Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Greek Aquarist's Boards (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Διαγωνισμος Βιοτοπικου Ενυδρειου (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=63989)

Dimitris77 05-10-12 19:27

Έχουμε κανενα μπλουζακι παραπάνω????
M η L?????Αν ναι το θέλω.

Μηπως να δώσουμε και του Μπλεχερ ενα???

Tolis 05-10-12 19:37

Ο παρων - απων...

Τα θερμα, ολοθερμα, τεράστια συγχαρητηρια μου σε ολη την ομαδα. Δεν εχω λογια παιδια.

Butterfly 05-10-12 19:41

Παιδιά εάν υπάρχει μπλουζάκι θα ήθελα και εγώ ένα.. εάν υπάρχει

exelix 05-10-12 20:00

Παιδιά άμα είναι να πω στον φίλο μου να σας χτυπήσει καινούργια. Τα βιάζεστε σε περίπτωση που δεν έχει τώρα αρκετά μπλουζάκια και χρειαστεί να πάει να πάρει καινούργια σε μερικές μέρες; Ότι θέλετε, απλά πείτε μου νούμερα.

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Tolis (Μήνυμα 699596)
Ο παρων - απων...

Τα θερμα, ολοθερμα, τεράστια συγχαρητηρια μου σε ολη την ομαδα. Δεν εχω λογια παιδια.

Καπιτάνο θα έρθεις αύριο να ρίξεις μια ματιά και από κοντά;

Dimis 05-10-12 20:06

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Tolis (Μήνυμα 699596)
Ο παρων - απων...

Eυχαριστουμε!

Δεν πειραζει για την απουσια Boss...
Αν ερθεις αυριο να μας δεις που θα φοράμε και τα καλα μας και θα ειμαστε και ξυρισμενοι,θα σου δωσουμε αφεση...:smt036

platy 05-10-12 20:37

μολις μπήκα σπίτι..τα είπανε ολα τα παιδιά για τα αποτελέσματα..αυριο όλοι εκεί...κόσμος και κοσμάκις θαύμασε τα διαμάντια μας :) :) :) !!!!

Dimitris77 05-10-12 20:41

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από exelix (Μήνυμα 699574)

Άρα, αύριο όλη η ομάδα με τα μπλουζάκια μας εκεί στις 7 το απόγευμα για τα αποτελέσματα και την απονομή!

Σε αυτη την φραση,τωρα που την ξαναδιαβαζω,μηπως κρυβεται κατι???

Dimis 05-10-12 20:46

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Dimitris77 (Μήνυμα 699610)
Σε αυτη την φραση,τωρα που την ξαναδιαβαζω,μηπως κρυβεται κατι???

Oχι Μητσε...

Αν ξεραμε κατι θα το λεγαμε.:smt079
Ειμαστε στα 2-3 φαβορι,αλλα μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα δεν μπορουμε να γνωριζουμε αν ειμαστε 1οι ή 3οι ή 6οι ή...
Εκτος απο τα δικα μας και τα αλλα ενυδρεια ειναι πολυ ομορφα και στηθηκαν με μερακι απο τα παιδια.

Οτι και να ειμαστε δεν αλλαζει κατι,περασαμε μια χαρα,αν και πολυ κουραση ρε παιδι μου. :smt015
Και να φανταστεις οτι εμεις ειμαστε και παιδια,τι να πει και ο θειος ο Δημητρακης,αν και μετα την ενεση τεστοστερονης που του εκανε ο Αντωνης ηταν πολυ μαχιμος...+-8

exelix 05-10-12 20:48

Εγώ το μόνο που λέω είναι να παραβρεθούμε όλοι και να χειροκροτήσουμε το νικητή όποιος και αν θα είναι αυτός, συνεχίζοντας την άξια (κατά δήλωση όλων) εκπροσώπιση του φόρουμ μας (ανεξάρτητα αν είναι επίσημη ή ανεπίσημη) και να κάνουμε το χαβαλέ μας μετά από την κούραση που ρίξαμε! Εξάλλου κάναμε πολύ καλή δουλειά, ας το χαρούμε!

Φιλιππας 05-10-12 20:57

Παρα πολυ ωραια μπραβο σας.
Ηταν να ερθω σημερα αλλα δεν προλαβα.Θα τα πουμε την Κυριακη το μεσημερακι...

Dimitris77 05-10-12 21:02

Αφου αρεσαν στην παρεα μας μου φτανει,καναμε το καλυτερο που μπορουσαμε,περασαμε καλα και ελπιζω να περασουμε και ακομα καλυτερα τις επομενες δυο μερες.....

exelix 05-10-12 21:03

Παιδιά μια παράκληση για όποιον έρθει αύριο και ειδικά το απόγευμα που θα βρισκόμαστε στην έκθεση στα σίγουρα αν υπάρχει κάτι μαύρο όπως χαρτόνι να βάλουμε στις πλάτες των ενυδρείων μήπως έτσι καταφέρουμε να βγάλουμε καλύτερες φωτογραφίες που θα κάνει και όμορφη αντίθεση με τα φυτά. Έτσι ανοιχτά μπρος πίσω χάνουν πολύ. Θα κοιτάξω μήπως βρω κάτι σπίτι αλλά δεν το κόβω. Οι διαστάσεις της πλάτης αν δεν κανω λάθος είναι 80*50.

rottbea 05-10-12 21:11

Μολις γυρισα. Τα ενυδρεια ελαμπαν!!!
Ειμαι πολυ αισιοδοξος πλεον παιδια.Καλη μας επιτυχια τα λεμε αυριο το απογευμα!:p
-------------------------
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από exelix (Μήνυμα 699622)
Παιδιά μια παράκληση για όποιον έρθει αύριο και ειδικά το απόγευμα που θα βρισκόμαστε στην έκθεση στα σίγουρα αν υπάρχει κάτι μαύρο όπως χαρτόνι να βάλουμε στις πλάτες των ενυδρείων μήπως έτσι καταφέρουμε να βγάλουμε καλύτερες φωτογραφίες που θα κάνει και όμορφη αντίθεση με τα φυτά. Έτσι ανοιχτά μπρος πίσω χάνουν πολύ. Θα κοιτάξω μήπως βρω κάτι σπίτι αλλά δεν το κόβω. Οι διαστάσεις της πλάτης αν δεν κανω λάθος είναι 80*50.

Παλι εγω θα τα φερω ολα γμτ?

exelix 05-10-12 21:12

Ρε Δημήτρη άμα έχεις είσαι θεός! Εξάλλου δε νομίζω να βαρεθείς ποτέ να μας σώζεις!

kgf12345 05-10-12 21:12

αλλη μια φορα:

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kgf12345 (Μήνυμα 699407)

μαγκες ασχετα απτο αποτελεσμα του διαγωνισμου(που πιστευω οτι θαναι καλο:D)σας ευχαριστω κιεγω πολυ για την εμπειρια!μπραβο σε ολους!και σε οσους βοηθησανε στο στησιμο και σε οσους βοηθησανε με υλικα,με χρηματα και με οτι αλλο χρειαστηκε!:smt023:smt023:smt023

θα προσπαθησω να ερθω και αυριο αν και καπως δυσκολο λογω βενζινης.θα δειξει αυριο ομως γιατι θαναι κριμα να χασω την απονομη κιας μην κερδισουμε.παντως προσωπικα ασχετα απτο αποτελεσμα θεωρω πως εχουμε κερδισει;)

Dimitris77 05-10-12 21:12

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από rottbea (Μήνυμα 699624)
Μολις γυρισα. Τα ενυδρεια ελαμπαν!!!
Ειμαι πολυ αισιοδοξος πλεον παιδια.Καλη μας επιτυχια τα λεμε αυριο το απογευμα!:p

Παλι εγω θα τα φερω ολα γμτ?

Εχω το ρολο,να ξερεις.

rottbea 05-10-12 21:17

Καμια μοδιστρα να βασταει ψαλιδι και σελοτειπ.Τα αλλα εγω!
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Dimitris77 (Μήνυμα 699628)
Εχω το ρολο,να ξερεις.

Αν το θες Δημητρη keep it.Εχω αλλα.
Ντιμη με προσεχεις αναβαθμιση στην αγγλικη?
Μανουλαααααααα!

platy 05-10-12 21:34

αι γουιλ χολντ δε ψαλιδ εντ δε σελοτειπ θειε! :D :D

kgf12345 05-10-12 21:45

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Dimitris77 (Μήνυμα 699593)

Μηπως να δώσουμε και του Μπλεχερ ενα???

καλη ιδεα.εχω ενα εξτρα medium αλλα δεν ξερουμε αν θα του κανει.για large τον εκοψα:D αν του κανει θα πρεπει να φτιαχτει αλλο ενα γιατι τοχω ταξει τωρα:D

Butterfly 05-10-12 23:29

Το medium κάνει σε εμένα :) :) :) George άμα δεν το δώσεις το θελω

kgf12345 06-10-12 00:01

εχω πει στη γυναικα ρε φιλε οτι της πηρα μπλουζα:D.αν προκειται να ξαναπαραγγειλει ο στελιος,ευχαριστως παρτο κ περιμενω τις επομενες;)

στελιο αν παραγγειλεις κιαλλες θελω κιεγω.ξανα:D

platy 06-10-12 00:17

αυριο τι ώρα θα πάτε ρεμαλς??σκέφτομαι να πάω απο μεσημεράκι νωρίς νωρίς εγω :D :D :D :D

Dimitris77 06-10-12 00:18

Με κοβω κατα τις 5 να εμφανιζομαι,αν βρω να παρκαρω............

kgf12345 06-10-12 00:34

κιεγω αν ερθω θαρθω νωριτερα να προλαβω να μαζεψω κανα δειγμα:smt081

υγ λετε να βγουνε τα bleheri πρωτα?...

krispie 06-10-12 00:57

Παίδες προχθές το βράδυ μέσα στη νύστα και την κούραση δεν κατάλαβα τι πήρα μαζί...:smt015:smt015
Dimi, πήρα τις λίστες σου, ένα εκτυπωμένο πλάνο για την Κεράλα και το δελτίο παραλαβής από το Water inn(ΠΩΠΩΠΩ πόσο έχουν οι μασκαράδες, ξύπνησα απότομα βραδιάτικα...:smt103:smt103)
Επίσης πήρα καταλάθος ένα γλαστράκι από την eleocharis το θέλουμε;;;
Άμα είναι θα τα πάω μέχρι την Πάτρα να πάρουν τον αέρα τους και θα τα φέρω αύριο...

ΥΓ:παιδιά αν σας λείπει τίποτα άλλο, μη φοβού, εγώ θα το έχω...:smt047

thanasis76 06-10-12 06:47

Πιαιδια μπραβο σας για την πολυ ομορφη δουλεια που εχετε κανει!!!!! οποιο και να ειναι το αποτελεσμα , εχετε κερδισει πολλα παραπανω!!!! μακαρι να ειμουν Αθηνα να μπορουσα να βοηθησω κι εγω!!!
την κυριακη για ειμαι ολη μερα στην εκθεση!!!! ελπιζω να δω καποιον εκει και να μην ειστε ολοι κουρασμενοι απο τις προηγουμενες μερες....:D:D:D

exelix 06-10-12 07:10

Μωρέ κουρασμένοι θα είμαστε, αλλά δε θα αφήσουμε έτσι τα ενυδρεία όλη μέρα μόνα τους, κάτι θα γίνει!

Τα γλαστρακια οποίος τα έχει να τα φέρει πίσω γιατί θα τα χρειαστούμε απαραιτητα στο μάζεμα τη Δευτέρα μαλλον.

Μπλουζάκια ξανατυπωνουμε δεν είναι τίποτα. Άμα κάνει το medium του κυρίου Bleher έχουμε να του δώσουμε, αλλιώς την πάτησε!

eimaste aR21rwstoi 06-10-12 08:07

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από exelix (Μήνυμα 699687)
Μωρέ κουρασμένοι θα είμαστε, αλλά δε θα αφήσουμε έτσι τα ενυδρεία όλη μέρα μόνα τους, κάτι θα γίνει!

Τα γλαστρακια οποίος τα έχει να τα φέρει πίσω γιατί θα τα χρειαστούμε απαραιτητα στο μάζεμα τη Δευτέρα μαλλον.

Μπλουζάκια ξανατυπωνουμε δεν είναι τίποτα. Άμα κάνει το medium του κυρίου Bleher έχουμε να του δώσουμε, αλλιώς την πάτησε!

σημερα θα παω κατα τις 11.30 το πρωι με δωδεκα ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

rottbea 06-10-12 08:25

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από eimaste aR21rwstoi (Μήνυμα 699689)
σημερα θα παω κατα τις 11.30 το πρωι με δωδεκα ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

Αμα πας εσυ δεν φοβαμαι τιποτα!:D
Απογευμα θα ειμαι επανω.

eimaste aR21rwstoi 06-10-12 08:46

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από rottbea (Μήνυμα 699691)
Αμα πας εσυ δεν φοβαμαι τιποτα!:D
Απογευμα θα ειμαι επανω.

χαχαχαχ

ναι να σαι σιγουρος:D:D

θα ειναι κανενας αλλος πρωι να πιουμε κανενα καφεδακι η θα αναγκαστω να το πιω μονος μ με καμια αιθερια υπαρξη απο την εκθεση????

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:07.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,03235 seconds with 10 queries