Για να μαζευομαστε το Σαββατο....:p:p:p
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Τρεχαματα Δημητρη(θα τα πουμε απο κοντα το Σαββατο).Πραγματικα με στεναχωρησε το γεγονος οτι ελειπα και δεν μπορεσα να ερθω και ειδικα στην τελευταια συναντηση....:( |
Παράθεση:
μενω πολυ κοντα:) |
Aυτό το Σάββατο είναι η γενική συνέλευση.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
ας απαντησει καποιος να ξερουμε
|
Η ΓΣ συνέλευση είναι ανοιχτή για όλους αλλά μόνο τα μέλη του ΠΣΦΕ έχουν δικαίωμα να θέσουν ερωτήματα και να ψηφίσουν και να πάρουν αποφάσεις.
|
Παράθεση:
------------------------- θα περασει σημερα κανεις απο τον συλλογο? |
Δυστηχως δε θα μπορεσω (δουλευω) ... :(
|
καλησπέρα μετά απο μεγάλη απουσία βλέπω αλλαγές ! ??????!!!!!????????
συγκέντρωσης τα σαββατα γίνονται αν ναι και που πήγαν πέρασα απο εκει και δεν ΒΡΗΚΑ τίποτα μετακόμισε? |
Παράθεση:
|
θα ειναι κανεις αυριο?
|
Λογω εκτακτου προβληματος η σημερινη (11 Δεκ) συναντηση δεν θα πραγματοποιηθει.
|
Ρε παιδιά είναι κλειστός ο σύλλογος σήμερα;
|
σημερα θα ειναι ανοιχτος ο συλλογος?????
να κανω μια ερωτηση???? στης θεσσαλονικης τον συλογο γραφουν ολοι εδω απο οτι παρατηρω ειναι λιγα παρατηρημενα τα πραγματα.....ποιο πολυ παραπονο ειναι παρα παραταρηση το λεω για να μην παρεξηγηθω |
:smt120:smt120:smt120:confused::confused::confused :
|
Δυστηχως εκλεισαν (απο οσο ξερω) τα γραφεια του συλλογου στην Αθηνα ... θα περιμενουμε ανακοινωση να κανονιστει που θα ειναι η επομενη συναντηση!!
|
Παράθεση:
και κατι ακομα, μπορουμε και μονοι μας να κανονισουμε κατι τετοιο, δεν ειναι αναγκη να περιμενουμε τον συλλογο;) αλλα μπορουμε σαν GAB να κανουμε κατι τετοιο! υ.γ τι ειναι οι βοριοι πιο εξυπνοι απο εμας?? |
Εγω το εχω πει ... με κλειστα τα γραφεια θα εχουν πολυ κοσμο εδω στην Αθηνα οι συναντησεις!! :p:p (Ειμαστε αναποδοι εμεις οι Ελληνες βρε παιδακι μου!)
Θα σας δειξουμε βρε παλιο-βοριοι ... :smt019:smt019:smt019 :smt044:smt044 |
αντε λοιπον γιωργο... μαλλον ηρθε η ωρα να το βαζουμε μπρος το σκηνικο
:smt035 θα σου πω εγω μετα bokosta ποιος θα εχει περισσοτερα κλαδεματα :smt044:smt044:smt044 |
Φτου .... πρεπει να φτασουμε και τις 59 σελιδες που εχει το αντιστοιχο θεμα!! :smt081:smt081:smt081
|
Παράθεση:
|
Άντε να κανονιστεί τίποτα για το σ/κ γιατί θέλω να έρθω στη συνάντηση (μετά από 3 χρόνια απουσίας...)
|
Παράθεση:
:smt023Ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα. |
η επόμενη συνάντηση θα είναι στα πρώην γραφεία για να πακετάρουμε :p:p
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
να ερθει και ο ζαπατας παρακαλω:grin: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:39. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board