Καλημερα.Λουκα παρε και ρωτα για 5 κιλη.Μηπως και καλα επειδη ειναι μικρη εχει αλλη χρεωση.
|
Πήγα, είχε χρόνο και μου τον γέμισε επί τόπου,
ένα ταληράκι, και τον ζυγίσαμε και είχαν μπει 200-300 γρ. παραπάνω |
Θα ρωτησω...πηγα γεμισα υποθετικα..δεν εχω ζυγαρια 😕το θεμα μου πλεον και μελλοντικα ειναι οτι εφοσον εχει την ιδια τιμη με αυτον εδω στην κυμης...πρεπει να δω τι θα κανω με spare μπουκαλα η να δω αν υπαρχει εξτρα χρεωση απο αυτον που σου δινει δικια του για μιαμιση μερα...
Αν και λογικα θα τους πρηξω να κλεινω ραντεβου να ειναι καποιος τεχνικος εκει να γινεται απευθειας η γεμιση... Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Μήπως να πας σε κάβα καλύτερα ;
Δίνεις ένα αρχικό ποσό για εγγύηση, και μετά πας την άδεια και παίρνεις γεμάτη, επιτόπου |
Παράθεση:
|
2 κιλες είναι και αυτές,
απλά είναι πιο στενές και πιο ψηλές |
Εχει και τετοιες?Δεν το γνωριζα αυτο...
Σε οποιαδηποτε καβα δλδ? |
|
Θα παω να ρωτησω...ωστε να την εχω εφεδρεια...
|
Αν δεν έχει κενή, πάρε την γεμάτη με μπίρα και έλα από το σπίτι να να σε βοηθήσω να την εκκενώσουμε. Θα βάλω τον μεζέ!!!
|
αχαχαχ0αχ0αχ0 ευκολα ομως :D
Θα ρωτησω τι παιζει και πως και θα ενημερωσω παλι... Συνηθως ποσο κρατανε οι 2κιλες ? |
3 με 6 μήνες,
ανάλογα με το πόσες φυσαλίδες θα έχεις |
Παράθεση:
Sorry για το spamarisma.... Σβήστε τα μηνύματα μου. |
Ισίδωρε :D:D:D
συμφωνώ μαζί σου και δεν είναι spam, για διοξείδιο απο κάβα μιλάμε , που είναι για μπύρες :p |
Εχει χαβαλε εμενα με εκανες και γελασα.. :D
100φυσαλιδες περιπου το λεπτο ειναι καλο φανταζομαι σωστα? |
Λουκά, οι φυσαλίδες ανα λεπτό εξαρτώνται από τον όγκο του νερού και γενικά τη διαλυτότητα του διοξειδίου στο νερό.
Το πόσες φυσαλίδες θα στο δείξει μονο ο drop chekcer |
μαλιστα μαλιστα...δηλ στην αναμονη μεχρι να ερθει ο drop checker
|
βρήκα στην Νέα Ιωνία ένα μαγαζί με πυροσβεστηρες και γέμισα την μπουκάλα με 10 ευρώ
http://www.fireshop.gr/ |
Παράθεση:
|
2κιλη και έκανε 4 μέρες
|
Παράθεση:
|
γιατί;; ακριβά είναι;;;
|
5κιλα 10 € και αυθημερον στην olympia.
|
ποιο πάνω από olympia αναφέρθηκε 8 ευρώ η 2κιλη και 20 ευρώ από κάπου στην Κύμης,τεσπα ας το έχει στο νου του όποιος δεν το βιάζεται και δεν θέλει να τρέχει από βόρεια στο κέντρο Αθήνα
|
Παράθεση:
|
Χρηστο...δεν ισχυει αυτο με το 8 ευρω η 2κιλη...για καποιο λογο που δεν ξερω εγινε μια παρεξήγηση περι του θεματος...εχει γραψει ο δημητρης καπου με τι ποσο γεμιζει η 2κιλη
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Πιο πανω απο εσενα χρησταρα..με 8 ευρω χωρις απόδειξη,τον παιρνεις τηλ να υπαρχει καποιος εκει τεχνικος και τον ψιλοπριζεις...και στο κανει εκεινη την ωρα...καθημερινες μονο αλλιως περιμενερις μιαμιση μερα..κατα τα αλλα ειλικρινα απο ολη την αθηνα συμφερει στην ολυμπια...αλλα ειναι μακρια απο εμας στα ΒΠ
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:13. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board