Παράθεση:
|
Παράθεση:
Η συνάντηση θα γίνει την καθιερωμένη ώρα, 16:00-21:00, και η επίδειξη γύρω στις 19:00. Φυσικά θα συνεχίσουν να διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ σπηλιές φτιαγμένες από καρύδες, αλάτι κατάλληλο για χρήση στο ενυδρείο, DIY κατασκευές CO2 και νιτρικό κάλιο (ΚΝΟ3) για όσους επιθυμούν. |
βρηκα παραληπτη για 3-4 μαυρα πλασματα με ενυδριο αδειο ολα κομπλε κρατηστε μου επειδη η ζητηση θα ειναι μεγαλη κανω κρατηση απο τωρα
|
Έχε υπόψην σου ότι πολύ σύντομα θα χρειάζονται paludarium και όχι ενυδρείο.
|
Αν μη τι αλλο, το διασκεδαζετε στις συναντησεις σας εκει κατω :D . Πολλη καλη οργανωση παιδια ΜΠΡΑΒΟ
|
Πρεπει λιαν συντομως να φτιαξουμε το μεγαλο ενυδρειο του Βλαδιμηρα, γιατι απο ετσι:
http://www.greekaquarist.com/vladimiras.jpg κοντευει να γινει ετσι: http://badmanstropicalfish.com/discu.../9403/9429.jpg |
Για αυτό το λόγο έχουμε φτιάξει και τον κουμπαρά, στο μπαρ των γραφείων μας!!!
Τι? Δεν το ξέρατε? Ε! Άντε να δούμε τώρα που το μάθατε!!!!!!! |
καλα καθε φορα που βλεπω τον βλαδιμηρο παθαινω πλακα. Απιστευτο ψαρι. :D
|
Καλα ειμαστε σοβαροι ??? Θελετε να πειτε δηλαδη... οτι ο Βλαδιμηρακος μπορει να γινει τοοοοοσσσσσοοοοςςςςς????:roll:
|
για φαντασου να τον ταιζεις με το χερι οταν γινει τοσος :D θα φευγουνε δαχτυλαααααααααα
|
....
Κυπρίνος είναι και το ψάρι στη 2η φωτό?Άν είναι να γίνονται τόσο μεγάλοι τί κάθομαι εγώ και παιδεύομαι τόσο καιρό με τους παγκάσιους....?Ένα τέτοιο να βρώ!
|
Μήπως λέω μήπως να σκεφτούμε σοβαρά να πλημμυρίσουμε το γραφείο του συλλόγου μπας και βολευτεί το θεριό
|
Άσχετο!...Παιδιά ισχύει το κάθε Σάββατο 16:00 - 21:00 για τις συναντήσεις στον Κορυδαλλό? Θέλω να γνωρίσω το Βλαδίμηρο πρώτα από όλα και κατόπιν εσάς!
Φιλικά Γιάννης |
Φυσικά και ισχύει!!!! Έχεις να γνωρίσεις πολούς εκτός από τον Βλαδήμιρα!
|
Αυτό θα πει ταχύτης απαντήσεων!...Ούτε το ΕΝΤΕR δεν πρόλαβα να πατήσω!
Θα προσπαθήσω το συντομότερο να έρθω - ελπίζω το προσεχές Σάββατο! |
διευθυνση συλλογου?
καπου οταν πρωτομπηκα ειχα βρει ενα σχεδιαγραμμα σχετικα μετο μερος οπου βρισκετε ο συλλογος. δεν μπορω να το ξαναβρω, ξερει καποιος το link?
Αν μπορει ας μου το στειλει με ενα private mes. please. |
|
7 Συνημμένο(α)
απο την τελευταια συναντηση στα γραφεια μας.
μεχρι απο σαλονικα ειχαμε support...;) μην ζητατε ονοματα, αυτα στους ειδικους ρουφ...:cool: |
φορεσα την κουκουλα μου αλλα δεν αναγνωρισα καποιον ''δικο μας ''........περιεργο....εχω ματια japonica..αλλα .......:smt032:smt032:smt032
|
γεραματα φιλε μου...γερνας μαλλον.:smt120:smt100:smt115:roll:
ηταν επισης στη συναντηση που κανατε εσεις μια μερα μετα... :smt064 |
Παράθεση:
|
Η τελευταία φωτογραφία , μαζί με το σχόλιο είναι όλα τα λεφτά !!!
Επίκεντρο ....η μπλούζα ! :smt030:smt030:smt030:smt030 |
ακομη δε με ξεχωρισες ρε κλαζ? :p :p :p :p :p :p κοιτα προσεκτικα!
|
Nοtos σε λένε Μιχαλάκη ;;
|
....χμ..και εγω ο βλακας εψαχνα σε.....αρσενικη μορφη........:smt090:smt090.........οντως γερασα....:p:p
|
1 Συνημμένο(α)
Ο ρουφ επι το εργο .
|
πω πω ρουφιανιααααα! Παντως ηταν πολυ ωραια! Και ο χωρος (ακουτε οι θεσσαλονικεις;) και ο κοσμος, κι ο βλαδιμηρας εκπληκτικος και πολυ σας ζηλεψα ετσι για να ξερετε. Και το ενυδρειο που φτιαχνατε, καταπληκτικη δουλεια... χμμμμ μαλλον θα ξαναρθω! Ευχαριστω για τη φιλοξενιααααα!!
|
μου φαινεται,οτι την επομενη φορα θα βαλω περουκα και θα σκασω μυτη κατω.....αν καταλαβα καλα το ''ασθενες''φυλλο περναει σουπερ εκει χαμω......:smt105:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Κατι μου λεει οτι ακομη και με το ουτως η αλλως τραγικο μειονεκτημα του να εισαι αντρας, μια χαρα θα τα περασεις! Να πας να πας!
|
Αμέ ! ;)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:09. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board