Εχει ακομα θεσεις το δειπνο...
Αυριο θα δεις τον Νιδαλ απο κοντα,οποτε κλεισε θεση επιτοπου. |
Παιδια θεσεις υπαρχουν ακομα και λογικα θα μπορειτε να κλεινετε θεση και στην εκθεση. Απλα οσο νωριτερα τοσο πιο σιγουρα.................
|
τζαμι!:smt041:smt041:smt041
|
Να φερετε καμια λεκανη για να πλυνουμε χαλικια-αμμο και να βαζουμε μεσα τα διακοσμητικα μας.
Επισης κανα σφουγγαρακι. Κι οποιος εχει καμια παλια πετσετα γιατι θα γινουμε μουσκίδι... |
Παράθεση:
Εγώ στον δικό μου έβαλα μέσα το Fluval 205 που δακρύζει από χθες, τι άλλο θα μου τύχει...:smt013(μπορεί και να μην έχει καθίσει καλά...) Παίδες μέχρι τι ώρα λέτε περίπου να κάτσουμε;;; |
ενα 3ωρο-τετραωρο θα το φαμε...
|
Παιδιά όποιος βρει κάπου limpnophila aquatica-indica τη χτυπάει και τα βρίσκουμε.
Και οποιοσδήποτε δει σε μαγαζί ή έχει μας το λέει! |
Παράθεση:
,ηπως καθαριζες κρεμμυδια εκει κοντα??? θα φερω κι εγω λεκανη |
θα φέρω και εγω κουβά..και καμια πετσέτα....!! !
eimastearrwstoi θα φέρω και το ''δικο'' σου ..;) ετσι?... |
θα ερθω κατα τις 6-630.ελπιζω να σας προλαβω να βοηθησω κιεγω με τη χοντρη δουλεια.μην πλακωθειτε κ τα ξεπεταξετε σε μια ωρα!ρουφηξτε και λιγο καφε!:D γμτ σημερα!:mad: πετσετα κ κουβα θα φερω κιεγω μηπως χρειαστει,οπως κ το ξυλο που εχω.αν ξεχασετε κατι στειλτε μηνημα μηπως μπορω να το φερω μολις θαρχομαι!
θα κοιταξω και για τη λιμνοφιλα στο δρομο.στελιο αυτη στον ωκεανο ειναι αυτη που θελουμε η οχι;(φωτο παραπισω)αν κ θα ρωτησω κιεκει. ------------------------- σεσιφλορα και αροματικα υπαρχουν στον πειραια.ακουατικα εχει ο ωκεανος αλλα ειναι χαλια. |
Παράθεση:
|
Θα ηθελα να ευχαριστησω εκ μερους ολης της παρεας τον Butterfly που μην μπορωντας να συμμετεχει στην ολη προσπαθεια λόγω φορτου εργασιας εστειλε σημερα 20 ευρω θελοντας με αυτο τον τροπο να ειναι μαζι στην προσπαθεια μας.
Η προσφορα του θα καλυψει της αγορες φυτων της τελευταιας στιγμης. Αγορι και παλι σε ευχαριστουμε... |
Ε και το νου σας γιατι παιζουν μεγαλες Ομαδες το βραδυ, μην το ξενυχτησουμε!
|
Παράθεση:
Ήμουν από τους πρώτους (εάν θυμάσαι καλά) που είπα ότι θα λάβω μέρος σε αυτή την ενέργεια. Αλλά με "πούλησε" η δουλειά και δεν μπορώ να σηκώσω κεφάλι :D :D :D Θα προσπαθήσω να παρευρεθώ στην έκθεση, θα το σκάσω από την δουλειά :D |
Παιδια βγαλτε πολλες φωτογραφιες να σας θαυμασουμε....:D
|
Παρακαλουντε οι κατοχοι σακουλας να φερουν καμια μαζι τους για τα φυτα αυριο!
|
ξεκινάω..θα φέρω σακούλες κουβα 2 πετσέτες φωτογραφική ας φέρει καποιος αλλος :D :D τα λεμε εκει ρεμαλς..!! ας ειναι καποιος απο εσας εξω απο την εισοδο γιατι δεν εχω καρτα στο κιν.....
|
ερχομαιιιιι:D
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
Δεν ξέρεις πόσο ήθελα να είμαι εκεί τώρα... :( αλλά με την κίνηση που έκανα είναι σαν να έβαλα και εγώ το δικό μου λιθαράκι :p |
θα σε φτιαξω τωρα ανεβαζω φωτογραφιες;)
|
οπου να ναι ερχονται κ οι δικες μου !!!!
|
τρελο αγορι με τα ροζ:smt055:smt055:D:D
|
6 Συνημμένο(α)
Ορίστε και κάποιες απο τις δικές μου...το πληρες ακουασκειπ απο αυριο..;);)
|
1 Συνημμένο(α)
ΝΟ COMMENTS !!
|
Χαχαχαχαχα!!!! Ευτυχώς που δεν τον αφήσαμε να στήσει μόνος του, σε λάθος διαγωνισμό νόμιζε ότι βρίσκεται!
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...t-img_0126.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...t-img_0127.jpg Εδώ σκεφτήκαμε να το γυρίσουμε σε ελληνικό βιοτοπικό με τις σακούλες και άλλα σκουπίδια, αλλά η σακούλα ήταν εισαγόμενη και το αφήσαμε! http://www.aquatek.gr/rimages/albums...t-img_0124.jpg Και επειδή κουραστήκαμε λιγάκι... http://www.aquatek.gr/rimages/albums...t-img_0125.jpg Καλή μας συνέχεια! Υ.Γ.: Butterfly μου :smt057 |
Πολύ ωραία η πρώτη εικόνα! Μπράβο παίδες!
|
Παμε δυναμικά..να δουμε τι μας επιφυλλάσει η αυριανή...!!!
|
Αύριο έχει να πέσει μοντάρισμα και φύτεμα, μείνετε συντονισμένοι!
|
Nα με αφησετε να βουτηξω μια φορα το χερι μου μεσα στο ενυδρειο και αμεσως τραβατε με μια φωτο...Ετσι να φαινεται οτι κανω κι εγω κατι...:smt036
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:44. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board