ετσιιιι.....πάντως για το 2ο στησιμο..κάτι πρεπει να κάνουμε..εμένα στο μάτι δεν με γεμίζει καθόλου..και πολυ φοβάμαι οτι τα ξύλα θα τα παρουμε στο χερι αυριο.....!
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Βλέπω λίγα και κάτω δεξιά στο ασιατικό!;)
|
platy για τον αμαζονιο λες?αφου θα φερει κιαλλα ξυλα ετοιμα μουλιασμενα ο ανθρωπος αυριο.εμενα στο ασιατικο δεν μου καθονται καλα κανα δυο πραγματα αλλα ειναι πολυ νωρις νομιζω.αυριο θα τα δουμε ολα.
|
Τις ενστασεις τομοροου απο konta...
Σι για δεαρ...:cool: |
@exelix κιεμενα κατω δεξια μου φαινεται καπως οπως και αριστερα στη βαση της ριζας θα ηθελα κανα φυτο οπως και απτην πισω μερια που ειναι πολυ μπουκωμενο σε αμμο και ξυλο.
@butterfly οχι ρε,τις μπυρες τις πηγα εγω:D |
παιδια απο ψάρια τι θα φέρουμε αυριο?? dimis?? εγώ τα εχοδονς και το φίλτρο που ειπαμε...
ακομα απο οτι κατάλαβα ειναι η acicularis και η moss απο φυτα..και τι αλλο??? 5 παλι εκει αυριο |
Τους Ινδιανους θα τους φερω εγω.
Απο φυτα Ινδιανικα εχουμε crypts eleocharis moss pelia μια συκια του rottbea και μια μουσμουλια του Αντωνη που του την ειχε κανει δωρο ο Στελιος. Στο Γουιανας τενελους Βαλλισνερια ? φουρκατα του θειου και στρουμπουλατα :D Μια χαρα ειμαστε,εις αυριον λεπον... |
Συγχαρητηρια παιδια.
Ξεκινησατε πολυ δυναμικα...;) |
το δευτερο ενυδρειο θα αλλαξει εικονα γιατι τα ξυλα ΔΕΝ καθονται...ΕΠΙΣΗς ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΩ γιατι ενω ειχαμε κανει συμφωνια για να ανεβασουμε φωτο διικες μ στο φορουμ τωρα βλεπω και αλλων μελων:D:D:D\
καλα ουτε μια φωτο με τον θειο μιμη????? |
Φιλάκια κιτρινόπαιδο!:smt039:D
Ορίστε και ο Θείος Δημήτρης! http://www.aquatek.gr/rimages/albums...t-img_0109.jpg (Ωχ, τι κάνει το πόδι του;;;;;!!!!!!!! Δε θυμάμαι καλά!:roll:) |
ευχαριστουμε κυρ μοντερατορα μας,τωρα μας εφτιαξες την ημερα :D
|
αντε να δουμε τι θα γινει σημερα:smt047
|
Ποσα γλαστρακια ελεοχαρις θα χρειαστούμε?
Ακουαπουρε ποσα θες?? |
κατι για 4 ειχα ακούσει ..(?)
|
μπραβο ρε παιδια!!!! αντε καλη συνεχεια και αναμενουμε φωτο!!!!
μαλλον θα δω τα ενυδρεια κι απο κοντα και μιας και ερχομαι απο μακρυα, οποιο μου αρεσει θα το παρω φευγοντας.... :D:D:D:D |
θανάση μας έρχεσαι??..αυτα ειναι...αλλλαααα..σε παρα καλώ πολύ..κάτω τα χέρια απο τις γυάλες..σε πρόλαβα..:smt079 ..αλλα κατι θα βρούμε και για σένα
|
Παράθεση:
|
αμα ηταν δική μας θα την είχα πάρει ήδη :rolleyes: αλλα λεφτα δεν εχω οπότε ... :D:D
|
κατα τις 430 θα ξεκινησω απο νεα σμυρνη για ναμαι εκει 5.αν βολευει καποιον να τον παρω(μεταφορα:D)πεστε μου.
|
γιώργη μήπως λέω μήπως σε βολευεΙ??..αν όχι θα ερθω με άλλο τρόπο...
|
ναι ρε πως δε με βολευει!θα βρεθουμε στο ιδιο σημειο;
|
ναι ναι..:) μου λές ώρα και τα λέμε εκει..
|
εχεις πμ.αν θελει κιαλλος και τον βολευει η διαδρομη στειλτε πμ.
|
παιδιά τα ψάρια κανονικά σήμερα ετσι?? 1 φίλτρο εχουμε να μας υποστηρίξει σε περίπτωση που παει κάτι στραβα ...ο νινταλ ειπε οτι θα ερθουν σήμερα τα φιλτρα νομίζω....μην πηγαινοφέρνουμε αδικα τα ψάρια...
|
Κατα τις 5 και κατι θα ειμαι εκει με ψαρια-φυτα και τετοια...
|
Nα φερω και τις 6 ελεοχαρις η δεν θα τις χρειαστουμε?
|
Παράθεση:
Μου φτιαχνεις την φαντασιωση!!! |
Δημήτρη φέρτες.....
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:20. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board