αντε ρε μασε τα μπογαλακια σου και ελα!!! :D:D:D
|
Ωχ προβλέπω ανακατατάξεις απο βδομάδα εκεί
|
αστα Δημητρη με βλεπω αγκαλια με τον Γιαννη να σερνουμε τα ενυδρεια πανω σε καροτσακια με προορισμο τη Σαμο!!! χαχαχαχαχα
|
Λέω να κάνουμε και μια στάση λεο στην κερκυρα,αν βολέψει φυσικά ο δρόμος!
|
Παράθεση:
|
2 Συνημμένο(α)
Λοιπον παιδια εχω να πω οτι ηρθε ο Σακης και ειμαι ακομα σπιτι μου (πρωτο καλο). ειναι και ο Γιαννης σπιτι του (δευτερο καλο) αλλααααααααααα εχω και moon light επιτελους (τριτωσε το καλο) χαχαχαχαχααχα
|
Εγώ παραλίγο να φύγω τραυματισμενος....
Βγάλε καμία φώτο μόνο με moonlight Λεο ! |
αστα Σακη εβαλα χθες κατα τις 2 την φωτογραφικη μπροστα και μου ρθε μια παντοφλα αεροπορικη!!! χαχαχαχα θα βαλω ομος. εδηξε πολυ το πραμα!! επαιρνε και αλλο ενα για περισσοτερο φως αλλα και ετσι ειναι πολυ καλα!
|
καλορίζικα Λεο τα νέα φώτα σου!
μπραβο φιλαράκι μου,κάνατε φανταστική δουλειά! για πες,πως περασατε στις συναντήσεις του Αμβρακικού? |
Παράθεση:
κοιτα κρυφα παντα απο τις γυναικες στα μουλοχτα και με απολυτη εχεμυθεια χαχαχαχα!!!:D:D:D εγω φιλε πολυ καλα περασα τωρα οι αλλοι μενει να μας πουν οι ιδιοι!! αντε καλοκαιρι ερχετε σειρα σου!!! |
Παράθεση:
περιμένουμε κους κους κύριοι με φωτογραφικό υλικό! |
Πολύ κομπλέ όλα Νικόλα. ψάρεμα τσίπουρα και ξενάγηση στα μέλισσια με ενημέρωση της όλης διαδικασίας.
Λίγο μελι πορτοκαλι περιμένω αλλά δεν πειράζει!!!! Έχω καλές φώτο θα της ανεβάσω αλλά είναι πριν την αλλαγή!! |
Παράθεση:
Θέλουμε φωτο .........μπράβο ρε αγορια πολύ χαιρόμαστε με αυτές τις συναντήσεις! Αγαπάμε το μέλι.... |
|
Ευτυχως ηρθε ο Σακης και εβγαλε καμια φωτο......
Πανεμορφο Λεο,να το χαίρεσαι!!!! |
τούμπανα όλα λεοναρδε!
μπραβο φιλαρακι μου πολύ το χαίρομαι! |
Τι τα ταίζεις ρε φίλε κ είναι έτσι; Μπράβο πολυ όμορφο
|
πολυ ομορφο μπραβο.
στην πρωτη φωτο τι κοραλλι ειναι αυτο?δεν το εχω ξαναδει και μαρεσε! |
Ξέρω το μυστικό αλλά δεν μπορώ να το πω παιδια.
Πρέπει να δώσει ο λεον τι ελεύθερο! |
ευχαριστω πολυ παιδια να στε καλα!!
Σακη μηλα ελευθερα εγω μερικες μερες δεν ειμουν και για μερικες ακομα δεν θα ειμαι στο pc οποτε πεσ τα ολα!!! |
Έλα πες πες,τι τα ταΐζεις;
Μήπως ειναι σαν τι μυστική συνταγή των καβουροπατις; |
σσσσσσσ... πολλα αποκαλυπτεις!! χαχαχα
Νικο τα κοραλια μεγαλωνουν οπος τα παιδια αυτων που εχουν καμια δεκαρια.... "εχει ο θεος"!! χαχαχα |
Χαχαχαχαχα.........απίστευτη παρομοίωση Λεοναρδε!
Μήπως τα εχεις ονοματίσει,με ονόματα Χρυσοβαλάντης κτλ;:D |
Ένα μικρό update έχω να δηλώσω αν και δυστυχώς λόγο βιασινης δεν έβγαλα φωτό. 2 sexy ( ήθελα κι άλλες αλλά αυτές ήρθαν..) μια ντολαμπελα ( η ατημη μπήκε στην τρύπα της κακομυρας της ντορη και δεν ξέρει που να πάει χαχα) και 2 μπαμπιλονια. Καλά παιδιά οι sexy τα σπάνε άλλες 4-5 με την πρώτη ευκαιρία οποσδηποτε!!!!! Το κακό είναι ότι ψάχνεις κάνα τέταρτο να τις βρεις!! Χαχαχαχαχα
|
Παράθεση:
Καλοριζικα σου εύχομαι να ειναι ολα,να μεγαλώσουν και να τα καμαρώνεις! Παμε γερά φιλαρακι μου,το κεφάλι ψιλά! |
2 Συνημμένο(α)
αντε να σας διξω και την καινουρια παραλαβη!!! τα ηθελα πολυ καιρο αυτα τα πραματακια και ειμαι πολυ χαρουμενος!!!
(ευχαριστω πολυ Νικο!!) |
Μάλλον έβγαλες μέλι από πορτοκαλί!!!!;)
Μπράβο φιλαράκι πέραν από την πλάκα ωραία κομμάτια. να τα κάνεις τούμπαάρα. |
και επιτελους ΝΑΙ Σακη σημερα καναμε τρυγο!!!!!! και ΔΕΝ ειναι πυκρομελο!!!!!
------------------------- Παράθεση:
|
Μπράβο Λεό ωραία ζωντανά και ωραίο ενυδρείο!
Δίνω παραγγελία από τώρα, την επόμενη φορά που θα ανεβάσεις φώτο θέλω και τα christmas tree worm!! |
Καλορίζικα Λεο!
Φανταστικός ο κύριος κλαμ με πανέμορφο χρωμα! Την τραχυφιλια την εχω και εγω την ιδια,φοβερό χρωμα και αυτο το κομμάτι! Μπράβο φιλαρακι μου πολύ χάρηκα! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board