Μαθαίνω..
Ναι, η θήκη δεν υπάρχει, εκεί "χτυπάνε" την τιμή. Πάντως σε απόδοση, με μέτρηση με το "χέρι" (θέμα αίσθησης δηλαδή), είναι πολύ μικρότερη από τα ανεμιστηράκια των 3€ (έχω βάλει 1 τέτοιο να σπρώχνει αέρα στους Μ/Σ των αντλιών της Tunze). Ίσως για αυτό να μην πέφτει η θερμοκρασία σε εμένα (άντε να πέσει 0,5C), λόγο μικρής απόδοσης. Για να δω τι θα γίνει και με τα ανεμιστηράκια της Ghl σχετικά με την πτώση της θερμοκρασίας. Πότε θα είναι έτοιμος ο controller; (Θα συνδέεται ο controller σου με τον Eliwel); |
Παράθεση:
|
Εγκατέστησα προχθές τους ανεμιστήρες του Ghl και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος: είναι σχεδόν αθόρυβοι και έχω πτώση -4C στη θερμοκρασία του νερού.
Τελικά οι ανεμιστήρες κάνουν δουλειά.. |
φιλαρακι με απλα λογια εχει 3 καλωδια, 1 κιτρινο 12volt, 1 κοκκινο 5volt, κ ενα μαυρο που ειναι η γειωση.. ειναι μονο κ μονο για να αυξομοιωνει η μητρικη του υπολογιστη την ταχυτητα οταν θελει στελνοντας ποτε στο κοκκινο καλωδιο ρευμα κ ποτε στο κιτρινο.. εσυ χρειαζεσαι μονο ενα απο τα δυο.. διαλεξε αυτο που σου αρεσει περισσοτερο!!.. :smt023
αν ομως το ανεμιστηρακι που πηρες εχει κ λεντακια πανω τοτε ισως το ενα καλωδιο ειναι για την τροφοδοσια τους.. τωρα αν θελεις να βαζει η να βγαζει αερα απλα τουμπαρεις το ανεμιστηρακι.. απο φυσικη δεν ξερω αλλα σιγουρα κανουν δουλεια στην πραξη.. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:52. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board