Α ρε klaz την ίδια περίοδο ήμουν και εγώ στα μέρη αυτά, κάπου στην 8η Μεραρχία.
Τα περί θηριωδιών (δικών μας) είναι 100% ακριβή. Ήταν η περίοδος που πρωτοπέρασαν τα σύνορα και έβαλαν εμάς τα φαντάρια να συλλαμβάνουμε όλους αυτούς. Όλοι εμείς οι "πολιτισμένοι" την κουβαλάμε μέσα μας την πίκρα αυτή και θα την κουβαλάμε πολλά χρόνια, άσχημες εποχές που δεν ξεχνιούνται. Αισχρά πράγματα - αισχρά που λίγοι είχαν το σθένος (σαν τον klaz) να αντιδρούν σε αυτά τα φαινόμενα. Στην μονάδα μου οι "καλοί" ήμασταν 3 όλοι κι' όλοι, οι υπόλοιποι έβγαζαν τα εσώψυχα τους καθημερινώς. ΥΓ Περαστικά μας :( |
ασχημα πραγματα.....
αρα χαλβα μου με καταλαβαινεις..απολυτα.το θεμα ομως δεν ηταν μονο τα βασανιστηρια,αλλα και μερικοι φονοι............που δυστυχως εγιναν απο κρητικα χερια συναδελφων,αλλα θαφτηκαν προσεχτικα τα παντα......:( :( .θελω να καταληξω οτι οπου περπατουσε στα συνορα ο πρασινος μπερες...πλανιοταν και δυστυχια.......ετυχε περιπου 9 χρονια μετα,να μπω σε φαστ-φουντ θεσ/νικης,και να βλεπω εναν ανθρωπο απεναντι να με κοιταει με τετοιο τρομο,σε σημειο να μου σηκωθει η τριχα.....λιγες ωρες μετα θυμηθηκα τον αγνωστο αντρα......τον ειχαν κρεμασμενο σε δεντρο γυρω στις 12 ωρες με τα ποδια του οριακα να ακουμπανε πανω σε ενα ντενεκε......και με γνωρισε τοσα χρονια μετα σαν εναν απο τους βασανιστες του........λυπαμαι που τα γραφω τωρα ετσι χυμα,και ελπιζω να μην τα ξανααναφερω ποτε πια στη ζωη μου....ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ......:confused: :( :(
|
http://www.peta2.com/takecharge/swf/fur_farm.swf
μου το'στειλαν σημερα με ε-μαιλ....ακομα δεν εχω συνελθει απο το σοκ... μου ηρθε ετσι.... IT IS VERY SHOCKING! I ONLY WATCHED SECONDS OF IT.... To everyone who's against the torture of animals. This video is real!!!> > Take a look at the video using the link below (or copy paste address to an internet explorer), but beware if you haven't got the nerve to watch this. http://www.peta2.com/takecharge/swf/fur_farm.swf Please enter your name in the list below and send this to others by copying the content of this message into your next e-mail!!! When the list reaches 500 names the e-mail should be sent to the Peta Organisation! Please help us! Number 500 please send your mail to Important: If you get this mail more then once, just enter your name once (will be checked!)> > THANKS/DANKE/BEDANKT> on behalf of all animals/im Namen der Tiere/namens alle dieren 01. Jana Bregy, Schweiz 02. Rafael Bittel, Schweiz 03. Angela Fioroni, Schweiz 04. Zeiter Florian, Schweiz 05. Meichtry Jφrg, Schweiz 06. Zumtaugwald Beatrice, Schweiz 07. Walpen Hans 08. Sascha Schalbetter 09. Florian Eggel 10. Bumann Silvio 11. Juon Andreas 12. Bregy Helga 13. Juon Carmen 14. Karlen Adelheid, Schweiz 15. Lorenz Linda, Schweiz 16. Zuber Nathalie 17. Lorenz Dominik Schweiz 18 Diezig Alexander, Schweiz 19. Perren Christine, Schweiz 20. Perren Isa,Schweiz 21. Franzen Dominic, Schweiz 22. Franzen Michel, Schweiz 23. Blanca Ritler, Schweiz 24. Sandra Ritler, Schweiz 25. Jennifer Ambord, Schweiz 26. Pratico Katja Schweiz 27. Giuliani Giovanni, Schweiz 28. Maria Bauer, Φsterreich 29. Bastian Uzlas, Φsterreich 30. Roland Stockhammer, Φsterreich 31. Schaurecker Helmut, Φsterreich 32. Bumhofer Thomas, Φsterreich 33. Penzenstadler Gloria, Φsterreich 34. Meindl Matthias Φsterreich 35. Penzenstadler Edith, Φsterreich 36. Mόhlbacher Bastian, Φsterreich 37. Jungwirth Kathrin, Φsterreich 38. Lanschόtzer Sonja,Φsterreich 39. Huber Sandra, Φsterreich 40. Rendl Nina, Φsterreich 41. Gimpl Andrea, Φsterreich 42. Mayer Susanne, Φsterreich 43. Petra Stockinger,Φsterreich 44. Manfred Sp rung, Φsterreich 45. Daniela Steinschaden, Φsterreich 46. Kerstin Fφdinger, Φsterreich 47. Schaumberger Brigitte, Φsterreich 48. Daniela Trittremmel, Φsterreich 49. Claudia Dercz, Φsterreich 50. Birgit Nekowitsch, Φsterreich 51. Verena Ochsenhofer 52. Doris Wenny 53. Daniela Moor, Φsterreich 54. Bettina Nemecek, Φsterreich 55. Bettina Gaida, Φsterreich 56. Hofbauer Liliane,φsterreich 57. Edith Schichtar, Φsterreich 58. Gerasch Martin ,Φsterreich 59. Fam. Jamy, Φsterreich 60. Manuela Wandl, Φsterreich 61. Wilhelm Wandl, Φsterreich 62. Johanna Wandl, Φsterreich 63. Baldauf Helmut, Φsterreich 64 Aminger Enrica, Φsterreich 65 Baldauf Michaela, Φsterreich 66 Andrea Urbanetz, Φsterreich 67 Stefan Toman, Φsterreich 68 Karin Stanzel, Φsterreich 69 Markus Peraus, Φsterreich 70 Melanie Kubicek, Φsterreich 71 Nicole Frei, Φsterreich 72 Nadine Hadwiger, Φsterreich 73 Bettina Mόllner, Φsterreich 74 Paloda Nicole, Φsterreich 75 Seiler Verena, Φsterreich 76 Eggermann Corinna, Φsterreich 77 Schano Flora, Φsterreich 78 Pφlzl Michael, Φsterreich 79 Franz Krauskopf, Φst erreich 80 Su si Pelz, Φsterreich 81 Lina Fecht, Φsterreich 82 Andrea Lucan, Φsterreich 83 Siegfried Lucan, Φsterreich 84 Albertine Travnicek, Φsterreich 85 Christian Travnicek, Φsterreich 86 Gerald Schinzel, Φsterreich 87 Regina Schinzel, Φsterreich 88 Rebekka Heis, Φsterreich 89 Petra Krejci, Φsterreich 90 Tina Kalmund 91 Marita Klaaίen, Deutschland 92 Diana Troitzsch 93 Fritz Troitzsch 94 Elisabeth Troitzsch 95 Teresa Troitzsch, alle Deutschland 96 Irmgard Fendt, Deutschland 97 Gerhard Fendt, Deutschland 98 Martin schmid, Deutschland 99 Janina Φchsner, Deutschland 100 Luciana Schmidt, Deutschland 101 Christoph Glogner 102 Anneli Veldkamp, Deutschland> 102 Rob Veldkamp, Nederland 103 Desmond Boers, Nederland 104 Gerwin Maathuis, Nederland 105 Yvonne Maathuis, Nederland 106 Regina Maathuis, Nederland 107 Jeffrey Maathuis, Nederland 108 Jarno Maathuis, Nederland 109 Philip Kamermans, Nederland 110 Karin Kamermans, Nederland 111 Jillian Kamermans, Nederland 112 anneke lagendijk Nederland 113 s.o.s. Dier - Capelle aan den IJssel, NL 114 Maryles Aracil - llledo - Capelle aan den IJssel, NL 115 Johne van Beek - Capelle aan den IJssel, NL 116 Gaby Campo - Capelle aan den IJssel, NL 117 Ellie Hofman - Beinsdorp, NL. 118 G. Terlaak, Nederland 119 R. van Damme, Nederland 120 Vibeke Mascini, Nederland 121 Ferco Mascini, Nederland 122 Belle Mascini, Nederland 123 Julia Mascini, Nederland 124 Roos Zuurendonk, Nederlands 125 Alexander Bonnet, Nederland 126 Arend Bonnet, nederland 127 Leoni Bonnet , Nederland 128 Boris Schipper Nederland 129 Tomas Pedrosa Arques Belgiλ 130 Danilo Pedrosa Arques Belgiλ 131 Livio Pedrosa Arques Belgiλ 132 Pierre Coolen Belgiλ 133 Gwen Flohr Nederland 134 Richard Dreumel Nederland 135 Marc den Boer Nederland 136 Betty Lammers Nederland 137 Joke van t Hof Nederland 138 Jos van t Hof Nederland 139 Andrι Vernooij Nederland 140 Gisela Vernooij Nederland 141 Boy van Capelleveen Nederland 142 Petra Kort en Paul van Straaten Nederland 143 Danny Voskamp Nederland 144 Maria Ana Australia 155 Christos Papageorgiou Greece 156 Andriana Touloumi Greece 157 Denia Metaxa Greece 158 Kostas Papadopoulos Greece 159 Giorgos Kiprianos Greece 160 Agelos Pirioxos Greece 161 Nikos Mosxous Greece 162 Giorgos Mylonas Greece 163 Nikolas Aleksandris Greece 164 Tasos Kolaras Greece 165 Spyros Makris 166. Yannis Christodoulou, Athens, Greece 167. Panagopoulou Georgia, Greece 168. Charalampopoulou Elisavet, Greece 169. Evangeli Fili, Greece 170. Natassa Xydi, Greece 171. Arianna Efstratiou, Greece 172. Elina Tabossi, Greece 173. Anna Androutsou, Greece 174. SOFIA GALANAKI GREECE 175.Vanessa Maleviti 176. Michaela Sfinia, Greece 177. Yiannis Sfinias, Greece 178. Fofi Kalohristos, Greece 179. Katerina Hadziyanni, Greece 180 Mariel Manidi Greece |
δεν γράφει για ποιο πράγμα ακριβώς υπογράφουμε και που το στέλνουμε (email) όταν φτάσει τα 500 άτομα... δεν μου φαίνεται οργανωμένο, μήπως λέιπουν κάποια στοιχεία από το email που σου έστειλαν?
για το video: είναι ότι πιο απαίσιο έχω δει και αν δω άνθρωπο να το κάνει αυτό μπροστά μου ή μάθω που μένει ένας τέτοιος δεν θα περάσει καλά... |
:smt107 :smt107 Δηλαδη αυτοι θεορουνται ανθρωποι,τουλαχιστων δεν μπορουνε να τα σκοτόσουνε πρωτα;να μην ταλεπορουνται;το να σου βγαζουν το δερμα και να ζεις δεν ειναι ἁστειο" ,εδω μια γρατζουνία να εχει καποιος κανει σαν τρελός, αυτό ειναι απαράδεκτο
και μετά λένε οτι ζουμε στον πολιτισμο...:smt107 :smt107 |
όχι δεν είναι άνθρωποι... ούτε ζώα, κάτι άλλο, λάθος της φύσης σίγουρα, δεν χρειάζεται να στο διδάξουν οτι κάτι τέτοιο είναι κτηνώδες και απάνθρωπο το νιώθεις από την φύση σου αν είσαι φυσιολογικός.
παρακαλώ όλους όσους ξέρουν άτομα που φοράνε γούνες να τους δείξουν αυτό το video χωρίς προειδοποίηση (για να το δούνε) μπας και νιώσουν τίποτα και το κόψουν επίσης όποιος έχει κάποια διασύνδεση με τηλεοπτικό κανάλι να το σπρώξει για ειδήσεις. σήμερα είδα την διαμαρτυρία που οργάνωσε η peta στις ειδήσεις κατά των γουνών. Η ίδια φιλοζωική έδωσε το τελευταίο βίντεο στη δημοσιότητα |
Πάντως εγώ κόντεψα να πάθω εμφραγμα να μείνω στον τόπο... ανάσα δεν έπερνα μόλις που είδα ενα μικρό μέρος απο το φίλμ. Τι είμαστε τελικά εμείς οι άνθρωποι .... απάνθρωποι...... έλεος πιαα..... Δεν το χωράει το μυαλό μου .... εχω αναστατωθεί ... έχω πάθει σιοκ... τι αλλο να πω..
|
...απεφυγα,απεφυγα...να το δω...αλλα σημερα αισθανθηκα οτι ΕΠΡΕΠΕ να το δω για να εχω αποψη...εχασα τα λογια μου,φουντωσα,αναψα,και επαθα ολα αυτα που μπορει να παθει ενας σοφρων και πολιτισμενος ανθρωπος....+-14 :smt086 :smt086 :smt092 :smt092 :smt092 :smt093 :smt093 :smt093 εαν οντως τον ειχα μπροστα μου αυτον τον*******ειλικρινα δεν ξερω ......το σιγουρο ειναι οτι το φερετρο του θα ηταν ερμητικα κλειστο:confused: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :smt095 :smt095
|
Καταρχάς συγνώμη που θα σας κακοκαρδίσω ξανά ανοίγοντας αυτό το θέμα αλλά εχθές είχα μία συζήτηση σχετικά με την θανάτωση των προς σφαγίαση ζώων … είτε πρόκειται για την γούνα είτε για το κρέας … με τον αδερφό μου ο οποίος σπουδάζει στο Βελιγράδι Κτηνίατρος …
Η αλήθεια είναι ποιο σκληρή από ότι νομίζαμε !! !! !! Καταρχάς … Γαύρος πάρε τον φίλο σου και πες του ότι αυτά που σου είπε είναι (δεν θα την πω την λέξη που μου έρχεται στο μυαλό αλλά αρχίζει από Π κεφαλαίο), συμπάθαμε … λοιπόν ο μοναδικός λόγος που τα ζώα τα γδέρνουν ζωντανά είναι γιατί βαριόνται να το κάνουν σωστά … γιατί τους τρώει περισσότερο χρόνο … γιατί είναι δύσκολο να σκοτώσεις ένα ζώο χωρίς να σημαδέψεις την γούνα και δεν θέλουν να το ρισκάρουν !! γιατί δεν θέλουν να πάρουν τα κατάλληλα μηχανήματα που κοστίζουν !! Η γούνα δεν χάνει τίποτα αφού έχει πεθάνει το ζώο … πόσο μάλλον άμα έχει αφαιρεθεί αμέσως μετά τον θάνατο … ΑΠΛΑ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ !!! και για να το καταλάβετε και εσείς, η διαδικασία κανονικά σύμφωνα με τα εγχειρίδια της ΕΕ είναι η εξής … το ζώο θανατώνεται με ηλεκτρική εκκένωση ( ο θάνατος επέρχεται σχεδόν ακαριαία !! ) βάζοντας του ένα ηλεκτρόδιο στο στόμα και ένα στο πρωκτό … αν το ζώο δεν τελειώσει με την πρώτη προσπάθεια η διαδικασία γίνεται ξανά και ξανά !! στην συνέχεια γδέρνουν το ζώο. Στην περίπτωση που το ζώο δεν ήταν νεκρό αλλά απλά αναίσθητο είναι υποχρεωμένοι να το θανατώσουν με άμεσο τρόπο αμέσως μόλις το αντιληφθούν !! ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ … Και όλα τα αλλά είναι απλές δικαιολογίες που τις εφηύραν κάποιοι είτε για να νιώσουν οι ίδιοι καλύτερα είτε για να κάμπτουν τις αντιδράσεις των άλλων ! Και πάλι συγνώμη !! Ps. Γαύρος τίποτα προσωπικό με τον φιλαράκο σου … αλλά πραγματικά θα ήθελα να μάθω τι θα σου απαντήσει άμα του πεις ότι η γούνα δεν παθαίνει τίποτα … (επιστημονικά αποδεδειγμένα) αν το ζώο έχει πεθάνει … ιδίως μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα?? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:22. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board