UPDATE:
Πήρα καινούργιο φίλτρο το fluval 306 ειμαι υπερευχαριστημένος! Το δουλευω στα 3/4 και είναι super,ελάχιστος θόρυβος! Επίσης το πήρα με 10% απο petsupermarket δηλαδή 90 ευρώ. Μια βδομάδα χωρίς διοξείδιο, τελικά παρασκευή γέμισα την μπουκάλα. Δημόσια και εδώ, ευχαριστώ πολυ τον φίλο rottbea που μου χάρισε πριν λίγο καιρό αρκετά νέα φυτάκια να αναπαράξω και να μεγαλώσω την ποικιλία μου (palustris 'Cuba' , Rotala macrandra red, Hydrocotyle tripartita, Pogostemon erectus, Pogostemon helferi, ludwigia arcuata, Blyxa japonica, Rotala wallichii,limnophila aquatica) Erectus,tripartita,blyxa,arcuata πήγαν σφαίρα. Τα άλλα με ταλαιπώρησαν αρκετά μάλλον απο δικά μου λάθη ή μέχρι να συμπαθήσουν το ενυδρείο μου! χαχα photos στο λινκ: https://plus.google.com/photos/11615...OSR1LuBrOyBwQE |
Γαματο εγινε μπραβο:smt041:smt041 καλοριζικο κ το φιλτρο!
monte carlo το χαλι; |
Παράθεση:
Ασε τις ευχαριστιες και προχωρα δυνατα. |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Προσπαθούμε για το καλύτερο! :D |
εκανες δουλιτσα αψογη αδερφε!!! :D μπραβο μπραβο πολυ το χαιρομαι..!!!!
|
Ευχαριστω Λουκά!!
Θέλει ακόμα τις αλλαγές του όταν τα πάνε καλύτερα τα φυτά. Θα ανεβάσω ξανά. ;) |
Παράθεση:
Ποιό από τα δύο είναι το σωστό? |
Όντως βγάζει τα διπλά ml!
Βάση λογικής η τελεία πρέπει να είναι σωστή και μπράβο για την παρατήρηση.. Γιατι να βάζεις 9ml σίδηρο το μόνο σίγουρο είναι οτι θα γίνει ζημιά σε 85 λίτρα. -Πάτησα να δώ στο σκέτο flourish που δεν βάζεις επιθυμητή ποσότητα εντός ενυδρείου και το αποτέλεσμα ήταν με τελεία. 0.4 caps or 1.9 mL |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:29. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board