Σημερινές μετρήσεις έδειξαν αύξηση NO2...
Αμμωνία 3 Νιτρώδη 3,3 PH 7.5 Ουσιαστικά άρχισε δειλά δειλά ο κύκλος του αζώτου....:p Θα ήθελα μια γνώμη για το αν μπορώ να βάλω άλλη μια λάμπα.... Η λάμπα που έχω (2η) την παρουσιάζω σε πιο πάνω post.... Επίσης σκέφτομαι όταν ολοκληρωθεί το στρώσιμο να δουλέψω δύο ημέρες άνθρακα για να καθαρίσει το νερό από το καφέ χρώμα (όχι πολύ) που αφήνει το mopani... Mετά φυσικά ψαράκια......:D σιγά σιγά και με προσαρμοστηκότητα... |
Παράθεση:
Ο άνθρακας θα σου καθαρίσει προσωρινά το ενυδρείο αλλά όταν τον βγαλεις πάλι θα έχεις καφετίλα.Αφου στα ξύλα δεν έχεις βάλει ακόμη φυτά το καλύτερο θα ήταν να τα βγάλεις απο το ενυδρείο και σε μια λεκάνη να τους βάζεις νερό καυτό απ τον ηλιακό.Οταν θα παίρνει χρώμα αλλαγή νερού πάλι με καυτό κλπ.Μ αυτό τον τρόπο σχετικά γρήγορα θα σταματήσουν να βγάζουν οπότε θα μπορείς να τα βάλεις στο ενυδρείο. |
Σημερινές μετρήσεις:
NH3-NH4---0 NO2---3.3 NO3---12.5 kH---7 gH---9 Μετρήσεις με υγρά της SERA. Οσον αφορά τις σκληρότητες θα μετρήσω τώρα και νερό δυκτίου και θα ποστάρω σε λίγο... Υ.Γ Αραγε πάω καλά???? :confused: :confused: :confused: |
Μετρήσεις kH και gH από νερό δικτύου
kH --- 7 gH --- 9 Τώρα αυτό είναι καλό?????? :smt017 :smt017 :smt017 |
καλο ειναι
|
Παράθεση:
|
Συγχαρητηρια..."Νεε"...μακαρι να ήμουν και εγω το ιδιο νέος με εσένα...
Φοβερό..η πρώτη σου επαφή ειναι αυτη???:shock: |
ετσι ειναι ...!!!;)οποιος εχει υπομονη,και διαβαζει αρκετα,δεν υπαρχει περιπτωση να μην πετυχει αυτο που θελει.....κανεις δεν γεννηθηκε χομπισταρας...
ολοι μας καθημερινα,μαθαινουμε και προσπαθουμε για ενα καλυτερο χομπι...:p |
Παράθεση:
|
χεχε..να συμπληρωσω...
..και φαρμακερη....μπραβο γιωργη....σε καλο δρομο βαδιζεις.......:p
|
Παράθεση:
|
Klaz με είδες να κολλάω ενυδρείο??????
Για κοίτα....εδώ :D :D :D Παράθεση:
Ισως να μην ......... (φτου φτου φτου) Αλλα δεν έχω σκοπό να απογοητευτώ.....:p |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:42. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board