Παράθεση:
|
Εγω θα έρθω (ισως, μάλλον, θα δούμε) αν προλάβω... :D
|
Παράθεση:
bokostas christsos xb307 panos1972 Αλέξης6 kingrim zipo pagos4 lion Alex_Salonica drbig |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Και γω μέσα.. :cool:
|
....ετσι που το πατε θα μας πειτε στο τελος οτι η επομενη συγκεντρωση ειναι την αλλη Κυριακη...:D
|
Παράθεση:
|
αρα αλλαγη............απο μηνιαια σε εβδομαδιαια με εναλλαγη στα μερη !!!!!!
πολυτοπικη και πολυκοσμικη!!!!!! |
Παράθεση:
Λοιπόν η μηνιαία συνάντηση στο BENNIGANS και μετά καθε εβδομάδα, με δικαιολογία ότι δεν μας αρέσει το μαγαζί, να πηγαίνουμε σε άλλα μαγαζιά :grin::grin::grin::grin::grin::grin: Ε ρε παντόφλα που έχετε να φάτε οι παντρεμένοι |
Εντάξει, το παρακάναμε τον τελευταίο καιρό, αλλά αυτό δεν εννοούσαμε ότι πρέπει να ελέγξουμε όλα τα μαγαζιά που προτάθηκαν:D???
Κι έχουμε καβάντζα το φράγμα της Θέρμης και τον Κέδρινο λόφο, αν και είμαι αισιόδοξος ότι αν πράγματα είναι όπως μας τα είπε ο Πάνος, ίσως να μη χρειαστούν άλλες έκτακτες αναγνωριστικές και να καταλήξουμε οριστικά στο Les Amis. bokostas christsos xb307 panos1972 Αλέξης6 kingrim zipo pagos4 lion Alex_Salonica drbig Prokroustis |
25 άτομα Χ 4 ευρώ ο καφές Χ τέσσερις φορές τον μήνα = 400 ευρώ!!
Ξέρετε τι μπορείτε να νοικιάσετε με 400 ευρώ? Άσε που με έναν εξαερισμό μπορείτε και να καπνίζετε!!! |
Παράθεση:
Εσένα όμως δεν σε βλέπουμε στις συναντήσεις zw(σόρρυ αν κάνω λάθος) και μιλάς και σε 2ο πληθυντικό, γιατί? |
Η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό θέλω να έρθω στις συναντήσεις όμως ΚΑΘΕ Σ/Κ είμαι απασχολημένος.
Που θα πάει θα τα καταφέρω και θα έρθω να τα πούμε από κοντά. |
εσυ να ερθεις πρωτα στο μαγαζι να δουμε τι θα κανουμε με το 300αρι νταμαρι που θελω και μετα να πας στις συναντησεις!!!!!
|
Δεν σου ξεφεύγει τίποτα!!!!!
|
Υπενθυμίζω, γιατί γράφτηκε 50 ποστς πίσω:
...τσεκάρουμε το ''les Amis''αυτήτην Κυριακή 10-10-2010 στις 12:00 με ''έκτακτο ψαροκαφέ'' bokostas christsos xb307 panos1972 Αλέξης6 kingrim zipo pagos4 lion Alex_Salonica drbig Prokroustis Ποιός άλλος θα έρθει??, άντε βρε να κάνουμε καλή εντύπωση, για να μας κρατάνε μεγάλο χώρο.:) |
...τσεκάρουμε το ''les Amis''αυτήτην Κυριακή 10-10-2010 στις 12:00 με ''έκτακτο ψαροκαφέ''
bokostas christsos (+ ένα νιάτο) xb307 panos1972 Αλέξης6 kingrim zipo pagos4 lion Alex_Salonica drbig Prokroustis red rubin ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
Αλλιως δεν εξηγούνται αυτά που είδα... :smt032 |
Ειδα οτι το ονοματακι μου μπηκε στην λιστα........
Οσοι εχουν κανει παραγγελια θα παρουν τα πραγματα τους στην συναντηση. Οσοι δεν εχουν παρει κατι και θελουν να τα παρετε σημερα για να μου τα φερουν αυριο. Ο Χαβιτο τα πηρε τα δικα του!!!:D |
Παράθεση:
|
Παιδιά πήγα σήμερα στο συγκεκριμένο μαγαζί και αμφιβάλω αν υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενήσει πολλά άτομα ταυτόχρονα. Αλλά αυτό λύνεται. Το κυριότερο μείον του για μένα είναι το γεγονός ότι ο καφές ήταν άθλιος κυριολεκτικά. Και ο νες (3,80€) και ο φρέντο καπουτσίνο (4,5€).
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Πάντως επειδή έχω πιεί εκεί φραπέ πολλές φορές, καλός ήταν, μπορεί να έτυχε. bokostas (+ ένα νιάτο) christsos (+ ένα νιάτο) xb307 panos1972 Αλέξης6 kingrim zipo pagos4 lion Alex_Salonica drbig Prokroustis red rubin Κλεόβουλος |
Και εγώ και εγώ :smt041:smt041:smt041
Και αν υπάρχει λίγη μος θα ήμουν υπόχρεως |
Παράθεση:
|
-------------------------
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
bokostas (+ ένα νιάτο)
christsos (+ ένα νιάτο) xb307 panos1972 Αλέξης6 kingrim zipo pagos4 lion Alex_Salonica drbig Prokroustis red rubin Κλεόβουλος Posidwnas Tην ''βλέπω'' την δουλειά να είμαστε περισσότεροι από την προηγούμενη Κυριακή...:p:p:p Μάλλον θα πρέπει σοβαρά να σκεφτούμε το ''ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ'' |
Ρε παιδιά ΦΤΑΝΕΙ με το παρουσιολόγιο κάθε 2 μηνύματα. καταντάει υπερβολικό..
|
Παράθεση:
|
δεν θα μπορεσω να βρεθω αλλα αν μπορει καποιος` να περασει εχω πολυ μοςς για τη συγκεντρωση
|
Παράθεση:
Χε...χε...χε...ακούς Χαρούλη,ο Βασιλάκης θα μου δώσει να σας φέρω μπόλικη ''moss'':smt047:smt047:smt047...οπότε σε θέλω χαρούμενο και ευγενικό...:smt057 |
Βασίλη και Χρήστο θέλω κι εγώ μια χουφτίτσα μος αν υπάρχει.
|
Kωστα ειναι αρκετη οποτε μοιραστε την
|
δωστε το στιγμα που κοντα ειναι για να κοψω αζμουθιο για να ερθω και εγω
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
http://www.les-amis.gr/ ...τσεκάρουμε το ''les Amis''αυτήτην Κυριακή 10-10-2010 στις 12:00 με ''έκτακτο ψαροκαφέ'' bokostas (+ ένα νιάτο) christsos (+ ένα νιάτο) xb307 panos1972 Αλέξης6 kingrim zipo pagos4 lion Alex_Salonica drbig Prokroustis red rubin Κλεόβουλος Posidwnas chris129 |
Χάνω και την έκτακτη zw
φτού Γ@μ.... με έχωσε η σύζυγος με κοινωνικές υποχρεώσεις και τέτοια :smt084 Καλά να περάσετε πάντως παιδιά . |
Ήταν πάρα πολύ ωραία σήμερα, και το μαγαζί πολύ σουπερ και το σέρβις πολύ καλό καλό...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Και κάναμε και την πλάκα μας και είπαμε και σοβαρές κουβέντες;);) Να ευχαριστήσω και τον Redrubin για το ενυδρείο.. Είναι σούπερ... |
+1 για το μαγαζί, παρκάρισμα, σέρβις κλπ κλπ κλπ
|
Eντυπώσεις από το "Les Amis"
Σήμερα το πρωί 11 η ώρα (1 ώρα πριν τη συνάντηση) τους πήρα τηλέφωνο και ζήτησα να μας κρατήσουν χώρο για 15-18 άτομα και είπαν ΟΚ. Βρήκαμε λοιπόν 4 άνετα, συνεχόμενα τραπέζια που μας τα είχαν κρατημένα και μάλιστα σε χώρο ζεστό και φιλόξενο, με δυνατότητα καπνίσματος, με προοπτικές να χωρέσει και 25-30 άτομα, με καλό σέρβις (είχε και κουλουράκια Χάρη:)), με τον καφέ στα 3,80 και υπεράνετο πάρκινγκ. Νομίζω πως υπάρχει ακριβώς μπροστά και μεγάλος και ασφαλής χώρος για να τρέχουν τα παιδιά και τελικά παραδέχομαι πως ο Πάνος είχε δίκιο. Και χωράμε και μας θέλουν και ωραίος χώρος είναι και το παρκάρισμα παιχνιδάκι, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην κάνουμε εκεί και τις μηνιαίες. Το θέτω προς έγκριση και από τους υπεύθυνους του Κλιμακίου ΒΕ, γιατί σε όσους βρεθήκαμε εκεί (13 άτομα) μας άρεσε πιο πολύ από το Bennigan's. Γιώργο και Μιχάλη, το τηλέφωνό τους είναι: 2310-476999, αν θέλετε να συνενοηθείτε για πιο μόνιμη κατάσταση. Πρόταση για την επόμενη συνάντηση Η επόμενη μηνιαία είναι προγραμματισμένη για 7/11, δηλαδή την Κυριακή των εκλογών. Το λογικό θα ήταν να μεταφερθεί την επόμενη Κυριακή. Επειδή όμως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές και την επόμενη Κυριακή 14/11, αντί να πάει στις 21/11, προτείνω να την κάνουμε την προηγούμενη Κυριακή από αυτήν των εκλογών, που ούτως ή άλλως πέφτει 31/10 και είναι πια σχεδόν Νοέμβρης. Προς έγκριση κι αυτό από Μιχάλη και Γιώργο. |
Παράθεση:
Τα κουλουράκια είναι παντα ενα + !!! :D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:21. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board