Παράθεση:
αν η απαντηση ειναι δουλεια η ερωτηση πρεπει να ειναι πολυ ηλιθια μεζεδακια του Αρκα Μεσαααααααα!! |
Παράθεση:
|
Αυτό να το παραγγείλεις απο τον Σύλλογο:D:)
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=30744 |
:p
Παράθεση:
|
george
Κλεόβουλος panos-alex/polis Perazzi paraskevi_gr giannisaek ΑΝΤΩΝΗΣ1980 repanas6 drbig aaaooll bokostas Thrillos nikosm1 kalaxan Alex_Salonica panos1972 akiriazides drbig paco chris129 Kαλά, 3 μέρες πριν από "το κοπή τη πίτα" και μόνο 20 συμμετοχές? Τώρα εγώ γιατί πιστεύω ότι θα είμαστε τουλάχιστον οι διπλάσιοι? Λοιπόν προτείνω όποιος δεν δηλώσει εδώ συμμετοχή, να μην πάρει κομμάτι από την πίτα = no flouri. :D |
Hθελα πολυ να ρθω, αλλα ειμαι απο τοροχαιο ατυχημα σπιτι και αναρρωνω, γιαυτο και η πολυημερη απουσια μου απο τα φορουμ!
|
Περαστικά !!
|
Παράθεση:
Ωχ περαστικά..... ούτε εγώ θα έρθω αλλα λόγο ευχάριστων γεγονότων |
Παιδια καλα να περασετε παντως.Περυσι που ειχα παει περασαμε πολυ καλα
|
Λογικά καλώς εχόντων των πραγμάτων :smt020και εάν δεν προκύψει έκτακτα δουλειάzw,θα έρθω κι εγώ :D
|
Παράθεση:
|
Γειά σου Χρηστάρα!!!
Θα χαρώ πολύ να σε ξαναδώ από κοντά!! |
george
Κλεόβουλος panos-alex/polis Perazzi paraskevi_gr giannisaek ΑΝΤΩΝΗΣ1980 repanas6 drbig aaaooll bokostas Thrillos nikosm1 kalaxan Alex_Salonica panos1972 akiriazides drbig paco chris129 Μανος Θες christsos +2 Nα υπενθυμίσω ότι είστε όλοι καλεσμένοι και καλοδεχούμενοι, δεν απαιτείται να είστε μέλη του ΠΣΦΕ. |
Βλέπω πολλές απουσίες :(
Απουσιολόγος ; Για κανόνισε παρακαλώ :grin: . Γιατί δεν θέλω να περισσέψουν τα δώρα :smt120 |
Παράθεση:
να βαλεις και τους αποντες στα κομματια τις πιτας:o |
Θα έρθω και εγώ. ;)
|
Τα δώρα είναι τόσα πολλά :smt120, τη έχουμε:grin::grin: τη έχουμε :p:p:p
|
Παράθεση:
Είναι κι ο καιρός χάλια, η βενζίνη πανάκριβη, που να τρέχετε τώρα...:D george Κλεόβουλος panos-alex/polis Perazzi paraskevi_gr giannisaek ΑΝΤΩΝΗΣ1980 repanas6 drbig aaaooll bokostas Thrillos nikosm1 kalaxan Alex_Salonica panos1972 akiriazides drbig paco chris129 Μανος Θες christsos +2 zipo |
Αν με θέλετε, θα είμαι και εγώ αύριο!!!
|
Και βέβαια σε θέλουμε! Καλώς νάρθεις.
|
george
Κλεόβουλος panos-alex/polis Perazzi paraskevi_gr giannisaek ΑΝΤΩΝΗΣ1980 repanas6 drbig aaaooll bokostas Thrillos nikosm1 kalaxan Alex_Salonica panos1972 akiriazides paco chris129 Μανος Θες christsos +2 zipo crywolf Σε θέλουμε βρε crywolf, θέλουμε νέο κόσμο, βαρεθήκαμε να βλέπουμε την ψαρομουτράκλα του panos1972.:D (λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή?) |
Καλημέρα σε όλους...
Είχα κανονίσει να έρθω με δύο αρχάριους συνχομπίστες(σαν εμένα), αλλά η ομάδα παίζει τοπικό ντέρμπι και πρέπει να είμαι παρών... Ελπίζω να περάσετε όμορφα!!! :):):):):):):):):):):):) |
kostaskich
παρων και εγω.
|
...δυστυχως θα δουλευω(δεν αλλαξε κατι...)...:smt009
|
Πάλι κονσομασιόν ; χι,χι,χι :)
ΥΓ Θέλω φωτογραφίες, πολλές φωτογραφίες και μία με αφιέρωση σε εμένα (μιας και είμαι μακρυά) |
Ερχομαι κι εγω με 3 επιπλεον δωρακια για την κληρωση!!!
και την φωτογραφικη μου για να δουμε καμια καλη φωτογραφια επιτελους!!! |
Λοιπόν τελικά θα έρθω οικογενειακώς! 4 συνολικα! :smt041
Ελπίζω να έχει και κανένας άλλος μαζί τη γυναίκα του γιατί θα κάνουμε κακό προηγούμενο με την κυρά:smt075! |
Παράθεση:
Αν φέρω το σκύλο, παίρνει κομμάτι, μπας και μας πέσει το φλουρί?:) |
Παράθεση:
------------------------- Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά αυτήν την στιγμή και να ανταλλάσσεται γνώσεις/υλικά άντε κάλο καφέ...... |
Πολλές ευχές κι από μένα...
... για την καινούρια χρονιά! Να περάσετε όμορφα και ελπίζω να τα πούμε από κοντά στη συνάντηση του Μάρτη που είναι πολύ κοντά!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:23. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board