Συνηθως τα ψαρια που πανε με φυτα θελουν μαλακο νερό.. Απο κει ξεκιναμε....
|
Οποτε μονοδρομος η ΑΟ... εχεις να μου προτεινεις καποια ΑΟ απο aquaristic για παραδειγμα?
η βρυση πρεπει να ειναι διπλα στο ενυδρειο ή δεν εχει σχεση? |
Αφρικανες δεν θες?
|
Παράθεση:
|
είπαμε, εξαρτάται από το τι θέλεις να κάνεις..
Οι αφρικάνες δεν σου αρέσουν; |
δηλαδη το μονο που μπορω να βαλω ειναι αφρικανες? ουτε πλεκο ουτε SAE ουτε τπτ?
Αυτες οι αφρικανες εχουν πολλα ειδη? η μιλαμε για ενα συγκεκριμενο? |
Αφρικάνες λέμε συνήθως τις κιχλίδες από τις λίμνες Malawi και Tanganyika..
Για δες εδώ: http://www.malawicichlidhomepage.com...fish_list.html Εγώ απλά σου είπα αφρικάνες για "ευκολία". |
Παράθεση:
Ουαου!!! δηλαδη μπορω να βαλω ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ????????? (πες μου ΝΑΙ πες μου ναι) ΑΛΛΑ πλεκο μπορω να βαλω και SAE? |
Τα διαβάζεις τα link φίλε μας ή απλά κοιτάς τις εικόνες?
|
Παράθεση:
στα περισσοτερα λινκ δεν λεει κατι αλλα σε πολλα ελεγε οτι ταιριαζουν στα νουμερα που εχω εγω. Εννοειται η μαλαουι θα κανω ή τανγκανικα, αυτο που ρωταω ειναι αν μπορω να βαλω μαζι 4-5 ειδη απο μαλαουι μαζι για παραδειγμα... |
Σοβαρη απαντηση θα προυποθετε καποιος να γραψει βιβλιο...
|
Εφόσον λοιπόν τα διαβάζεις διάβασε και τις απαιτήσεις των ψαριών που σου αρέσουν και υπολόγισε τα λίτρα σου με τα πόσα λίτρα θέλει κάθε ψάρι από αυτά που σου αρέσουν.
Υπολόγισε να μην μπλέξεις διαφορετικές περιοχές για να ελαχιστοποιήσεις την περίπτωση των προβλημάτων. Και μετά προχώρα. |
Αυτο που ρωταω σε γενικες γραμμες ειναι αν αυτα ολα τα ειδη συμβιωνουν σε μαλαουι αρα μπορουν σαφως σε μικροτερο αριθμο σε ενα βιοτοπικο ενυδρειο... ?!?!?!
(πλεκο και SAE μπαινουν μαζι?) |
Τα SAE θέλουν μαλακό νερό και χαμηλό ΡΗ.
|
ο πλεκο?
οσοι βαζουν αφρικανες δηλαδη τι κανουν με τα ψαρια βυθου? δεν βαζουν καθολου? |
Γιατί σου είπε κανείς οτι είναι απαραίτητα?
Ο Πλέκο ? Τι είδους? |
Παράθεση:
Τι ειδους πλεκο μπορει να μπει? |
Αποφάσισε πρώτα τι είδους ενυδρείο θέλεις να φτιάξεις!
και μετά βλέπεις αν οι απαιτήσεις συνθηκών επιτρέπουν να μπει κάποιο ψάρι του είδους αυτού. |
Παράθεση:
οποτε τωρα θα επιλεξω αναμεσα σε μαλαουι και τανγκανικα...(με την βοηθεια σας παντα) τωρα ομως με τα φυτα τι γινεται? βαζουμε ή θα τα φανε ολα? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:40. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board