Έχουμε κανενα μπλουζακι παραπάνω????
M η L?????Αν ναι το θέλω. Μηπως να δώσουμε και του Μπλεχερ ενα??? |
Ο παρων - απων...
Τα θερμα, ολοθερμα, τεράστια συγχαρητηρια μου σε ολη την ομαδα. Δεν εχω λογια παιδια. |
Παιδιά εάν υπάρχει μπλουζάκι θα ήθελα και εγώ ένα.. εάν υπάρχει
|
Παιδιά άμα είναι να πω στον φίλο μου να σας χτυπήσει καινούργια. Τα βιάζεστε σε περίπτωση που δεν έχει τώρα αρκετά μπλουζάκια και χρειαστεί να πάει να πάρει καινούργια σε μερικές μέρες; Ότι θέλετε, απλά πείτε μου νούμερα.
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Δεν πειραζει για την απουσια Boss... Αν ερθεις αυριο να μας δεις που θα φοράμε και τα καλα μας και θα ειμαστε και ξυρισμενοι,θα σου δωσουμε αφεση...:smt036 |
μολις μπήκα σπίτι..τα είπανε ολα τα παιδιά για τα αποτελέσματα..αυριο όλοι εκεί...κόσμος και κοσμάκις θαύμασε τα διαμάντια μας :) :) :) !!!!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Oχι Μητσε... Αν ξεραμε κατι θα το λεγαμε.:smt079 Ειμαστε στα 2-3 φαβορι,αλλα μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα δεν μπορουμε να γνωριζουμε αν ειμαστε 1οι ή 3οι ή 6οι ή... Εκτος απο τα δικα μας και τα αλλα ενυδρεια ειναι πολυ ομορφα και στηθηκαν με μερακι απο τα παιδια. Οτι και να ειμαστε δεν αλλαζει κατι,περασαμε μια χαρα,αν και πολυ κουραση ρε παιδι μου. :smt015 Και να φανταστεις οτι εμεις ειμαστε και παιδια,τι να πει και ο θειος ο Δημητρακης,αν και μετα την ενεση τεστοστερονης που του εκανε ο Αντωνης ηταν πολυ μαχιμος...+-8 |
Εγώ το μόνο που λέω είναι να παραβρεθούμε όλοι και να χειροκροτήσουμε το νικητή όποιος και αν θα είναι αυτός, συνεχίζοντας την άξια (κατά δήλωση όλων) εκπροσώπιση του φόρουμ μας (ανεξάρτητα αν είναι επίσημη ή ανεπίσημη) και να κάνουμε το χαβαλέ μας μετά από την κούραση που ρίξαμε! Εξάλλου κάναμε πολύ καλή δουλειά, ας το χαρούμε!
|
Παρα πολυ ωραια μπραβο σας.
Ηταν να ερθω σημερα αλλα δεν προλαβα.Θα τα πουμε την Κυριακη το μεσημερακι... |
Αφου αρεσαν στην παρεα μας μου φτανει,καναμε το καλυτερο που μπορουσαμε,περασαμε καλα και ελπιζω να περασουμε και ακομα καλυτερα τις επομενες δυο μερες.....
|
Παιδιά μια παράκληση για όποιον έρθει αύριο και ειδικά το απόγευμα που θα βρισκόμαστε στην έκθεση στα σίγουρα αν υπάρχει κάτι μαύρο όπως χαρτόνι να βάλουμε στις πλάτες των ενυδρείων μήπως έτσι καταφέρουμε να βγάλουμε καλύτερες φωτογραφίες που θα κάνει και όμορφη αντίθεση με τα φυτά. Έτσι ανοιχτά μπρος πίσω χάνουν πολύ. Θα κοιτάξω μήπως βρω κάτι σπίτι αλλά δεν το κόβω. Οι διαστάσεις της πλάτης αν δεν κανω λάθος είναι 80*50.
|
Μολις γυρισα. Τα ενυδρεια ελαμπαν!!!
Ειμαι πολυ αισιοδοξος πλεον παιδια.Καλη μας επιτυχια τα λεμε αυριο το απογευμα!:p ------------------------- Παράθεση:
|
Ρε Δημήτρη άμα έχεις είσαι θεός! Εξάλλου δε νομίζω να βαρεθείς ποτέ να μας σώζεις!
|
αλλη μια φορα:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Καμια μοδιστρα να βασταει ψαλιδι και σελοτειπ.Τα αλλα εγω!
------------------------- Παράθεση:
Ντιμη με προσεχεις αναβαθμιση στην αγγλικη? Μανουλαααααααα! |
αι γουιλ χολντ δε ψαλιδ εντ δε σελοτειπ θειε! :D :D
|
Παράθεση:
|
Το medium κάνει σε εμένα :) :) :) George άμα δεν το δώσεις το θελω
|
εχω πει στη γυναικα ρε φιλε οτι της πηρα μπλουζα:D.αν προκειται να ξαναπαραγγειλει ο στελιος,ευχαριστως παρτο κ περιμενω τις επομενες;)
στελιο αν παραγγειλεις κιαλλες θελω κιεγω.ξανα:D |
αυριο τι ώρα θα πάτε ρεμαλς??σκέφτομαι να πάω απο μεσημεράκι νωρίς νωρίς εγω :D :D :D :D
|
Με κοβω κατα τις 5 να εμφανιζομαι,αν βρω να παρκαρω............
|
κιεγω αν ερθω θαρθω νωριτερα να προλαβω να μαζεψω κανα δειγμα:smt081
υγ λετε να βγουνε τα bleheri πρωτα?... |
Παίδες προχθές το βράδυ μέσα στη νύστα και την κούραση δεν κατάλαβα τι πήρα μαζί...:smt015:smt015
Dimi, πήρα τις λίστες σου, ένα εκτυπωμένο πλάνο για την Κεράλα και το δελτίο παραλαβής από το Water inn(ΠΩΠΩΠΩ πόσο έχουν οι μασκαράδες, ξύπνησα απότομα βραδιάτικα...:smt103:smt103) Επίσης πήρα καταλάθος ένα γλαστράκι από την eleocharis το θέλουμε;;; Άμα είναι θα τα πάω μέχρι την Πάτρα να πάρουν τον αέρα τους και θα τα φέρω αύριο... ΥΓ:παιδιά αν σας λείπει τίποτα άλλο, μη φοβού, εγώ θα το έχω...:smt047 |
Πιαιδια μπραβο σας για την πολυ ομορφη δουλεια που εχετε κανει!!!!! οποιο και να ειναι το αποτελεσμα , εχετε κερδισει πολλα παραπανω!!!! μακαρι να ειμουν Αθηνα να μπορουσα να βοηθησω κι εγω!!!
την κυριακη για ειμαι ολη μερα στην εκθεση!!!! ελπιζω να δω καποιον εκει και να μην ειστε ολοι κουρασμενοι απο τις προηγουμενες μερες....:D:D:D |
Μωρέ κουρασμένοι θα είμαστε, αλλά δε θα αφήσουμε έτσι τα ενυδρεία όλη μέρα μόνα τους, κάτι θα γίνει!
Τα γλαστρακια οποίος τα έχει να τα φέρει πίσω γιατί θα τα χρειαστούμε απαραιτητα στο μάζεμα τη Δευτέρα μαλλον. Μπλουζάκια ξανατυπωνουμε δεν είναι τίποτα. Άμα κάνει το medium του κυρίου Bleher έχουμε να του δώσουμε, αλλιώς την πάτησε! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Απογευμα θα ειμαι επανω. |
Παράθεση:
ναι να σαι σιγουρος:D:D θα ειναι κανενας αλλος πρωι να πιουμε κανενα καφεδακι η θα αναγκαστω να το πιω μονος μ με καμια αιθερια υπαρξη απο την εκθεση???? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:07. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board