Παράθεση:
Εκτός κι αν κάνεις πλάκα.....Πάω πάσο. (Κατά την ταπεινή μου άποψη όμως άτοπη) |
Ναι όντως ξέφυγα απο το κλίμα της συζήτησης,
ελπίζω να με συγχωρέσετε.... |
Παράθεση:
Από εμένα συγχωρεμένος....:smt056 |
Γιατι ρε παιδια κάθε φορα που ο grigoriou's ανοιγει ενα θέμα ολοι γινόμαστε μπύλιες και το forum βαράει διάλυση???Και γιατι αν πρόσεξετε γίνεται κάτι μονο στα δικά του θέματα?Δεν εχω κατι προσοπικο με το παιδί αλλά δεν σας φένεται περίεργο?
|
Παράθεση:
|
εαν πιστευετε οτι ειμαι η πηγη του κακου , τοτε μονο ενα πραγμα εχω να πω.....αντιο!
μπορειτε ελευθερα να με διαγραξετε απο το φορουμ , αφου ενω υπαρχω στην ουσια δεν υπαρχω.... αφου οτι γραφω ειναι υπερβολες (απο οτι λετε), και δεν με περνετε στα σοβαρα και δεν εχω καμια υποστιριξη για οτι γραφω......αντιο... θα φυγω να δω αν θα ηρεμησετε... φευγοντας , το μονο που θα κρατησω ειναι , οτι καποιοι ειχαν πει οτι οταν ανοιξω το δικο μου fish shop , θα ειναι οι πρωτοι που θα ερθουν , .... αυτο δεν το ξεχνω και περιμενω οσα χροννια παρει........... εγω το μονο που εκανα ηταν να πω αυτο που ειδα... και αντι με υποστιριξετε , με πηρατε με τις πετρες... συγνωμη δεν εχω να ζητησω , γιατι δεν ειπα ψεματα.... συγνωμη θα ζητησω μονο αποτα ατομα που με ''συμπαθουσαν'' , και ξερουν ποιοι ειναι... οποιος θελει να μου πει κατι προσωπικα , υπαρχει το mail μου ( grigoriou_s@hotmail.com ) ... μην στειλεε πμ γιατι δεν θα ειμαι ποια εδω...... μπορειτε να με διαγραψετε...θα συναιχησω μονος μου την πορια μου με τα ενυδρεια ..... αλοστε μονοςμου ειμουν ετσι μι αλλιως.... εντελως φιλικα......... Υ.Γ. ελπιζω τωρα που φευγω να μην με παρετε με τις πετρες για αυτη την αποφαση μου... |
γριγοριου s δες αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=18109
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Δεν με πρόσβαλε.Ο Χρήστος είναι φίλος.:smt052 Πλάκα ήθελε να κάνει,απλά ήταν άτοπο και κακόγουστο το χιούμορ στην συγκεκριμένη περίπτωση. 'Ολα καλά!;) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:46. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board