κορυφη......απιθανο φιλε!!!!!
|
Nτάξει.....υποκλίνομαι μιλάμε.
Χειρουργριο οπως είπε και ο φίλος! Ειδικα για εμενα που το κατασκεύασα η χαρά είναι 2πλή! Το σωστό ενυδρείο στα σωστά χέρια ,ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!!! Μπραβο Κωστα. Συντομα θα κανω παρουσιαση και το δικό μου μηχανοστασιο... Αναμενουμε το aquascape:rolleyes: |
Τι ειναι αυτό ρε παιδιά; Φοβερό!!!
|
Παράθεση:
|
δεν εχω λογια φιλε με ζαλισες .για να το κανω εγω αυτο πρεπει να κανω ενα ενυδρειο 7 μετρα 3 υψοσ 4 πλατοσ...αλλα ειναι φανταστικο...τεσπα
|
Παράθεση:
κωστα επειδη ψαχνομαι για αντλια επιστροφης για να μειωσω watt, η συγκεκριμενη εχει δυνατοτητα επιλογης σε watt, και αν ναι η αποδοση σε λιτρα πεφτει η παραμενη η ιδια? |
έλα να βλέπω καινούργιες φωτογραφίες, που είναι ο αλέκος(alexx) που μπήκε με μάσκα και βατραχοπέδιλα μέσα?? βάλε φωτόοοοο !!!!!!!!:grin::grin:
|
Παράθεση:
Αντρέα όταν στρωθεί τελικά με αραγωνίτη θα έχει φωτορεπορτάζ:grin::grin: |
φωτορεπορτάζ....................φωτορεπορτάζ...... ..........φωτορεπορτάζ......................φωτορε πορτάζ.........:smt120:rolleyes::D
------------------------- φωτορεπορτάζ....................φωτορεπορτάζ...... ..........φωτορεπορτάζ......................φωτορε εεε πορτάζ.........:smt120:rolleyes::D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:03. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board