται αυτό το ωραίο μπλε (αφίσα, αυτοκόλλητο, βαφή, τρίπλεξ τζάμι, ύφασμα). Αυτά και καλοδούλευτο! :D |
Ευχαριστω παιδια!!
Τωρα για το πλάτος ήταν αποτέλεσμα σκληρών διαπραγματευσεων.. Αν ηταν μονο στο χερι μου θα γινοταν 60-65 εκατοστα. Αλλα τι να κανουμε? Προκειμενου να πεσει η αδεια, αποκυψαμε!! :D Για το σκίμμερ τώρα, δεν ξερω αν δουλευει και εκτος. Θα σε γελασω.. ετσι οπως το σκεφτομαι ομως πιστευω οτι γινεται... Κανε μια ερωτηση στα παιδια στην Waterwaves. αυτοι θα ξερουν καλυτερα. Το φόντο του ενυδρειο στην πλάτη ειναι βινυλιο το οποίο κοληθηκε εξωτερικα και στα αριστερα plexi στο χρώμα του βινυλιου μιας και ηθελα να κρυψω τον πυργο!!;) θα ακολουθησουν και φωτο φρεσκιες.. |
θα ηθελα να δω κ αλλες φψτο αν ειναι ευκολο:D
update!!!!! |
και εγω θελω φωτο !!!!!!!!!
σβησε κανενα πμ γιανα σου στειλω αυτο που λεγαμε εισαι γεματος και δε στελνει :rolleyes::rolleyes: |
Καλώς επεστρεψες νεοκλη😊
|
Φωτο δεν υπαρχουν?
|
Γεια και χαρα μετά από πολύ καιρό! :p
Το ενυδρείο έκανε ένα μεγαλο ταξίδι παρέα με όλους τους θαλασσινους φίλους εδω στη Θεσσαλονικη. Δυστυχώς λόγω έλλειψης χρόνου θα πρέπει να κάνω ενα μεγάλο διάλειμμα. Για αυτό λοιπόν θα διαλυθεί, κάποια πράγματα θα πουληθούν και κάποιο από τον εξοπλισμό θα κρατήσω για την νέα αρχή! Φωτογραφίες πρέπει να κοιτάξω στον δίσκο μου τι εχει απομεινει... :rolleyes: |
Γειά σου βρε Νεοκλή μάστορα!
Εύχομαι σύντομο διάλειμμα και γρήγορη επιστροφή :) |
καλος το χαμενο παιδι... μα γιατι ολα τα καλα παιδια του φορουμ χανονται?? :D:D
ευχομαι συντομα να εισαι ενεργος κοντα μας... ελα γιατι πιανω θεση στο κοσμο σου....;) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:44. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board