Αποριών συνέχεια
Καλησπέρα παιδιά!!! Είμαι πλέον φοιτητής. Σήμερα παρακολούθησα το πρώτο μου μάθημα στο πανεπιστήμιο!!!! Μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς παίζει με τη java moss!!! Τί άλλα φυτά (που να είναι εύκολα σε περιποίηση και συνθήκες νερού ) μπορώ να έχω για τα Guppies μου;;;;
|
Παράθεση:
|
ααχχ βρε mizi σου έχω απαντήσει ΗΔΗ...
Καλή αρχή με τη σχολή σου κ σου εύχομαι να μην παρακολουθείς τα μαθήματα με τον ίδιο τρόπο που παρακολουθείς τα ... θέματα σου στο gab... Στην απάντηση που σου έδωσα ( #58 ) μία σελίδα πριν σου απάντησα ΚΑΙ πώς να βάλεις τη java ΑΛΛΑ ΚΑΙ τι άλλα εύκολα φυτά να πάρεις... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?????? ύμαρτον... |
Καλά μη βαράτε!!!
Είμαι λίγο απρόσεκτος και αφηρημένος φίλε DimmyF. Σόρυ αλλά δεν πρόσεξα την απάντησή σου. Υπόσχομαι στο μέλλον να βελτωθώ!!!! (δεν παίρνω και όρκο :D ). Πάντως ρε παιδιά ευχαριστώ που ακόμα με ανέχεστε!!!
|
ακομη δεν ειδες τιποτααααααα;)
|
Και κάτι ψιλοάσχετο
Είχε ποτέ κανείς από εσάς ταίστρα στο ενυδρείο του;;; Αν ναί μπορεί να μου εξηγήσει πως ακριβώς λειτουργεί και τι κόστος έχουν περίπου;;; Ως φοιτητής θα χρειαστεί να λείπω αρκετά συχνα και μάλλον μου είναι απαραίτητη
|
Παράθεση:
|
Σωστός αλλά...
Συμφωνώ μαζί σου φίλε Klaz πως δεν είναι η πλέον αξιόπιστη λύση αλλά τι άλλο μπορώ να κάνω όταν πρέπει να λείψω για να μην πεθάνουν τα ψαράκια μου από την πείνα;
|
Παράθεση:
Εγώ έχω πάρει μία της πλάκας από lidl (έχει συζητηθεί εδώ http://www.greekaquarist.com/vb/show...highlight=lidl ) κ την έχω προγραμματίσει να ταΐζει μία φορά τη μέρα. Την έχω ~10 μέρες κ φροντίζω τη στιγμή που θα δουλέψει να είμαι παρών για να δω αν όλα πάνε καλά. Μέχρι στιγμής καλά δουλεύει. Σιγά σιγά θα αρχίσω να την εμπιστεύομαι αλλά αν γίνει καμια στραβή η ευθήνη θα είναι όλη δική μου... Πάντως για αρχή κ κάθε δεύτερη μέρα τσεκάρω μήπως έχουν πιάσει υγρασία τα flakes κ έχουν κολλήσει. Δεν έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα κάτι τέτοιο... |
Ενδιαφέρον!!!
Φίλε DimmyF μήπως μπορείς να μου πείς πόσο την αγόρασες; Με ενδιαφέρει άμεσα
|
8,99 αλλά δεν νομίζω να βρεις πλέον!
|
Κρίμα
Σίγουρα δε θα βρώ!!!! Τέτοιες ευκαιρίες σπανίζουν!!! Κάτι αντίστοιχο από pet shop πόσο μπορεί να κοστίζει;;;
|
Παράθεση:
Της Eheim την ειχα παρει 39ευρω νομίζω. Μπορεί βέβαια να την βρεις στην αγορά και μέχρι 70ευρω. |
Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι άσχετο βρε Mizi?
Λες συνέχεια ότι τώρα που έγινες φοιτητης θα χρειάζεται να λείπεις συνέχεια. Τι ακριβώς σπουδάζεις? γιατί όταν σπουδαζα εγώ ήμουν καθημερινά στη σχολή μου :confused::confused::confused: |
Καλημέρα!
Την Eheim την βρήκα και εγώ σε ένα μαγαζί αλλά την είχε γύρω στα 60 και μου φάνηκαν πολλά... Zorba_The_Freak σπουδάζω ΔΕΟΠΣ ( διεθνών και ευρωπα'ι'κών σπουδών οικονομικών και πολιτικών σχέσεων ) και δεν έχω κανένα μάθημα που να παίρνω απουσία :smt039
|
Μη βιάζεστε μπορεί και να ξαναβγάλει το εν λόγω κατάστημα παιδιά! Από τη στιγμή που γίναν ανάρπαστες πιστεύω θα ξαναφέρει!
|
Είχα πάρει κι εγώ ταϊστρα το καλοκαίρι, από ένα πετ σοπ της γειτονιάς, αλλά δε θυμάμαι να ήταν τόσο ακριβή. Πάντως δούλεψε μια χαρά. Σίγουρα θα υπάρχουν στα μαγαζιά και φθηνότερες, όχι βέβαια σαν του Lidle αλλά πάντως όχι και 60 ευρώ!
Μανώλη, τα φώτα σου! |
Υπάρχουν και φθηνότερες παιδιά στα πετ αλλά πάντα "σχεδόν" ότι δίνεις παίρνεις, όσοι έχουν πάρει την ταϊστρα τη συγκεκριμένη η οποία είναι αντίγραφο το έχω ξαναπεί νομίζω αυτό της Nutrafin και έχουν δει και τις δυο θα το έχουν καταλάβει. Σίγουρα όμως δεν είναι π.χ. Eheim!
|
Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχετε με τις ταϊστρες !
Έχω 4 ΕΗΕΙΜ στα ενυδρεία μου και δουλεύουν άψογα . Αν προσέξεις να τις στηρίξεις σωστά και βρεις τον κατάλληλο συνδυασμό τροφής (flakes ή pellets) και ποσότητας που θα πέφτει σε κάθε κύκλο (μετά από δοκιμές) δεν υπάρχει κανένα απολύτες πρόβλημα. |
Το είπες μόνος σου Γιώργο. Έχεις 4 EHEIM!!!
|
Παράθεση:
|
Ενδιαφέρον!!!
Τα μεταφορικά πόσο είναι περίπου;;; Απαιτείται πιστωτική;;; Πόσο καιρό κάνει να έρθει;;; Την χρειάζομαι άμεσα! Ακούστε τώρα το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Την Πέμπτη θα χρειαστεί να λείψω. Θα επιστρέψω Κυριακή!!! Θα αντέξουν μεχρι τότε τα ψαράκια μου;;; Αν δεν έχω βρεί ταίστρα μέχρι τότε υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ να κάνω προσωρινά;;; Ευχαριστώ!!! Memy ακόμα το περιένω εκείνο το e-mail....
|
λειψε.
δεν υπαρχει κανενα προβλημα |
Μακάρι να μην έχω πρόβλημα
Φίλε netblues θα ακολουθήσω τη συμβουλήσου και θα αναλάβω το όποιο προσωπικό ρίσκο με βαριά καρδιά!!! Εκπίζω να ξέρεις τι κάνεις και να με συμβούλευσες σωστά! Το θέμα για μένα δεν είναι τα 2 ευρώ που κστίζουν τα ψαράκια μου αλλά το γεγονός ότι δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να υπόφερει κανένας οργανισμός που χρησιμοποιείται στο ενυδρείο μου!!!!
|
ολα τα ψαρια μεγαλωνουν σε περιβαλλον με τροφη που σπανιζει.
ετσι ειναι συνηθισμενα να περνουν ακομα και περιοδους 10 ημερων χωρίς τροφή χωρις καποιο αλλο πρόβλημα. εξαιρουνται βεβαια περιπτωσεις νεογεννητων. |
!!!!
Οκ με κάλυψες απόλυτα. Ευχαριστώ!!!
|
Ειδική περίπτωση τα ψαρια που ζουν σε εκβολες ποταμών και υφάλμυρο περιβάλλον. Εκει, επειδή η τροφή ειναι πολυ πλουσια, ειναι μαθημενα να τρωνε συνεχώς. (μονοδακτυλοι, scats.. κλπ)
Αλλα αυτό θα το ηξερες αν ειχες τετοια... ;) |
Όλα οκ!!!
Παιδία επέστρεψα χθές το βράδυ από την ιδιαίτερη πατρίδα μου και ανακάλυψα πως τα ψαράκια μου ήταν όλα μια χαρά!!!! Το μόνο που με προβλημάτισε είναι το γεγονός πως οι θηλυκές μου πρίν να φύγω ήταν φουσκωμένες και τώρα είναι όπως τις είχα αγοράσει. Υπάρχει περίπτωση να γέννησαν και να φαγώθηκαν όλα τα μικρά;;;
|
μικρη πιθανοτητα..
μαλλον τις ειχες στουμπομενες στο φαι.. |
Είμαι καλοφαγάς τι να κάνουμε...
Μπορεί και να τις τάισα πολύ!!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:41. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board