Δε πειραζει Δημητρη τον επομενο χρονο να ειμαστε καλα! Μακαρι να ειχες ερθει! :p
Ηταν πολυ ομορφα και πολυς κοσμος!! Για μενα περασε πολυ γρηγορα ο χρονος .. Σας ευχαριστω ολους με κανατε να χαμογελασω και χαρηκα που σας ειδα απο κοντα! Αργυρω μου ... σε εψαχνα :rolleyes::D ... δε πειραζει να εισαι καλα εχει σημασια! :p Ο Πανος εβλεπε ποια προσωπα ηταν πισω απο τα nicknames :o Ο χαλβας ολα τα λεφτα! :D Ο Yiappas ο φιλος μου πανταχου παρων .. Ο diskus fan δεν σταματησε να με κανει να γελαω! :D Ο george παντα με το χαμογελο στα χειλη! Ο ταχυδρομος μας εκει :smt020 Ευχαριστω τον Dimis για τις δαφνιες! :p Ο platy εκοβε βολτες :smt044 (θα αποκτησει καινουργιο πονοκεφαλο να παρει και αλλο ενυδρειο και οσμωση για τα ψαρακια :grin::smt041) Φυσικα οι δισκοπαθης φιλοι μου απο το greekdiscus :smt054 Ο Alex ηρθε και αυτος! Αργησα να τον δω ... :D Ευχαριστω πολυ και τον Αqua pura ... (περιμενω το τηλ. ακομα) :smt112:smt003 Ο raven κορυφη με τον πινακα του δινει σε ολους το παραδειγμα! :smt052 Ο Τολης η ψυχη του Συλλογου ετοιμαζεται για τα χαμηλα ph! :smt081 Ο sifnos που παντα ειναι εκει -εμαθα επιτελους και για το ενυδρειο του! :p Ο 2λ (ΧρηστοςΠ) μου εδωσε μια δωροεπιταγη που κερδισε και τον κοιταζα καλα καλα ... Τι να πω! Με σκλαβωσε! :rolleyes::p Τι να πω ηταν παρα πολλοι και εγω σαν πουλακι πηγαινα απο εδω και απο εκει! Η Celda με τη φωτογραφικη της με εβγαζε σε τελειως ασχετες ποζες ... αλλα πηρα και το αιμα μου πισω ... την εβγαλα και εγω μια φωτο εκει που δεν το περιμενε :smt020:smt035 |
και του χρονου με υγεια!!!:p:p
ηταν πολυ ομορφη η ατμοσφαιρα και εκπληκτικα ζεστο το κλιμα...:p γνωριστικαμε (δε γνωριζα τους περισσοτερους απο κοντα) και γελασαμε με την καρδια μας. πατησα επιτελους στα γραφεια του συλλογου μας! :smt041 ..και παλιες αγαπες εσμιξαν ξανα!!!:p (ευτυχως βρεθηκε βενζινη..:grin:) η απουσια ορισμενων ηταν εντονα αισθητη...αλλα το ενιωθες οτι η σκεψη τους ηταν μαζι μας...και εμεις την ανταποδωσαμε με ολη μας τη δυναμη... υγεια σε ολους και παντα τετοια παιδια!!! ευχαριστω ολους τους συμβαλλομενους για τα δωρα που μου φορτωσαν!!!:smt052 υ.γ. φωτορεπορταζ στην προηγουμενη σελιδα.... |
Και του χρόνου με υγεία πάντα!!!
Γεια σου Πάνο...!!! και οι υπόλοιποι.!!!!! |
Πεινάω ακόμα εκείνα τα ψητογυροκεμπάμπια ήταν ελαφριά :smt052
|
Και του χρόνου να είστε όλοι καλά παίδες! Και να κόψετε την πίτα στην Κρήτη (χλωμόοοο) :D
Γιατί ο χαλβάς πιάνει τόσο χώρο στις φωτογραφίες;;;; :p |
Με τσίμπησε σφήγκα και πρήστηκα.
ΥΓ Ευχαριστώ για το μπιντόνι βενζίνης, μας έσωσες :) |
Παιδια ηταν πολυ ωραια αποψε.
Ολοι με καλη διαθεση κ κεφι. Παντα τετοια......:D |
ωραια περασαμε!
ηταν καταπληκτικα!:) τις ευχαριστιες μου στον κυριο Χαλβατζη για την μεταφορα!:D |
Είπαμε Colin Mac "Rain"....χαλάζι έριχνε όταν έφτασα σπίτι μπρρρρρρ....
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
και λιγα λες....:smt119:smt119:smt119:smt119 χαχαχαχαχαχαχα:smt040:smt040 |
ωραια ητανε αντε και του χρονου ...
|
Για ύπνο γρήγορα !!!
|
μπραβπ σας ρε παιδια! απο τις φωτο και τα προσωπα σας ( μερικα ο θεος να τα κανει προσωπα ) φενετε ποσο καλα και ομορφα περασατε ολοι μαζι...
αντε και του χρονου με υγεια , και ελπιζω να μπορεσουμε να ερθουμε και οσοι θελαμε και δεν μπορουσαμε...:smt041:smt041:smt041 |
Μπράβο στην παρέα!!!!:)
Ο παράς σε ποιόν έλαχε????? |
μπραβο μας, και του χρονου με υγεια,
ολα τα ατομα που γνωρισα εξαιρετικα, οι προσφορες και τα δωρα των καταστηματων πληθωρικες...τι αλλο να θελει κανεις απο εναν μη κερδοσκοπικο συλλογο.. Ευχομαι την επομενη φορα που θα ερθω εκει να εχει γινει "σωστο παλατι" με γεματα ενυδρεια... |
3 Συνημμένο(α)
οι υπολοιπες φωτο που ειναι ..??(της celda) τοσες εβγαλε...σωστη φωτορεπορτερ...εγω μια βγηκα με τα παιδια (απο αριστερα panos alexpolis,platy,beat89,andst87)και 2 ακομα ...(ο φωτογραφος τρεκλιζε (εγω) )
|
Βρε βρε...με προλάβατε..
Λίγη υπομονή παιδια...να τις φτιάξω λιγάκι κ τις ανεβαζω!... Πιστεύω οτι θα συμφωνήσουν όλοι, ότι περάσαμε πολύ όμορφα...είδαμε παλιούς και νέους φίλους :D, κοντινους κ εξ' αποστάσεως:D απο το gab και από άλλα fora :D , χομπίστες αλλά και επαγγελματίες του χώρου. Τα δώρα ήταν πολλά και οι τυχεροί ακόμα περισσότεροι! :rolleyes: Να είμαστε όλοι καλά και του χρονου τώρα! |
Μπραβο παιδια ηταν πολυ ομορφα χτες!!!Αντε και του χρονου περισσοτεροι!!!!
|
10 Συνημμένο(α)
Μερικές φωτογραφίες απο χτες το βράδυ...
1η φωτο: Μερικα απο τα παιδιά του Greek Discus 2η : Διακρίνεται ο νικητης του διαγωνισμου φωτογραφιας στην κατηγορία γατόψαρα beat89/Δημήτρης με τον καλλιτέχνη Raven 3η: μέλη του ΔΣ μας και φυσικά ο Τόλης 4η: Raven, georgarask 5η: sot_zoe/Σωτηρης και ο Apostolis 7η: Νινταλ, Σταμάτης, ΧρήστοςΠ 6η: οι πατρινοί φιλοι μας 8η: ο αντιπρόεδρος Πεταλάς να κοβει την πίτα, 9η: ο τυχερός του φλουριού Sot_zoe 10η: ο Χαλβάς βεβαιως βεβαιως... Αυτά προς το παρόν |
:smt041Και του χρόνου με Υγεία παιδιά!!
|
κριμα παντως ο χαλβας δεν πειρε τπτ απο δωρα :P ποτε προλαβες ρε και γυρισες πατρα και μπηκες ..?
|
σας ζηλευω!!!φενεται οτι περασατε πολυ ωραια!!!μπραβο σας και του χρονου!!!!!!κριμα που ειμαστε μακρια....
|
Παράθεση:
Μπράβο στα παιδιά του συλλόγου...και του χρόνου Παράθεση:
|
Παράθεση:
Εγραφα γρηγορα το βραδυ ... για να πεσω για υπνο! :rolleyes::smt020 |
μπράβο και στο GREEK DISCUS που έδωσε δυναμικά το παρόν
|
Απο τσιγαρα καλα πατε..
Ακομα δεν το πήρατε αποφαση? |
Γι' αυτό δεν ήρθες; :p δεν αφήνεις τα σάπια ;
Έλα εσύ και θα το κόψουμε!!!! |
Και του χρονου παιδια!!!
Axaxaxa, καλα λενε το μουσι ο φερετζες του Φ--στη!!! http://www.aquatek.gr/rimages/albums...e-p1011691.jpg |
για το μουστακι το λενε Μιχαλη...αλλα κι ετσι δεκτον....:D:D:D
μωρο μου αστους να λενε...μας ζηλευουν...:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:38. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board