Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από air
(Μήνυμα 166082)
Αν δεις στο χαρτί του θερμοστάτη, λέει ότι πρέπει να του παρέχεις επαρκή αερισμό. Εγώ τον έχω σε παρόμοιο κουτί, εκτός ενυδρείου, στο οποίο άνοιξα και επιπλέον τρύπες αερισμού, και βλέπω ότι ακόμα και έτσι ζεσταίνεται αρκετά.
Είναι και ακριβό, αλλά κυρίως κρίσιμο εξάρτημα για να ρισκάρεις υπερθέρμανση.
|
Ο αδερφος της κοπελας μου ειναι ψυκτικος και πιστεψε με εχει δει παρομοιους θερμοστατες σε πολυ πιο αθλιες συνθηκες και λεει οτι δεν χαμπαριαζουν.Προς το παρον ολα καλα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gangrel
(Μήνυμα 166087)
:smt041 :smt041 :smt041 Πολυ όμορφο και υπεροχη προσπαθεια (με κανεις και ζηλευω μια που με τη πρωτη ευκαιρια κατι τετοιο θελω να κανω).
Για το πλεξιγκλας μονο κατι, αν το βαλεις τοσο κοντα στις πεντε λαμπες μετα απο λιγο καιρο (πολυ καιρο βεβαια) δε θα παρει καποιο χρωμα καμενου υλικου; Δε λεω οτι θα λιωσει αλλα απο οτι εχω δει ψιλοκαιγεται η επιφανεια. Οποτε τοτε θα εχεις προβλημα με το σωστο φωτισμο που χρειαζεσαι.:smt108
Σιγουρα να κανεις μια πατεντα να κρυψεις το φιλτρο. Ισως με καποιο κομματι ξυλου που να μπορεις να το κουμπωνεις η να το ανοιγεις σαν πορτακι (για να βλεπεις αν θες τη κατασταση μεσα).:smt115
Καλο Πασχα:smt023
|
Το πλεξι γλκας δεν θα μπει καθοτι περιττο.Στο προγραμμα ειναι να αντικατασταθουν αυτα τα DIY στεγανα ντουι με αγοραστα,αλλα και ετσι μια χαρα ειναι ,δεν βλεπω προβληματα(το ενυδρειο τρεχει αποτον περασμενο μηνα).Το φιλτρο εχει κρυφτει ηδη,αλλα θα ανεβασω φωτο οταν ολοκληρωθει και το στησιμο των φυτων και ολοκληρωθει σαν ενυδρειο γενικοτερα.Το μονο σιγουρο ειναι οτι μου πηρε πολλες ωρες να φτιαξω τα παντα μονος αλλα το αποτελεσμα ειναι αυτο που σε ανταμοιβει!
Γιαυτο προχωρα το.!!!Οποιος θελει μπορω να ανεβασω και ενα excelακι με το συνολικο κοστος αναλυτικα.
|