Παράθεση:
Ελα....συμετοχές ... ;) |
Δεν λείψαμε από τις έκτακτες, θα λείψουμε από την επίσημη? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...
1) Posidwnas 2) ? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Nα διορθωσω λιγο το ''αυτη την Κυριακη'' εννοωντας την Κυριακη της συναντησης,που ειναι η επομενη...μη δινετε σημασια,ισα που γνωριζω τι χρονολογια εχουμε,παλι καλα :rolleyes:
|
Ρε Χρήστο χαλάρωσε με τους καφέδες. Θα σε πειράξουν στα νεύρα!!!! :D:D:D
|
Η συνάντηση είναι την μεθεπόμενη Κυριακή 31/10.
Προσέξτε μην πάει κανείς την Κυριακή που μας έρχεται, γιατί θα βρει μόνο ...καμιά 15αριά άτομα.:D Όλγα φέρτο το κορυντοράκι, αλλά αυτά τα λένε με πμ, μη ...μας βγει και τ' όνομα.:rolleyes: Τώρα αν υπάρχει όρεξη και γι' αυτή την Κυριακή... κι αν βολέψει κι ο καιρός...:) |
Αν κανονιστει και γι'αυτη...σφυριξτε κλεφτικα :cool:
Κωστα αλοιμονο,οχι και να σου βγει το ονομα για το ψαρακι,ευτυχως δεν ανεφερα τιποτα για τα φυτα που μου ζητησες:smt082 ΥΓ : πλακα κανω,μην τον καταραστειτε τζαμπα και αδικα :D |
Παράθεση:
|
Προτείνω οι επίσημες Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010, να γίνουν εβδομαδιαίες.
Τι λέτε; :rolleyes: Άντε να βρισκόμαστε ποιο τακτικά… και να ανταλλάσουμε ποιο συχνά και φυτά. |
Παράθεση:
Οποιος μπορεί και έχει και καλό καιρό (όπως είπε ο Κώστας) και βέβαια την διάθεση να ξαναδεί τις ψαρόφατσές μας ....Κυριακή 12:00....''les amis''.... ;) |
Παράθεση:
Και μάλλον αρκούν οι μηνιαίες, σοφά θεσπίστηκαν, γιατί πιο συχνές θα κουράσουν και δεν θα υπάρχει συμμετοχή. Άλλο θέμα τώρα που βρισκόμαστε όσοι θέλουμε συχνότερα, είναι μέχρι να φάει παντόφλα ο Χρήστος που μας ξεσηκώνει.:D |
Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 24/10 για ΕΚΤΑΚΤΟ ψαροκαφέ :smt041
|
Ε άμα έρθει κι ο Λεωνίδας, τότε κι εγώ στον ΕΚΤΑΚΤΟ.
Posidwnas christsos olga (σφυράμε κλέφτικα) giannisaek lion bokostas |
Και εγώ με το Γιώργο,για να εξιλεωθούμε.
|
Πολυ πιθανόν και εγώ (αν προλάβω εχω για 3η συνεχόμενη Κυριακή Βαφτιση- ΕΛΕΟΣ)
|
Χάρη έλα λίγο νωρίτερα, σου έχω φυτά σε γλαστράκια που δεν πρέπει να τα δουν κάποιοι.:D
Posidwnas christsos olga (σφυράμε κλέφτικα) giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig Όπως βλέπετε dimis_george, rookie και 6981giwrgos, όποια Κυριακή και να σας βολέψει, κάποιους θα βρείτε εκεί.:) |
Παράθεση:
Μπράβο ρε Κώστα. Για μια ακόμη φορά αποδυκνυεσαι Λίρα εκατό!!!! :D:D:D |
Παράθεση:
|
ε να ειναι καθε πρωτη κυριακη συναντηση ΠΣΦΕ
καθε 2ρη Συναντηση Gab Καθε 3τη Συναντηση Φιλων Gab Καθε 4τη Συναντηση Φιλων Gab βορειου ελλαδος |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
;) ------------------------- Παράθεση:
|
Κι εγώ μέσα!
|
Posidwnas
christsos olga (σφυράμε κλέφτικα) giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig panos1972 |
Μαλλον θα μπορεσω να ερθω την Κυριακη. Οποιος θελει κατι κανει παραγγελια και το φερνω. Εξαιρειται ο Κλεοβουλος που βολευτηκε Siporax ευτυχως απο αλλου.
|
Παράθεση:
Θα είμαι κι εγώ εκεί. (αγαπημένοι μου "φύτουλες" κάνα κλαδεματάκι απο βαλισνέριες,Micr.pteropus,corymbosa,εχινόδωρους,κρ υπτοκορίνες,πίστια,σας περισσεύει?) |
Και bokostas
Και giannisaek Και olga Και ολο το υπολοιπο απαιχτο tim !!!! Εγω στο πηγαδι κ.......α ??? Μεσααααααααααα :smt045 |
Κλεόβουλε θα σου φέρω βαλισνέριες, Micr.pteropus, hygrofila corymbosa και πίστια.
Στείλε κανά πμ το Σάββατο να θυμηθώ να κλαδέψω, ξεχνάω, είναι η ηλικία βλέπεις... Αν και σε βρίσκω απαράδεκτα "φυτεμένο" για νταμαρά.:) Posidwnas christsos olga (σφυράμε κλέφτικα) giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig panos1972 red rubin Κλεόβουλος ΤΑΣΟΣ |
Οι δισκαδες απαγορευουν τις βαλισνεριες. Αν περισσευουν 2-3 ριζες θελω και `γω.
|
Έχω καμιά 10 ριζούλες βαλισνέριες στο κουβά από χθες... Θα προσπαθήσω να περάσω ακόμα κι αν δεν έχω χρόνο για καφεδάκι, τουλάχιστον ν αφήσω τα φυτάκια και να σας δω στα γρήγορα.
|
Κοιτα να δεις που θα καθιερώσουμε εβδομαδιαίους καφέδες!!! :D
|
Παράθεση:
|
Καλά να περάσετε παίδες!!!
Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί θα είμαι εκτός Θεσ/νίκης!! Τα λέμε στην επίσημη!!! |
Ανδρέα να βρεις χρόνο και για καφέ, καιρό έχουμε να τα πούμε.
Γιώργο βαλισνέριες θα βγουν και για σένα, αν φέρει κι ο Ανδρέας...:) Posidwnas christsos olga (σφυράμε κλέφτικα) giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig panos1972 red rubin Κλεόβουλος ΤΑΣΟΣ neos Δηλώστε εδώ όσοι είναι να έρθετε (ναι κι εσύ paco που έρχεσαι αδήλωτος):D, ή όσοι δήλωσαν και δεν θα μπορέσουν, για να κλείσουμε τ' ανάλογα τραπέζια. |
σσσσσσ ερχομαι ιγκογκνιτο :smt028
|
guest εμφάνιση από Αλεξανδρούπολη παίδες.
panos1972 ο panos-alex/polis+ μου είπε να φέρεις στην συνάντηση τα maingano. Κανονίστε και μιας και θα έρθω στην συνάντηση να τα πάρω... |
ΟΚ Βασίλη, δεν θα το μάθει κανένας ότι θα είσαι.:D
Posidwnas christsos olga (σφυράμε κλέφτικα) giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig panos1972 red rubin Κλεόβουλος ΤΑΣΟΣ neos paco Dimitris_Batman Με guest star τον Δημήτρη Μπάτμαν (σόρρυ για τα γκρήκλις) από Αλεξανδρούπολη. |
Posidwnas
christsos olga (σφυράμε κλέφτικα) giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig panos1972 red rubin Κλεόβουλος ΤΑΣΟΣ neos paco Dimitris_Batman :D:D...Βλέπω 16άδα...και είναι ακόμη Πέμπτη πρωί...είναι που μερικοί κάνουν τους δύσκολους για καφέ...και θα μας πειράξουν στα νεύρα οι πολλοί καφέδες...και άλλα τέτοια χαζά...ακούς ''βατραχοτσιπούρα-Χάρη'' για σένα λέω.:D:D. Πάνος Αλεξανδρούπολη...ο καιρός την Κυριακή θα είναι καλός (λένε οι ΕΜΥδες),οπότε ευκαιρία για βόλτα στη Σαλονίκη...Στρατηγέ το ίδιο ισχύει και για 'σενα...;) |
ΠΡΟΣΟΧΗ στους καφέδες... γιατί καφεδάκι καφεδάκι κάποιοι με ελαφρά βηματάκια πάνε από τα νταμάρια στους μπακτσέδες... :D
|
ετσι εστι κανουμε προπαγανδα στους καφεδες σε λιγο ολη η θεσ/νικη θα ειναι πρασινη
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:01. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board