Παράθεση:
|
λοιπον εγω για φαγητο δεν μπορω γιατι δουλευω νυχτοκαματο αλλα για τον καφε θα ειμαι εκει. Στο κοσμοπολις εχει ανετο παρκιγκ και 2 καφε με χαμηλη μουσικη για να μιλαμε ανετα. Ενα ειναι το Flo και το αλλο ειναι το stadioum. προτεινω το stadioum γιατι στο Flo δεν καπνιζουν.:smt081:smt081:smt081
|
ωραια στο stadium. Αλλα πως θα σας γνωρισω? Δεν ξερω κανενα απο εσας. Πρωτη φορα ερχομαι.
|
προτείνω να έχετε όλοι από ένα ψάρι στο πέτο! :D:D:D
|
σημερα μπηκα..:rolleyes:
στις 6 λοιπον στο κοσμοπολις....οπου δειτε μια παρεα στην κοσμαααααρα της..αυτην ψαχνετε!! :D |
Μεσα ενταξη θα ειμαστε κατα τις 6 εμεις ζευγαρι θα ερθουμε, σας φερνω και λιγο κερατοφυλο μιας και γαριδες δεν ζητησε κανεις.
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
ουφ!!! αντε να χωνεψεις τοσο φαι τετοια ωρα.. :D
ωραια περασαμε, να το επαναλαβουμε.. :D παιδια χαρηκα για τη γνωριμια! ;) |
Παράθεση:
|
Απο το στομα μου το πηρες Μιχαλη!:p:p
Πανο....ΞΕΚΙΝΑ. |
χμ...χμ...
μαλλον μια σουρωτη θα κανει καλυτερη δουλεια...μη με μαζευει και το ΕΚΑΒ απο τους δρομους! :D καλα να περασετε αυριο και καλη τυχη με το φλουρι! :p ολγα παρ'τους τα σωβρακα...:D:D |
:smt023:smt023:smt023
Θα τους τα παρω Πανο! :smt061 |
Καλημερα. Χαρηκα για την γνωρημια παιδια ελπιζω συντομα να ξαναμαζευτουμε ακομα περισοτεροι. Ευχαριστω τον κωστα για τα κλαδεματα. Επιτελους αλαξε λιγο οψη το ενυδρείο.
Αντε με το καλο να το ξανακανουμε |
μηπως ηρθε η ωρα να πιουμε κανα καφεδακι???αν και λιγο αργα θα μπορουσαμε να κανονισουμε κατι για κυριακη!!!!τι λετε???
|
Την Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 14:00 θα είμαι εκεί, και την Κυριακή 3 Ιουλίου μετά τις 18:00 θα είμαι πάλι εκεί! ...λέω τώρα εγώ! :rolleyes:
|
χμμμμ λες για την αλλη κυριακη!!!ας πουνε κι αλλοι αν δεν εχουν προβλημα γιατι εγω θα ξερω την παρασκευη αν θα μπορω την κυριακη!!!
Υ.Γ. δεν βλεπω κινηση....!!! |
.........αν έρθει ο Στρατηγός το κανονίζουμε............
|
Παράθεση:
θα τον παρω απο το χερακι και θα τον φερω! αρκει να μαζευτουμε! |
Καλοκαίρι ... που διάθεση για συναντήσεις; όλοι στις θάλασσες τρέχουν!
Εγώ πάντως θα είμαι εκεί τις μέρες και ώρες που είπα. Δεν είμαι και ... στρατηγός (ταβανόπροκα :D:D:D ) αλλά ελπίζω να θέλει να με δει κι εμένα κάποιος!!!:D:D:D προς αποφυγή παρεξηγήσεων, να ξέρετε ότι αστειεύομαι και δεν παρεξηγήθηκα, ούτε πήρα τοις μετρητοίς το ".........αν έρθει ο Στρατηγός το κανονίζουμε............" ! ;););) |
ασε, ξεχασε τον τωρα τον Στρατηγο....!τωρα τελειωνει το καινουργιο!!!:D
|
Να μαστε πάλι!!!!!!!
Τι λέτε για καφεδάκι άκρως ενυδρειακό; Για να δω συμμετοχές για να δούμε που και πότε θα βρεθούμε!!! Έρχεται ο Σάκης ... μην τον αφήσουμε παραπονεμένο!!! |
Παράθεση:
|
Σιγά σιγά!!!!!! Ένας ένας!!!!!! μην συνωστίζεστε!!!!
έχουμε και λέμε! Sakis Papadopoulos kalts.greg. κι εγώ αυτοπροσώπως! τον καφέ θα τον ψήσουμε σε καζάνι!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D |
ειμαι ορεστιαδα και δεν εχω προβλημα να ερθω αν γινει!αρκει να μην εχω μαθηματα και να μην δουλευω!
|
Παράθεση:
Για πες πρώτα την πρόταση, σε ποιό μέρος συνάντηση και ποιά μέρα λέτε? (πριν κάνω αντιπρόταση για Σουφλί :D:D) |
Κλεοβουλε ωραια φωτο!!!
|
Παιδες με την λουσι λεγαμε για δευτερα απογευμα στο στην δραμα.
|
Εγω χλωμό το κόβω να μπορέσω να έρθω. Καλά να περάσετε
|
Δεν ξέρω αν μπορούμε να το αναβάλουμε για μια δυο μέρες ... Σάκη τι λες;
Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη μέρα; |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:01. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board