εννοειται !!!! θα λιωσει ... αν δεν λυποθυμησει απο την βρωμια που θα δει....
τι νομιζατε κυριε νικο ... ?? μες στην μπιχλα ειναι το δικο μου σαμπ:D:D |
Χαχαχαχ......Μιχάλη θα το κανουμε καινούργιο!
Ποτε εχεις παραλαβές; |
ακομα ειναι processing...
|
όλο Reactor ακούω και όλο ριακτορες δεν βλέπω...
Μιχάλη είχαμε καμία παραλαβή; |
εφυγαν και μαλλον εχουν παραδοση την δευτερα
|
Παράθεση:
πάμε για εβδομάδα φωτιά από ότι καταλαβαίνω! δώσε σήμα,παίρνω φραγκ και καθαριστικά και έφτασα!:D |
Οπότε Μιχάλη το Σάββατο θα έχει δουλειά το φιλαράκι μου !!!!!:D:D
|
καλημέρα Μιχάλη!
έχουμε κανένα νέο από την πορεία των ριακτωρων? |
1 Συνημμένο(α)
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!
|
Παράθεση:
πάμε γερά φιλαράκι να τα βρέξουμε άμεσα! |
Καλορίζικα Μιχάλη!
|
τρελα εργαλεια....
αυριο το πρωι ξεκιναμε κατασκευες .... οι κρεμαστοι ριακτορες... |
Καλη επιτυχία σου εύχομαι Μιχάλη αύριο!
Ο ριακτορας ζεο θα μπει μεσα στο σαμπ,λαβέ το υπόψιν! Περιμένω τηλέφωνο να έρθω,Καλη συνεχεια φιλαρακι μου! |
Καλορίζικος ο εξοπλισμός φιλαράκι.
Τελικά ποιο μοντέλο calcium reactor πήρες; |
DELTEC 501 .
Τελικά τίποτα δεν θα ειναι κρεμαστο. ολα θα ειναι σε ανισοπεδες σχαρες |
Σου ήρθαν τα πράγματα;;;;
|
σακη ηρθαν ολα . ηθελα να σε ρωτησω επειδη εχουμε ουσιαστικα τον ιδιο απλα νομιζω οτι ο 501 εχει επιπλεον τον μετρητη φυσαλιδων. η οδευση του νερου απο το ενυδρειο γινεται με επιπλεον αντλια?
|
Παράθεση:
όχι,με την υπάρχον αντλία μιχαλη που φοράει ο ριακτοας! |
Παράθεση:
Τουλάχιστον για όσους ξέρω εγώ ριακτορες δεν έχω ακούσει να λένε για δεύτερη αντλία. Όλοι δουλεύουν υπό πιεση! |
Μιχάλη θέλω μια φωτογραφία το πριν την αλλαγή για να έχουμε να συγκρίνουμε με τι μετά!
|
Οκ . Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα λοιπόν . Ο ριακτορας δεν εχει χώρο να ειναι διπλα στο σαμπ αλλα απο πάνω ...
αν μπει μεσα στο σαμπ έχει θέμα? αν υπαρχει θεμα τοτε θα πρεπει να φτιαξω ενα στεγανο διαμερισμα μεσα στο σαμπ |
Όχι μέσα στο σαμπ και αν είναι έστω και λίγο η Αντλία μέσα καλό είναι.
Βοηθάει να έχει χαμηλή θερμοκρασία. |
Παράθεση:
|
Ο συγκεκριμένος εχει την δυνατότητα να ειναι και εντός σαμπ,απλά εννοεί ο Σάκης οτι και λιγο να ειναι βυθισμένη η αντλία δεν πειραζει!
Εχει τον ίδιο Μιχάλη και τον γνωρίζει καλα,τι καλα βασικά τον εχει τερματίσει!:D |
αρα το οχι πηγαινει στο οχι δεν πειραζει... οκ γιατι νομιζα οτι ειπε οχι δεν κανει να ειναι μεσα .
τελεια. βουτια λοιπον ... |
Παράθεση:
Τούμπανο θα γίνει φιλαρακι! Εχεις καλό φωτιστικο,καλο σκίμμερ και Καλη ροη και στρωμένο βράχο! Ήρθαν και οι ριακτορες επομένως με ενα καλό update το ενυδρείο θα ανεβάσει παρα πολλες ταχύτητες! Πολύ το χαίρομαι φιλαρακι μου! Τα ακροπορακια σου θα έρθουν στρωμένα με απλωμένη βάση πανω στο τσιμεντακι τους!:grin: |
αληθινός ο Νίκος Μιχάλη καμία καμία έξτρα αλλαγή νερού μεσοβδόμαδα μόλις σου φέρει κοράλλια να είσαι κομπλέ!
|
Λογικά σήμερα το απογευμα θα είμαι κομπλέ...
Νίκο ευχαριστώ ρε φίλε για την ιδέα σου .... Όταν θα έρθεις έλα να δουμε που θα βάλουμε την μπουκάλα των 70 πόντων :D:D:D |
Παράθεση:
να είμαστε καλά φιλαράκι μου! το Σάββατο θα γίνει αγνώριστο το ενυδρείο,πάμε να του ανεβάσουμε τα γκάζια του! |
η μπουκάλα δεν κάνει ξαπλα...μόνο όρθια ... με μαμισε...
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:04. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board