Το σαμπ το γεμισες ;
|
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
νομιζω ετοιμος και ο αραγωνιτης!http://www.aquatek.gr/vb/attachment....3&d=1448045850Συνημμένο Αρχείο 74953θελει και άλλο?εχω βαλει 30κιλα!εχω αλλα δεκα αλλα μου μοιαζει ενταξει....
|
Άντε ρε φιλε , σούπερ , ο αραγωνιτης πιστεύω φτάνει το βλέπεις και στην πορεία .
|
Παράθεση:
|
Άντε καλορίζικο !!!
|
σημερα θα συνδεθει η αποχ/ση με το σαμπ.και μετα θα ξαναγεμίσουμε με νερο όχι από α.ο. οπου θα βραχουν και τα εργαλεία.....μετα θα συνδεσουμε α.ο. οπου θα ξαναγεμισω αυριο.τι να κανω:να το αδιασω σημερα η' να τα αφήσω και να τρεχει ετσι για ένα βραδυ?
------------------------- Παράθεση:
|
κανε κατι με το βραχο ρε τρελε! αμαρτια τοσο πολυ δουλεια να μην κανεις καλο aquascape!!!
|
Παράθεση:
.....ασε με να κανω λαθος και να το ξεκινησω ετσι και αργοτερα στην πορεια το αλλαζω,απο θεμα βιωσιμότητας του βραχου & ο νινταλ που το ειδε από κοντα μου ειπε ότι είναι οκ! ------------------------- λοιπον εχουμε και λεμε:βαλαμε α.ο σε λειτουργια,τσεκαραμε σκιμμερ οκ,βαλαμε αντ.επ. & ρυθμίσαμε υπερ/ση και σωληνα επιστροφης,τσεκαραμε υδροροες παντου όλα οκ,κολλησαμε τους σωλήνες αποχέτευσης με συνδέσμους και μενουν τα λάστιχα για να ενωθουν με τις αντλιες που θα τα παρω αυριο και μενει τωρα να αδιασω αυριο το ενυδρειο και να φτιαχνω σιγα σιγα νερο από α.ο. για να το ριξω μεσα......αυτά. |
Έεεελλλααααααα.......
Φτάνουμε στην γραμμή τερματισμού..... Ώρα να πέσει το νερό.......άντε με το καλό.....:grin::grin: |
2 Συνημμένο(α)
γεια σε ολους!σημερα αδειασα το ενυδρειο και το σαμπ.τακτοποιησα την α.ο.http://www.aquatek.gr/vb/attachment....5&d=1448140344Συνημμένο Αρχείο 74965και το δοχειο προετ.http://www.aquatek.gr/vb/attachment....6&d=1448140398Συνημμένο Αρχείο 74966ανοιξα τρυπες για το σωληνακι της α.ο. , της πολυστρωματικης & και των καλωδιων του εξόπλ. στο δοχειο και στην συνεχεια το επλυνα καλα και μετα εβαλα μεσα την αντλια τον κυκλοφοριτη και ξεκινησα να ριχνω νερο α.ο. μετα μπηκα μεσα και τακτοποιησα κοντρολ σκιμμερ κοντρολ αντλ.επ. τοποθετησα κυκλοφορητες μεσα στο ενυδρειο(δεν εφτιαξα κοντρολ ακομα γιατι εχω ένα θεματακι),εβαλα μεσα στο σαμπ τον θερμοστατη και μενει να φτιαξω το κοντρολ θερμ.
τωρα εριξα τα πρωτα 110λιτρα α.ο. μεσα στο ενυδρειο και παω για την δευτερη γυρα...(4ης συνολο και μια στο σαμπ) αλατι 3κιλ/100λιτρα? τα 110λιτρ. τα εκανε 5ωρες η α.ο. καλο η' κακο? η ροη της είναι σαν νωχελικο κατούρημα:D |
Παράθεση:
|
Αργά και σταθερά βήματα....
Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε σε κάθε σου δυσκολία. Καλή συνέχεια.....:D:D:D |
καλημερα σε ολους!εχθες γεμισα με νερο α.ο. & αλατι ενυδρειο και σαμπ.εβαλα τους κυκλοφ/τες να δουλευουν!ξεκινησα να φτιαξω τον ελ.θερμ για να ριξω πανω του τον θερμοστατη και τα ανεμ/κια αλλα εχω ενα θεμα>ο θερμοστατης ειναι SCHEGO τιτ. δεν χρειαζεται γειωση?γιατι το κοντρολερ εχει 2 θεσεις για τα καλωδια του θερμοστατη!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
ψαξε λιγο στο φορουμ καπου υπαρχει φωτογραφια απο κοντρολερ θεμοκρασιας!
ευκολο ειναι φιλος! |
Παράθεση:
|
Για να το εχεις :)
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=63223 |
ευχαριστω κ.τακη!:)
------------------------- πρωτα μετραω αλατοτητα και μετα βαζω βακτηρια?η' δεν παιζει ρολο? |
Παράθεση:
|
οκ!απλα ρωταω για να μην κανω καμια λαλακια......:D
|
Παράθεση:
|
......
1 Συνημμένο(α)
...........
|
......
1 Συνημμένο(α)
......
|
χιλια ευχαριστω μιχαλη!:p
------------------------- καλημερα σε ολο το φορουμ!:pεχθες το βραδυ τακτοποιησα τους κυκλοφορητες & τα κοντρολερ τους,σκιμμερ,αντλ.επ.,αντλια αλαγ. νερου,θερμοστατη και εχει μεινει ο ελεγκτης θερμ.επισης τακτοποιησα εξω αντλια προετ.νερου,κυκλοφορητη για το δοχ.προετ.θερμοστατη και μενει μονο η αυτ. αναπλ. να συνδεσω στο δοχειο αναπλ. την οποια εχω τοποτετησει ηδη.και τελος διαμορμωσα το χωρο με τα πολυμπριζα και μπηκαν ολα περιποιημενα:) |
Να ανέβαζες και καμιά φωτογραφία .....έτσι για να θυμάσαι τους κόπους σου...:confused:
Να έχουμε και εμείς να σχολιάζουμε κάτι.....(είμαστε κουτσομπόληδες ..τι να κάνουμε..):rolleyes: :smt052 |
Παράθεση:
------------------------- καλησπερα σε ολους!σημερα απογευμα ξεκιναει επιτελους να τρεχει κανονικα το ενυδρειο(θεου θελοντος παντα).θα εχω πλουσιο φωτογραφικο υλικο:D |
Άντε άντε:D
|
:smt064:smt075......
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:43. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board