Από το στάδιο του αρχάριου... περάσαμε όλοι... για να ΜΗΝ σου πω ότι εκεί παραμένουμε... όσα χρόνια και να έχουμε στην "πλάτη", εφ' όσον ως απλοί χομπίστες ΔΕΝ έχουμε σπουδάσει ιχθυοπαθολόγοι, γενετιστές κλπ. ;)
Περιμένω εναγωνίως... τα αποτελέσματα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ.- |
Μέχρι σήμερα το πρωί το ψάρι δυστυχώς δεν είχε βελτίωση. Αύριο φεύγω για Θεσσαλονίκη και μετά πετάω για Αθήνα με επιστροφή στο σπίτι τη Δευτέρα. Σήμερα αναγκαστικά θα αλλάξω όλο το νερο της καραντινας για να μη μείνει άλλο μέσα στο baktopur direct. Είναι καλύτερα να το βάλω πάλι στο κυρίως ενυδρείο ή να το αφήσω μόνο του στην καραντινα; Δε τα βλέπω καλά τα πράγματα, έχει να φάει πολλές μέρες κι ολας. Λεω να το αφήσω στην καραντινα μη μου πεθάνει στο κυρίως ενυδρείο και ανεβάσει καμία αμμωνία γιατί είναι και μεγάλο ψάρι, μη μεινει εκει μέσα. Για άλλη θεραπεία δε το βλέπω, έχει φάει δύο φάρμακα και το ένα αρκετά ισχυρό και μάλιστα έγινε δύο φορές (όπως γράφει και στις οδηγίες για επανάληψη της θεραπείας αν δεν υπάρχει βελτίωση). Τι λέτε εσείς;
|
Πόσα λίτρα ειναι η καραντινα Πάνο ;
|
Κάπου στα 50
|
αστο εκει τότε Πάνο, μη γίνει καμια ζημιά και στο μεγάλο,
απλά να υπάρχει αεραντλία |
Αυτό λέω κι εγώ να κάνω.
|
......μόλις έφτασα στο σπίτι από την Αθήνα και όπως ήταν αναμενόμενο, βρήκα το ψάρι να έχει καταλήξει. Πάω για αλλαγή ψαροσυνθεσης. Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα. Ήταν το αγαπημένο μου ψάρι.
|
Κρίμα ρε Πάνο.
|
Κρίμα βρε Πάνο :(
|
Ειναι στενάχωρα αυτα αρχηγέ :-(
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:56. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board