WOW! Δεν ξαναπιάνω φωτογραφική μηχανή!
Το ενυδρείο τώρα παρουσιάζεται όπως του αρμόζει! |
Παράθεση:
Οι ροδόστομοι ταιριάζουν με τον βιότοπο και όντως κάνουν το καλύτερο κοπάδι από όλα τα άλλα . Α να μην ξεχνάμε ότι αντέχουν τις θερμοκρασίες των δίσκων:D ακόμα και 33-34 . |
Φανταστικές φωτογραφίες, φανταστικό ενυδρείο!!! :smt030
|
Το ενυδρειο απο κοντα ειναι υπεροχο!!!
Εχω τραβηξει κι εγω φωτο αλλα εχουν αντανακλασεις γιατι ηταν πρωι και ειχε φως.ισως να βρω καμια καλη να βαλω να δουμε. |
Τελοιες φωτογραφιες!!
|
Απλα φοβερο , ενα μεγαλο μπραβο στον Πανο , και φυσικα μπραβο στον Raven για τις φοβερες φοτογραφιες :D :D :D :D
p.s. πανε για screensaver!!! |
ουαου!!!!:o τι εκπληξη ηταν αυτη Αλεξανδρε??:p
δεν περιμενα να δημοσιευσεις τις φωτο....νομιζα θα αφηνες σε μενα τη "λαντζα"... σε υπερ-ευχαριστω!!!!:p:p:p ο Αλεξανδρος ειναι καλλιτεχνης οχι μονο στα ενυδρεια αλλα και στη φωτογραφια...και αυτες ειναι ενα μικρο μονο δειγμα..εχει τραβηξει πολυ καλυτερες!;) παιδια σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια!..καταλαβαινετε φυσικα πως δε ξαναπαρουσιαζω τιποτα με δικες μου φωτο....:smt033..οτι μου φωτογραφιζουν ευχαριστως να το δειχνω...:D:D |
χαχαχα τώρα μάλιστα !!!!
Αυτές ειναι φώτος !! Αυτό ειναι ενυδρείο !! Πάνο το ενυδρείο σου είναι κόσμημα !! Να το χαίρεσαι !!! (στις φωτος εισαι πραγματι δολοφόνος ομως....:D:D) ΥΓ. Αλέξανδρε ωραίες φώτος !;) |
Ρε πανο μην τους ακους, ξαναειδα τις φωτο και δεν εφταιγες εσυ.
το ενυδρειο εχει αλλαξει, εχει ωριμασει απο τις πρωτες που ειχες ανεβασει, εβαλες πιο πολλα φυλλα μεσα, εβαλες background. Γι αυτο ανεβηκε η βαθμολογια του! Συγχαρητηρια και παλι! |
Μπράβο Πάνο , είναι καταπληκτικό!!!!!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:00. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board