Παιδιά μήπως χρειαστεί κάτι για να καλύψουμε τα ενυδρεία μην αρχίσουν τα άλματα... :smt026Η λέτε να μην χρειάζεται;
|
Μπηκα να σας πω μονο αυτο που αναφερει η krispie ανωθεν και ξεχαστηκα...
Καποια να φερει ενα ρολακι ζελατινα,αυτην που τυλιγουν τα φαγητα στο ψυγειο,αν εχετε stretch film ακομα καλυτερα. Εμενα η γυναικα ειναι δουλεια οποτε εγω en kateo τις θεσεις αυτων των πραγματονε... |
Παιδιά εγώ έχω των Lidl και δεν κολλάει καλά, αν μπορεί κάποιος να φέρει κανένα Sanitas της προκοπής!
|
Stelako φερε τις παουσιασεις εκτυπωμενες στην εκθεση σημερα να κανουμε διορθωσεις.
Φιλια τα λεμε στην ekthesis...:smt047 |
Τη μία θα φέρω, η άλλη το βράδυ!
|
Α φερω εγκω ενα ζελατινα?
|
Εγω θα ερθω κατα τις 6:30 .Εσεις τι ωρα θα πατε ?
|
θα σκισουμε!!!:D
http://imageshack.us/a/img88/7011/p1020589ho.jpg Uploaded with ImageShack.us http://imageshack.us/a/img515/4610/p1020595x.jpg Uploaded with ImageShack.us |
Ουφ...:?
Οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα του κριτη,σας ευχαριστω ολους!:) |
μπράβο..νομίζω οτι ξεπεράσαμε τους εαυτους μας..!! αντε και καλή μας επιτυχία.!!!!
|
Έφτασα σπίτι, τρώω και συνεχίζω τη δουλειά.
Πραγματικά πολλή κούραση, αλλά βγήκαν πάρα πολύ όμορφα και τα δύο. Όποιος θέλει ας έρθει να τα δει από κοντά γιατί οι φωτογραφίες τα αδικούν πάρα πολύ. Είναι πραγματικά αστεράκια! |
Παράθεση:
μαγκες ασχετα απτο αποτελεσμα του διαγωνισμου(που πιστευω οτι θαναι καλο:D)σας ευχαριστω κιεγω πολυ για την εμπειρια!μπραβο σε ολους!και σε οσους βοηθησανε στο στησιμο και σε οσους βοηθησανε με υλικα,με χρηματα και με οτι αλλο χρειαστηκε!:smt023:smt023:smt023 |
Μπράβο παιδιάαααααααααααα άντε με την νίκη. :smt109
Αλλά πιστεύω ότι την νίκη την έχετε πάρει εδώ και μέρες... συνεργάστηκαν πολλά άτομα (σχεδόν άγνωστοι μεταξύ τους) και τα πήγατε ΣΟΥΠΕΡ :smt038 +-8 |
Απλά να σας πω ότι τη στιγμή που φτάσαμε μας έδειξε ο Bleher στον υπολογιστή του ότι είχε ανεβάσει τη φωτογραφία του ασιατικού στο Facebook λιγότερο από μια ώρα νωρίτερα (σε πρωταρχική μορφή δηλαδή όπως το είχαμε αφήσει από χθες) και είχε πάρει 100-200 Like (τώρα με κεφάλι κουρκούτι δε θυμάμαι ακριβώς πόσα είπε!).
|
Παράθεση:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater |
με τα "ταμπελακια" πως θα γινει να μπουνε αυριο αν οι κριτες περασουνε αυριο και οχι το σαββατο?δε θα πρεπει να μπουνε το πρωι στα ενυδρεια?...
υ.γ καντε και κανα like στις φωτο του bleher!και ειδικα στις "δικες μας"!:D |
θα ειμαστε πρωί γιώργο να τα βάλλουμε...
|
ok!:D
|
Πολυ ομορφα και τα δυο!!! :p:p:smt035:smt020:smt020:smt020:smt041:smt041
Το μπλουζι μου που ειναι? Η υπαλληλος μου ειπε ενα ξερο: Παράθεση:
|
να ερθεις να το παραλάβεις και να μας δείς κιολας.χαχαχα αλλιώς θα σε επισκευτώ να στο φέρω μου φαίνεται !! χαχ
|
Γιωργη θα περασεις καθολου ρε φιλε?
|
Τα ενυδρεια χανουν παρα πολυ στις φωτογραφιες!!!!!Απο κοντα θα σας πεσει το σαγονι......
Πολλες ωρες τυρρανια και κουραση αλλα αξιζε το αποτελεσμα!!! Οποιος παει στην εκθεση θα καταλαβει. Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους σας!!!!!! υγ.τα exodon τα σπανε!!!!!!:smt073 |
Συγχαρητήρια παιδιά! Καλή τύχη άυριο!
|
Παράθεση:
Χωρια τα γνωστα "ψυχολογικα" ... :smt068 Αρκετα ακουσα δε χρειαζεται και αλλα! :smt103 |
Το μπλουζί σου έχει κάνει πάνω κάτω την Αθήνα κάμποσες φορές μέσα στο πορτμπαγκάζ μου. Μόλις ηρεμήσουμε λίγο θα στο φέρω ρε γκρινιάρη!
Έλα Στέλιο, άλλα δύο έμειναν, αντέχεις... |
Δηλαδη περιμενεις οτι θα ηρεμησεις αν δε το παρω στα χερια μου? :smt081:smt081:smt081
:smt016 |
Παιδια μαθατε ποτε θα γινει η κριση των ενυδρειων?
Σαββατο πρωι? |
κατα 80%αυριο πρωί Μητσο...
|
Μη μου λες τετοια...:smt068
Στο bestofdiscus γραφει για Σαββατο πρωι. Αυριο πρωι ειναι η κριση των Δισκων που μεταφερθηκε λογω του κολληματος με τον εξοπλισμο.. |
λες?..ειμαι τόσο μπερδεμένος που δεν μπορώ να πω με σιγουριά αυτη τη στιγμή...πάντως εμείς ετσι καταλάβαμε..! αυριο πρωί θα ειμαι εκεί (πριν τις κρίσεις των δίσκωΝ) κ θα ενημερώσω καποια μέλη ...και γω για σάββατο ειχα καταλάβει!!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:02. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board