Η αλγη ΔΕΝ ειναι κατι καλο για τα φυτεμενα και πρεπει να βρουμε τις καταλληλες ισσοροπιες για να μην εμφανιζεται! Απλα κανει πλακα οτι κανενας δεν την εχει αποφυγει και ουτε και εσυ τελικα!! και ολα να τα ξερεις η ατιμη εμφανιζεται και τοτε ανταγωνιζεται με τα φυτα σου. Αν νικησει η αλγη τοτε καταστρεφονται τα φυτα! και το αντιθετο!
Καλο ειναι ΠΡΙΝ κανεις κατι στο ενυδρειο σου να διαβασεις η ρωτα καποιον τουλαχιστον... Καλητερα να κουραστεις στο διαβασμα παρα να κανεις πραγματα που ισως στο μελλον αναγκαστεις να τα ξανακανεις!! |
να εισαι καλ βρε Γιωργο ..διαβασμα και παλι διαβασμα ..την επομενη εβδομαδα θα ψαξω να βρω αυτο το φυτακι που μου προτεινε ο φιλος Hygrophila polysperma πηρα αρκετες πληροφοριες γι 'αυτο θα αγορασω δυο και θα τα βαλω στις δυο πισω γωνιες του ενυδριου ..ποιο πολυ μου αραισε βεβαιαι η Hygrophila polysperma 'Rosanervig' αλλα μαλλον ειναι καπως δυσκολο φυτο γιατην περιπτωση μου ..σε περιπτωση που δεν βρω αυτο το φυτο στην Χαλκιδα μπορω να το παραγκειλω απο καποι καταστημα on-line?
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:30. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board