Ειμαι πολι χαρουμενος για 3 λογους.
1 μαζεψα αρκετα κοραλια στην βολτα που εκανα στην αθηνα. 2 Γνωρισα ατομα απο κοντα με τα οποια ηθελα πολυ να γνωριστω. 3 με την επιστροφη τα κοραλια ηταν τουμπανο και ενα cardinal μπουκομενο....Σαν κιχληδα. Παρακαλω αμα καποιος φιλος ξερει λεπτομεριες για γεννεε σπο καρδιναλιους να με βοηθησει. Το σαββατο που θα γινει αλλαγη στο ενυδρειο θα βγαλω το ζευγαρι να το βαλω στο νανο μου |
Στο λενε και οι καρδιναλιοι με τροπο να βαλεις αφρικανες αλλα εσυ δεν...
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
μαζεψου !!!!!
|
Παράθεση:
|
Σημερα εβγαλα το Ats να του κανω μια μετατροπη και σκεφτομαι να αφησω δυο εβδομαδες να δω πος θα δουλεψει το ενυδρειο μονο με την χαετο.
|
Παράθεση:
|
βαλε και καμια φωτό :D
|
Παράθεση:
Θα βαλω αυριο αγορη. Σημερα υπηρεσια! |
Ολοι ρεπο εχουμε αυριο ; να :grin:κανουμε και καμοια αλλαγη νερου ε;
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Αντε να περνεος σειρα και ο Γιαννης (J.P.)... |
Ε θα κανω και εγω μια χαχαχα
|
2 Συνημμένο(α)
Ωρα να υποστηρηξουμε την ροη του ενυδρειου με μια ακομα jebao rw4
:smt041:smt041:smt041 |
Σακη το εφαγες το ακτινιδιο ωραιο? :grin:
Αντε μεγειες την νεα αντλια! :smt041 |
Παράθεση:
Μονο ο συτονισμος που κανουν φτανει! |
Τις δουλεύεις master slave τώρα;
Για πες εντυπώσεις. |
Παράθεση:
Δεν προλαβα να παιξω και πολυ γιατι ειχαμε καφεδακι στην Σαμο.... |
2 Συνημμένο(α)
Και μιας που δεν υπαρχουν τρομερες αλλαγες στα κοραλια παραμονο στης καταναλωσεις Ειπα να κανω μια σύγκριση ανάμεσα στο πως πήρα το κοραλι και πος ειναι τωρα!
|
:smt023:smt023
|
πες μου ότι είναι η αριστερή +-3 , αν έκανες έτσι αυτή την acro πας για μεγάλα πράγματα
|
Ωραίος σακη! Καλές συνθήκες και προδερμ και πάει μόνο του.
|
Παράθεση:
φυσικα και φαγητο μπολικο! |
Εννωειτε πως εχει διαφορα , μετρησεις και αλλαγες νερου ειναι απαραιτητες
|
1 Συνημμένο(α)
Παρελαβα σημερα τους καινουργιους φακους!
|
Μεγειες μεγειες Σακη!
|
Παράθεση:
τα περασα κιολας! εχει πολυ καλη διαχηση στηης μοιρες που λεει και λιγοτερο διαχηση στης υπολοιπες! ------------------------- Σημερα ειπα να κανω μια ακομα μεγαλη αλλαγη νερου! 100λτ και ειπα επιδι ειχα ασταθειες στης παραμετρους να κανω μετρησης στο νερο της θαλασσας μετα την αλλαγη της αλατοτητας. Οι μετρησης: Kh 7 Ca 370 Mg 1100 εδω ειναι χορις να ριξω το οτιδιποτε απο ουσιες! σκεφτομαι να αλλαξω της παραμετρους μου! Aπο kh8.5 ca 410 mg 1350 σε kh 7 ca400 mg 1200 γιανα μην χρειαζεται να ριχνω πολλα ζουμια στο νερο της αλλαγης! τι λετε? |
Παράθεση:
|
Καλημερα και χρονια πολλα!
Σαν σημερα ξεκινησε η επαναστση. Απο σημερα εγινε η επανασταση στο ρεεφακι. Αλλαγη στην διαταξη του βραχου και κολημα των κοραλιων Βγηκανε αρκετα lps. Το νερο ατκετα θολο μετα απο την αλλαγη. Πιστευω σημερα να ανεβασω φωτογραφιες!!! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board