Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   DIY . Φτιάχτο μόνος σου (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Ηχομόνωση επίπλου (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=93729)

Τάκης 24-09-16 07:35

Υπάρχει και άλλη λύση,
μου χαρίζεις ενυδρείο , φίλτρο και όλα τα συμπράγκαλα και ησυχάζεις από πολλά,
από θόρυβο, από ταλαιπωρία, από μουρμούρα πως ασχολείσαι με το ενυδρείο κλπ κλπ
:D:D:D:D:D

Λάμπρος.Τ 24-09-16 09:02

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Τάκης (Μήνυμα 966488)
Υπάρχει και άλλη λύση,

+ 100000000000000.....

Τακη έδειξες ακόμη μια φορά γιατί είναι οι φίλοι.
Θα πάρεις τους μπελάδες του φίλου μας και θα τους κάνεις δικούς σου.
Εύγε !!!

Undertaker 24-09-16 10:10

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Giwrgaras (Μήνυμα 966486)
Αν πάντως θες ένα κομμάτι ρικοφον 50χ60 έχω να.σου δώσω... Αλλά μπορείς να πας στο jumbo πχ και να πάρεις έναν στρωματακι γυμναστικής και να κόψεις 2 κομμάτια για να τα βάλεις κάτω από τα φίλτρα σου...το έχω κάνει εγώ και μου έχει δουλέψει μια χαρά... Τώρα για την ηχομόνωση ξέρω ότι πρέπει να το ντύσεις όλο το έπιπλο...

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ φίλε μου αλλά και δεν αξίζει να μπεις καν στον κόπο να στείλεις ένα κομματι. Μόνο που το πρότεινες δε ευχαριστώ.
-------------------------
Παράθεση:

Υπάρχει και άλλη λύση,

Α πάγαινε σαπέρα ωρε!
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Λάμπρος.Τ (Μήνυμα 966494)
+ 100000000000000.....

Εύγε !!!

....μαζί με τον Τάκη κι εσύ

Tanganyiκας 24-09-16 11:04

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Safarpn (Μήνυμα 966495)

Α πάγαινε σαπέρα ωρε!

....μαζί με τον Τάκη κι εσύ

Δεν φτάνει που θέλουν να φορτωθούν τα βάρη σου..................ε ρε κάτι άνθρωποι!!!!!!

delta66 24-09-16 16:39

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Λάμπρος.Τ (Μήνυμα 966494)
+ 100000000000000.....

Εύγε !!!

Μη μασας.
Ο καλος ο φιλος θα επαιρνε τη γυναικα (και την πεθερα).
Οχι το ενυδρειο.

Undertaker 24-09-16 16:50

Ακριβώς έτσι είναι, εκεί φαίνονται οι φίλοι. Μάλιστα οποίος παρει την πεθερά μου θα του δώσω και πολλά δωρα. Λουριά, κροκέτες για κάνα τετράμηνο, χαλάκι για να κοιμάται.....

DEXFISH 24-09-16 17:20

Παράθεση:

Υπάρχει και άλλη λύση,

Γιατί δεν παίρνεις το παιδί ρε πονηρέ :D:D:D:D:D zw

Τάκης 24-09-16 20:08

Γυναίκα και πεθερά έχω , δεν χωράνε άλλες.
Το παιδι ο Πάνος δεν το δίνει.
Το ενυδρείο κάπου θα το βολέψω ;)

Undertaker 24-09-16 21:18

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Τάκης (Μήνυμα 966587)
Γυναίκα και πεθερά έχω , δεν χωράνε άλλες.
Το παιδι ο Πάνος δεν το δίνει.
Το ενυδρείο κάπου θα το βολέψω ;)

Παρε την πεθερά ωρέ, δεν είναι σα τη δικιά σου......αν της φτιάξεις και ενα terrarium θα έρχεται να τη χαζεύει ολη η γειτονιά. Θα γίνει η μασκοτ του Κερατσινίου.

DEXFISH 25-09-16 09:32

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Safarpn (Μήνυμα 966603)
Παρε την πεθερά ωρέ, δεν είναι σα τη δικιά σου......αν της φτιάξεις και ενα terrarium θα έρχεται να τη χαζεύει ολη η γειτονιά. Θα γίνει η μασκοτ του Κερατσινίου.

Αν μπαίνει σε 120άρι την παίρνω εγώ.Θα την βάλω μαζί με σαλιγκάρια Melanopsis buccinoidea και έτοιμο το ελληνικό

Undertaker 25-09-16 10:11

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από DEXFISH (Μήνυμα 966665)
Αν μπαίνει σε 120άρι την παίρνω εγώ.Θα την βάλω μαζί με σαλιγκάρια Melanopsis buccinoidea και έτοιμο το ελληνικό

Στο 120αρι άνετα χωράει γιατί διπλώνει εύκολα. Αν τα
Melanopsis buccinoidea τρώνε και πτώματα θα κάνουν τρικουβερτο γλέντι.
Σήμερα θα βάλω το Ricofon στα ντουλάπια και όταν παρ συμπιεσμένο πετροβαμβακα (δε βρήκα αυτές τις.μερες) θα βάλω στο πάτωμα και οπου αλλού περισσέψει ακάλυπτος χώρος.

Λάμπρος.Τ 25-09-16 10:49

Μην ξεχάσεις το κενό που σου είπα.

Undertaker 25-09-16 11:01

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Λάμπρος.Τ (Μήνυμα 966670)
Μην ξεχάσεις το κενό που σου είπα.

Το κενό λίγο δύσκολα θα μείνει Λάμπρο. Θα τα ακουμπησω στο έπιπλο κανονικά γιατι αλλιώς θα είναι ημιμονιμη λύση. Θα φευγουν συνέχεια.

DEXFISH 25-09-16 11:02

Όλα αυτά είναι ημίμετρα. Βάλε την πεθερά να κρατάει το φίλτρο στον αέρα και δεν θα ακούγεται τίποτα. Στην τελική (καφρίλα έρχεται) βάλε να κάνει αυτή τη δουλειά τον γιο σου και θα λυθεί και η φασαρία και θα κοιμάσαι στο κρεβάτι σου χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα

Diskus fan 26-09-16 00:43

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Safarpn (Μήνυμα 966374)
Λάμπρο ακριβώς μα "ΑΚΡΙΒΩΣ" το ίδιο συμβαίνει και σε εμάς μόνο που ο μικρός θέλει να διώχνει τη μάνα του και να κοιμάται μαζί μου αλλά επειδή εγώ τη λυπάμαι την κακομοίρα να τη στείλω σαλόνι, κάνουμε κάνα 10λεπτο διαβούλευσης με τον μικρό (5 ετών) και τελικα φεύγω εγώ. Οι ώρες είναι δύσκολες για χαμό και κλάματα και την πατάμε στο τέλος.
Τα Ricofon ήταν να έρθουν σήμερα αλλά μέχρι στιγμής δε τα έχω και έχω μείνει με τις αυγοθήκες. Αύριο πιστεύω θα τελειώσει η δουλεια και θα δούμε τα αποτελέσματα.
....... Να αλλάξει ο τίτλος του θέματος παρακαλώ σε: "Το παιδί μου με διώχνει τα βράδια από το κρεβάτι για μα κοιμηθεί με τη μαμά του, τι να κάνω;"
χαχαχαχαχαχα!

Συγνώμη που συνεχίζω το "ξέσκισμα" του θέματος... αλλά έχεις πρόβλημα σοβαρό και ΠΡΕΠΕΙ να το λύσεις (ΙΣΩΣ με την βοήθεια, κάποιου ειδικού). ΔΕΝ δικαιολογείται ένα παιδί 5 ετών να κοιμάται στο κρεββάτι σας (κατά την άποψη μου).
Ο δικός μου κοιμόταν στο δωμάτιο του από 6 μηνών... όταν πλέον περπατούσε άνετα, τον παίρναμε χαμπάρι ότι πήγαινε στην τουαλέτα από τα φώτα που άναβε (ΔΕΝ μας ενοχλούσε ποτέ... παρότι με δυσκολία "σκαρφάλωνε" στην λεκάνη τοποθετώντας πρώτα, το δικό του παιδικό κάθισμα) να νιώσω τυχερός;

Undertaker 26-09-16 19:19

3 Συνημμένο(α)
Θα λυθεί το θέμα με το παιδι. Όπως κάναμε με τον μεγάλο, θα κάνουμε και με αυτόν. Υπομονή και επιμονή θέλει.

Στο θέμα μας τωρα....

Έντυσα τα δύο ντουλάπια με Ricofon περιμετρικά, δηλαδή δεν έβαλα στον ουρανό και κατω. Κάτω από τα φίλτρα, προσωρινά μέχρι να βρω πεπιεσμένο πετροβαμβακα, έβαλα διπλωμένο ένα λαστιχένιο χαλάκι που χρησιμοποιουμε σε επιφανειες κυρίως για να μη γλιστράνε αντικείμενα. Ο θόρυβος έχει μειωθεί αισθητά, κατά 80-90% θα έλεγα και θεωρώ ότι αν βάλω και στο κατω μέρος, να πατάνε πάνω του τα φίλτρα, ένα υλικό, θα εξαλειφθεί εντελώς. Είμαι πολυ ικανοποιημενος από το Ricofon. Πήρα δύο πάνελ 1x1m, στα 2εκ. πάχος που κόστισαν 11,8€.
Παρακάτω φωτογραφίες να δείτε στο περίπου πως είναι.

Τάκης 26-09-16 19:23

Μάστορααααααααας :)

Artemisia 26-09-16 19:23

Ωραία Σταυρο !! :D

Τάκης 26-09-16 19:24

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Artemisia (Μήνυμα 966997)

Σταύρος ; Ποιος Σταύρος ;
Πάνος βρε :)

tsoui 26-09-16 19:28

Μια χαρα μαστορι!
Ειναι σαν ψυγειο οταν κλεινεις το ντουλαπι κλεινει και το φως?:D

Undertaker 26-09-16 19:33

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Τάκης (Μήνυμα 966996)
Μάστορααααααααας :)

Ναι βρε, πολύ δύσκολο ήταν......
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Artemisia (Μήνυμα 966997)

Ευχαριστώ πολύ Κούλα.
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από tsoui (Μήνυμα 966999)
Μια χαρα μαστορι!
Ειναι σαν ψυγειο οταν κλεινεις το ντουλαπι κλεινει και το φως?:D

Όχι και όταν ξεχνάς να το κλείσεις, αλλάζεις συνέχεια μπαταρίες....παθών......συνέχεια όμως.

Τάκης 26-09-16 19:43

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Safarpn (Μήνυμα 967000)
Ναι βρε, πολύ δύσκολο ήταν......

Άλλοι έχουν μανταλάκια στα χέρια βρε

Undertaker 26-09-16 19:53

Τάκη....με πεθανε η μέση τόση ώρα στα πατώματα και χωμένος μέσα στα ντουλάπια. Αρνούμαι να ξανακάνω κάτι παρόμοιο.
Βρήκα στο μαγαζί ενός χαζού πετροβαμβακα αλλά.μου φάνηκε πολύ μαλακος αν και ήταν πεπιεσμένος όπως μου είπε ο.....χαζούλης. Υπάρχει κάτι άλλο να βάλω;

Τάκης 26-09-16 20:17

Είναι όντως μαλακός ο πετροβάμβακας, βαμβάκι είναι.
Δοκίμασε με dow βρε, αλλά το κομμάτι να είναι όσο το το φίλτρο ακριβώς, όχι μεγαλύτερο, να μη περισσεύει κομμάτι και να συντονίζει

Undertaker 26-09-16 20:21

Είχα την εντύπωση πως ήταν ιδιαίτερα πεπιεσμένος και γινόταν σκληρός, συμπαγής αλλά με μια ελαχιστη ελαστικότητα που του επιτρέπει να απορροφάει κραδασμους. Με το dow, επειδή είναι σκληρό, πιστεύω θα τα κανω χειρότερα. Δε μπορώ να καταλάβω όμως γιατί έχει σημασία αυτό που λες με το μεγεθος, να είναι ίδιο δηλαδή με τον πάτο του φίλτρου.

tsoui 26-09-16 20:26

Αν δε βιαζεσαι τρελα να δω αν μου εχει περισσεψει αυτο που εχω βαλει να σου στειλω, απλα επειδη αν ειναι θα ειναι στο παταρι εχει μια σχετικη μανουρα και πρεπει να βρω τον χρονο

Undertaker 26-09-16 20:33

Χαλάρωσε ρε Χρήστο, δεν υπάρχει λόγος. Στην τελική μου ειπε ο "χαζούλης" με τα οικοδομικά υλικά ότι μαλλον θα φέρει Ricofon οπότε θα βάλω και πανω και κάτω.....και γιατί τον αποκαλώ χαζούλη; Πήγα σήμερα να πάρω πετροβαμβακα. Τον ψάχναμε μαζί στην μάντρα του κανα μισάωρο. Το βρίσκουμε "αυτό είναι" μου λεει. "Πιάσε ένα κομμάτι" του λέω. Μου λέει "Να σου πω, ένας τύπος πήρε μπόλικο πριν λίγες μέρες, μου είπε ότι του περισσεψε και μπορεί να το φέρει πίσω το υπόλοιπο. Για να μη βγάλω από τη συσκευασία, θες να ξαναπερασεις κάνα δυο φορές αν το έχει φέρει πίσω να σου δώσω απο εκείνο;". "Το θέλω σήμερα και θα το πληρωσω, δε θα μου το κάνεις δώρο" "οκ τότε, περνά μέσα στη βδομάδα να σου δώσω αν το φέρει πίσω"...... Του λέω "μεγαλε, η μάνα σου είχε κι άλλο τσακάλι ή μόνος σου τη βασάνιζες;".....άρχισε να γελάει και τον έπιασε νευρικο. Έφυγα ψυθιρίζοντας διάφορα γαλλικά και ακόμα γελουσε ο γίββωνας!!!

Τάκης 26-09-16 20:56

Για τις διαστάσεις, το είπα γιατί αν περισσεύει κομμάτι γύρω γύρω και σηκωθεί λίγο, με τους κραδασμούς θα κουνιέται και θα κάνει θόρυβο

Undertaker 26-09-16 20:57

Το dow δε πρόκειται να σηκωθεί

Τάκης 26-09-16 21:01

Κόψε το εσύ ακριβώς και δεν θα σηκωθεί

Undertaker 26-09-16 21:04

Όταν το κόψω δηλαδή....δε θα σηκώνεται; Κάνει ομως μετά τη δουλειά του;....κομμένο εννοώ......γιααααα πες!

Τάκης 26-09-16 21:20

Βρε θα τον κόψεις όσο είναι το μέγεθος του φίλτρου, να πατάει όλο το φίλτρο επάνω,
δεν θέλει πτυχίο μηχανικού

Diskus fan 27-09-16 23:47

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Safarpn (Μήνυμα 967027)
Χαλάρωσε ρε Χρήστο, δεν υπάρχει λόγος. Στην τελική μου ειπε ο "χαζούλης" με τα οικοδομικά υλικά ότι μαλλον θα φέρει Ricofon οπότε θα βάλω και πανω και κάτω.....και γιατί τον αποκαλώ χαζούλη; Πήγα σήμερα να πάρω πετροβαμβακα. Τον ψάχναμε μαζί στην μάντρα του κανα μισάωρο. Το βρίσκουμε "αυτό είναι" μου λεει. "Πιάσε ένα κομμάτι" του λέω. Μου λέει "Να σου πω, ένας τύπος πήρε μπόλικο πριν λίγες μέρες, μου είπε ότι του περισσεψε και μπορεί να το φέρει πίσω το υπόλοιπο. Για να μη βγάλω από τη συσκευασία, θες να ξαναπερασεις κάνα δυο φορές αν το έχει φέρει πίσω να σου δώσω απο εκείνο;". "Το θέλω σήμερα και θα το πληρωσω, δε θα μου το κάνεις δώρο" "οκ τότε, περνά μέσα στη βδομάδα να σου δώσω αν το φέρει πίσω"...... Του λέω "μεγαλε, η μάνα σου είχε κι άλλο τσακάλι ή μόνος σου τη βασάνιζες;".....άρχισε να γελάει και τον έπιασε νευρικο. Έφυγα ψυθιρίζοντας διάφορα γαλλικά και ακόμα γελουσε ο γίββωνας!!!

:smt043 :smt044

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:31.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,03103 seconds with 10 queries