Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=20)
-   -   το 8χρονο αρρωστο καρχαριακι μου (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=39192)

Κλεόβουλος 15-03-12 12:26

Βάλε να δουλεύει στο νέο ενυδρείο μαζί με το καινούργιο και το παλιό φίλτρο χωρίς να πειράξεις τώρα τίποτα απο τα υλικά του, για να κρατήσεις τη βιολογία σου. Διαφορετικά βάλε όλα τα υλικά του όπως είναι(χωρίς να τα ξεπλένεις/καθαρίσεις)μέσα στο καινούργιο φίλτρο.
Και βάλε στο ενυδρείο και τον καρχαρία σου....ανυπομονεί :)

estilo 15-03-12 12:37

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Κλεόβουλος (Μήνυμα 658218)
Βάλε να δουλεύει στο νέο ενυδρείο μαζί με το καινούργιο και το παλιό φίλτρο χωρίς να πειράξεις τώρα τίποτα απο τα υλικά του, για να κρατήσεις τη βιολογία σου. Διαφορετικά βάλε όλα τα υλικά του όπως είναι(χωρίς να τα ξεπλένεις/καθαρίσεις)μέσα στο καινούργιο φίλτρο.
Και βάλε στο ενυδρείο και τον καρχαρία σου....ανυπομονεί :)

καλως τον.το παλιο μου φιλτρο ειναι με σφουγγαρι και δεν εχει υλικο.να βγαλω το σφουγγαρι και να βαλω μεσα υλικο?και το ενυδρειο δεν εχει πιασει ακομη θερμοκρασια.εγω να δεις πως ανυπομωνω να τον βαλω αλλα μπορω τωρα?και τι να κανω τελικα με το δευτερο φιλτρο?

Κλεόβουλος 15-03-12 12:51

Βάλε και τα 2 φίλτρα να δουλεύουν μαζί. Σε λίγο καιρό θα αναπτυχθεί βιολογία και στο καινούργιο (ποιό φίλτρο είναι, τι υλικά έχει μέσα?).

estilo 15-03-12 12:55

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Κλεόβουλος (Μήνυμα 658224)
Βάλε και τα 2 φίλτρα να δουλεύουν μαζί. Σε λίγο καιρό θα αναπτυχθεί βιολογία και στο καινούργιο (ποιό φίλτρο είναι, τι υλικά έχει μέσα?).

δεν εχω ιδεα ποιο φιλτρο ειναι δεν εχει μεσα υλικα απλα το σφουγγαρι του.γι αυτο ειπα μηπως να βγαλω το σφουγγαρι και να βαλω μεσα μακαρονακια?ετσι κι αλλιως το νεο φιλτρο εχει μεσα σφουγγαρι.οσο για το υλικο που εριξα στο νερο ηταν σε υγρο.και το αγορακι τελικα μολις πιασει θερμοκρασια να το βαλω μεσα?

Κλεόβουλος 15-03-12 13:04

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από estilo (Μήνυμα 658225)
δεν εχω ιδεα ποιο φιλτρο ειναι δεν εχει μεσα υλικα απλα το σφουγγαρι του.γι αυτο ειπα μηπως να βγαλω το σφουγγαρι και να βαλω μεσα μακαρονακια?μη το πειράξεις το παλιό-βάλτο να δουλεύει όπως είναιετσι κι αλλιως το νεο φιλτρο αυτό ποιό φίλτρο είναι?εχει μεσα σφουγγαρι.οσο για το υλικο που εριξα στο νερο ηταν σε υγρο.και το αγορακι τελικα μολις πιασει θερμοκρασια να το βαλω μεσα?

να το βάλεις

estilo 15-03-12 13:14

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Κλεόβουλος (Μήνυμα 658228)
να το βάλεις

το νεο φιλτρο ειναι μαρκας BOYU SP1800A 13w 700l/h το παλιο τωρα...οποτε μολις ζεσταθει το νερο τον παω στα γουστα...αν βαλω ενα αεροθερμο διπλα για πιο γρηγορα θα βλαψει?

Κλεόβουλος 15-03-12 13:22

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από estilo (Μήνυμα 658230)
το νεο φιλτρο ειναι μαρκας BOYU SP1800A 13w 700l/h δεν το ξέρω:confused:το παλιο τωρα...οποτε μολις ζεσταθει το νερο τον παω στα γουστα...αν βαλω ενα αεροθερμο διπλα για πιο γρηγορα θα βλαψει?όχι

......

Πάνος 15-03-12 13:23

να βαλεις και το και το καινουριο φιλτρο και το παλιο να δουλευουν οπως ειπε ο Κλεο. στο καινουριο μιας και δεν εχεις στρωμενα υλικα...τωρα ειναι η ωρα να βαλεις της επιλογης σου. κρατα ενα σφουγγαρι για μηχανικη φιλτρανση σε οποιοδηποτε απο τα 2 φιλτρα..και το υπολοιπο siporax η καποιο παρομοιο υλικο με μεγαλη επιφανεια αποικισμου.

estilo 15-03-12 13:43

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis (Μήνυμα 658233)
να βαλεις και το και το καινουριο φιλτρο και το παλιο να δουλευουν οπως ειπε ο Κλεο. στο καινουριο μιας και δεν εχεις στρωμενα υλικα...τωρα ειναι η ωρα να βαλεις της επιλογης σου. κρατα ενα σφουγγαρι για μηχανικη φιλτρανση σε οποιοδηποτε απο τα 2 φιλτρα..και το υπολοιπο siporax η καποιο παρομοιο υλικο με μεγαλη επιφανεια αποικισμου.

ωραια θα παω να παρω και θα το κανω ετσι.ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες...

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:59.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01495 seconds with 10 queries