Παράθεση:
υπαρχει καποιος λογος να ξαναμπουν? δε θα το συνεχισω αλλο..στην τελικη το φορουμ ειναι του συλλογου και το κανει οτι θελει, δεν ειναι δικη μου δουλεια.. και οπως ειπες και παραπανω το θεμα ειναι αλλο εδω. απλα ειδα το σχολιο του Σωκρατη και του Μανου και δεν κρατηθηκα.. :) |
Παράθεση:
Γράψτε άρθρα, γράψτε στο φόρουμ του Συλλόγου ποστ, γράψτε όπου θέλετε. Ο Σύλλογος είναι τα μέλη του, δεν είναι το Δ.Σ. |
καλα το ξεκινησαμε αλλα αρχισε να χαλαει παλι...
μην φευγουμε απο το θεμα. zw το θεμα μας ειναι αλλο!!! πρεπει να ξεκινησουμε σαν ναπρεπε να ειναι ετοιμα ...χτες! πελατες μου...πιεζομεθα και δεν εχουμε χρονο λεμε για κριτικες .. το ποστ μπηκε εδω στο γκαμπ αφ ενος γιατι υπαρχει πολυ περισσοτερη προσελευση, αφ ετερου γιατι καποιος απο το Δς μου εχει κοψει την προσβαση, που να του κοπει...μην πω τι ! (ακομη και σημερα μετα την προσπαθεια του δημητρη τπτ zw ). συνδρομοι συνδραμετε την προσπαθεια !!! :smt041:smt041:smt041 |
Τόλη, δεν έδωσα σωστά αυτό ήθελα να πω και ως εκ τούτου το διόρθωσα .Καμμιά μομφή για την συντακτική ομάδα και το Δ.Σ
αλλά για όσους κωφεύουν. Λοιπον και 2-3 αρθρα του Michael Peter του γραμματέα του GSGB σχετικά με τους διαγωνισμούς χρυσόψαρων που θέλουν βέβαια μετάφραση. |
Σωκράτη αν θες βοήθεια (Αγγλικά σε Ελληνικά μπορώ ).
|
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων γιατί ως αρχάριος και άπειρος θα έπρεπε να ανήκω στους αναγνώστες του περιοδικού και να μη συμμετέχω στη συζήτηση.. Επειδή όμως καταλαβαίνω ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το όλο θέμα, δηλώνω κι εγώ πρόθυμος να γράψω κάτι.. κάτι απλό, στο δικό μου αρχάριο επίπεδο.. πράγματα που έχω ψάξει γενικά και εκτός gab και έχω συλλέξει πληροφορίες και από αλλού είναι π.χ. για τη λίπανση του ενυδρείου, ή για τη σχέση pH-KH-CO2 (προφανώς όχι τα άρρωστα φυσικο-χημικο-μαθηματικά μου, αλλά πιο απλά πραγματάκια για να το κάνουνε πιο κατανοητό).. Τετριμμένα πράγματα δηλαδή, εντελώς αρχάρια, αλλά αν υπάρχει ανάγκη και ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, είμαι διαθέσιμος σε ορίζοντα 2 εβδομάδων να το ετοιμάσω..
|
Παράθεση:
|
Eγώ πάντως το άρθρο μου το έστειλα.Μετά από πολύ κόπο και πολλά σχέδια κατάφερα να το ολοκληρώσω μόλις σήμερα.Έχει να κάνει με DIY και αφορά τα sump και τις υπερχειλισεις.Περιμένω εντυπώσεις.Καλη συνέχεια και στους υπόλοιπους.
|
Τα γραφεια σας ειναι η οικονομικη καταστροφη του συλλογου μας...
Κλειστε το,και αξιοποιηστε πιο αξιοκρατικά τα εσοδά μας.. Ελεος... |
Επειδη ειναι εκτος θεματος, αν θες ανοιξε ενα νεο τοπικ Χρηστο.
Μην απαντησω εδω, και δεν θελω.... |
ασε γιατι ειναι πρωι ακομη...:smt084
|
Το αρθρο για την Μεσογειακη ανεμωνη ειναι ετοιμο.θα γινει και μια συλλογη φωτογραφιων απο το αλμπουμ της καθως και η δημιουγια ενος σχεδιου ανατομιας και ειμαστε οκ.Παμε για το επομενο...
|
Κι εγω πριν λιγο τελειωσα τον πινακα. Εχει σαν θεμα εναν πανεμορφο Δισκο και βγηκε εκπληκτικος ! Αν μου επιτραπει θα τον παρουσιασω να τον δειτε ολοι.:p
|
Θα έλεγα οτι πρέπει να πάρουμε το περιοδικό για να τον δούμε καλύτερα!!!!
|
Μπορω μετα τις 30/7 που τελειωνουν και οι εξετασεις μου στο ΕΑΠ να ασχοληθω με την μεταφραση της συνεντευξης του Σιμεκ. Επισης αν ο Σωκρατης θελει.. μπορω να μεταφρασω και το δικο του υλικο για το κρυο νερο που αναφερει.
|
Καλημέρα,διάβασα κάτι παραπάνω για μετάφραση.Εάν βοηθάει αυτό μπορώ να αναλάβω μετάφραση άρθρων από Γερμανικά,Γαλλικά,Ολλανδικά,Γιαπωνέζικα στα Αγγλικά,απο κεί στα Ελληνικά ίσως κάποιος με περισσότερο χρόνο,και πάλι και σ'αυτό μπορώ να βοηθήσω,αλλά όχι με άμεσες μεταφράσεις.
Ότι μπορούμε για τον σύλλογο έστω και απο απόσταση. |
Ερωτήσεις:
Μάζεψα κι εγώ κάποια πράγματα για pH-KH-CO2, έδιωξα τα "too much science", και κράτησα την ουσία και κάποια πρακτικά συμπεράσματα.. Και έχω ένα πρώτο draft.. Που με λίγη ακόμα δουλίτσα θα είναι κομπλέ.. 1. Πόσο μεγάλο μπορεί να είναι? (είμαι και γνωστός πολυλογάς παρλαπίπας εγώ..) π.χ. με τέτοιο font, τέτοιο μέγεθος, και τέτοια απόσταση γραμμών, να βγαίνει από τόσες έως τόσες σελίδες.. 2. Υπάρχουν άλλα άρθρα? Υπάρχει κινητικότητα? Γιατί έχω σκοπό να ετοιμάσω και άλλο ένα περί λιπασμάτων.. (αυτά τα λίγα ξέρω κι εγώ, μόνο αυτά μπορώ δυστυχώς να προσφέρω..) Το θέμα είναι να προχωρήσω, ή θα πάει τσάμπα ο κόπος? Γιατί πέραν του Μικρού δε βλέπω να έχει κάποιος άλλος κάτι έτοιμο.. 3. Αν όντως μπω σε διαδικασία για τα λιπάσματα.. Επιτρέπεται η αναφορά σε προϊόντα και εταιρίες? π.χ., "κυκλοφορούν αυτά, αυτά και αυτά.. τα μεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, και κάνουν αυτή τη δουλειά, τα δε σε αυτή την κατηγορία, και κάνουν την άλλη δουλειά.." |
Τα fonts που χρησιμοποιουμε ειναι Times New Roman size 11.
Το μεγεθος του αρθρου μπορει ναναι απο μια σελιδα word εως απειρες σελιδες word... Γραψτο οπως σου βγαινει. Υπαρχει καποια κινητικοτητα. Η αναφορα σε μαρκες αν ειναι δυνατον να αποφευχθει ειναι προτιμοτερο. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ΟΛΟΙ οι χομπίστες μπορούν να γράψουν ένα απλά αρθράκι που να αφορά την πορεία του ή των ενυδρείων τους, με δικές τους φωτογραφίες και με πολύ απλά λόγια. Οι παρουσιάσεις ενυδρείων μελών είναι κάτι που λείπει από το περιοδικό μας. |
Πολύ ενδιαφέρον θα ήταν να γραφτεί και κάποιο άρθρο για φωτογράφιση του ενυδρείου.. Πώς μπορούμε να βγάζουμε συνολικές φωτογραφίες, πώς να φωτογραφίζουμε χωριστά τα ψαράκια, κ.τ.λ... Πολύ χρήσιμο θα ήταν..
|
Εχει δρομολογηθει κατι τετοιο.
|
Επειδη κινδυνευει να μπει στο αρχειο η αναζητηση αρθρων ειπα να κανω ενα up.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board