χαρμα οφθαλμων!θυμιζει τσιονογλου!
|
Σας ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια..
Τα φωτιστικα φιλε μου psyrouki ειναι τα Hagen Glo T5 2X54 εχω δυο απο αυτα αρα 4λαμπες, δυο sylvania grolux T5 54w και δυο Arcadia Τ5 Plant Pro 54w.. Αν χρειάζεσαι κάτι άλλο και μπορώ να βοηθήσω πες μου.. |
Παράθεση:
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου Γιάννη για τις πληροφορίες. Το ενυδρείο σου δεν παίζεται :smt041 |
Αν και μικρος στα χρονια ,εχεις απο μενα ενα μεγαλο μπραβο φιλε για το αποτελεσμα.Ενα μπραβο στον Σταυρο και στον Χρηστο.
|
τελειο Γιαννη,μπραβο σ'εσενα και το δασκαλο σου,γεμισε απο πρασσινο,η αληθεια ειναι οτι ειχα αρκετο καιρο να το δω και εντυπωσιαστικα.φυσικα και ενα μεγαλο μπραβο και στον καταπληκτικο φωτογραφο μας
|
μπραβο πραγματικα υπεροχο!ειχες και καλο δασκαλο βεβαια...στειλ το σε διαγωνισμο οπωσδηποτε!
|
Από εβδομάδα το ενυδρείο θα έχει ριζικές αλλαγές….αλλαγή το aquascape..! :p:rolleyes:
|
Θα περιμένουμε πολύ ακόμη :smt108 :smt075
|
3 Συνημμένο(α)
Μερικές Φώτο από το καινούργιο aquascape..!!
|
Tζώνυ τι λές ρε φίλε.....:smt101:smt101 Τι ομρφιές είναι αυτές:smt041:smt041
|
Αψογος.Υπομονη μεχρι να μεγαλωσουν τα φυτα και θα γινει για διαγωνισμο. :smt041:smt041:smt041
|
Καλά μιλάμε το ενυδρείο δεν παίζετε έχω μείνει άφωνος, φοβερό δεν υπάρχουν λόγια. Και είμαι σίγουρος ότι και το καινούργιο θα γίνει ακόμα καλύτερο. Μπράβο.!! :smt041:smt041:smt041:smt041
Δεν έρχεσαι και κατά εδώ να με φωτίσεις λίγο. :D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:54. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board