Παράθεση:
Δυστυχώς είναι δύσκολο να πειστεί κανείς ότι η άποψη που έχει πάνω σε κάποιο θέμα είναι λάθος ή βασίζεται σε λανθασμένα στοιχεία, και μόνο αν επαναλάβει ο ίδιος τις λανθασμένες κινήσεις και δει μόνος του τα αποτελέσματα θα το καταλάβει (και μερικές φορές ούτε τότε θα το δεχτεί ότι είχε λάθος - δεν αναφέρομαι σε εσένα μιλάω γενικά). Είναι κάτι που έχει συμβεί σε πολλούς από εμάς, και το βλέπουμε να συμβαίνει καθημερινά σε νέους χομπίστες από τότε που ξεκινήσαμε στο φόρουμ. Κωνσταντίνε δε θα επεκταθώ πάνω στο θέμα σου, οι απόψεις έχουν ακουστεί και δε χρειάζεται να επαναληφθούν, θα σταθώ μόνο σε μια φράση που είπες κάπου στην αρχή η οποία μου χτύπησε άσχημα: Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Επειδή και εσύ αν βουτούσες μερικά εγκεφαλικά κύτταρα σε ελάχιστη δόση common sense θα μπορούσες να καταλάβεις τι σου λέμε σε τόσα ποστ. Επειδή έχεις καταλάβει αλλά δεν θες να το χωνέψεις και αυτά που σου λέμε σου φαίνονται βερεσέ νομίζεις ότι από το ποτηράκι αν τον βάλεις σε 15 λίτρα θα είναι και ο πρώτος μονομαχος του χωριού τότε δεν θα συνεχίσω να σπαταλάω τον χρόνο μου για να σου δώσω να καταλάβεις όπως και όλοι εδώ μέσα ποια είναι τα βασικά κριτήρια για διαβίωσης για το ψάρι που διάλεξες. δεν έχουμε άποψη για όλα και γιναμε ειδημονες απλά σου λέμε τι να προσέξεις από την εμπειρία μας γιατί αυτοί που σου γράφουν είχαν μονομάχους και έχουν ακόμα και έχουν και και επιτυχημένες αναπαραγωγες. είσαι παντός πνεύμα αντιλογίας βρε αδερφάκι μου. |
Παράθεση:
Αρνείσαι να καταλάβεις αυτά που σου γράφουν μοντ και μέλη και τους κατηγορείς ότι σου δίνουν και ανακριβείς πληροφορίες. Αφού έχεις καταλήξει στην άποψη σου και διαθέτεις άλλες πιο έγκυρες κατά τη γνώμη σου πηγές πληροφόρησης, το θέμα κλειδώνει. Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε ή να επιβάλλουμε ποινές. Καλή τύχη στο ψάρι σου! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:29. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board