Παρόλο που μου αρέσει έτσι hardscape είναι στο πρόγραμμα και μερικά φυτά έτσι για να μην είναι πολύ μονότονο... Όχι πολλά πράματα βέβαια καμία βαλισνερια και κάνα 2 κοντά σε ύψος μπροστά και ενδιαμεσα από τα βραχάκια δεξια...
|
Καλο. Μετεφερε τις πέτρες πιο μπροστά και βάλε βαλισνέριες από πίσω!
Ωραίος! |
Οι πέτρες είναι ήδη πιο μπροστά Γιατί είχα σκοπό για β αλισνεριες και γιατί δεν ήθελα να ακουμπάνε ή να στιρηζοντε καθόλου στα τζάμια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...
|
Παράθεση:
Όμορφο!!!! |
Καλησπέρα! Το ενυδρείο προχωράει.. σήμερα ασχολούμαι από το πρωί με τον φωτισμό ο οποίος με παιδεύει λίγο όπως έγραψα και τις προηγούμενες μέρες.. Όλες οι παλιές λ εντοταινιες αντικαταστάθηκαν με 3 καινούργιες από τις οποίες οι 2 είναι ψυχρό λευκό και η μια είναι μπλε..Επίσης και οι 3 ταινίες είναι ελεγχόμενες με dimmer για να μπορουν να βγαζουν την επιθυμητη ποσοτητα φωτος που εγω θελω..έχουν κολιθει στα καπάκια και περιμένω να στεγνώσει η σιλικόνη για να δούμε τι καταφέραμε.. θα βάλω και φωτογραφίες αργότερα με το αποτέλεσμα.. ελπίζω να βγει καλό Γιατί όσο στεγνώνουν εμένα με τρώει ή αγωνία με το πως θα φαίνεται!!!
|
:smt023:smt023:smt023
|
3 Συνημμένο(α)
upadate!!! ετοιμος και ο φωτισμος... στις φοτο κανει αντανακλαση η αμμος και βγαινουν χαλια φωτογραφιες... δεν εχω και φωτογραφικη ειναι απο κινητο... αλλα βαζω 2-3..
|
Μπραβο Παντελο,παρα πολυ ωραιο εγινε!!!Μια χαρα ειναι η υπερχειλιση δεν φαινετε ασχημα!
Με το καλο να ερθουν και τα ψαρια τωρα!!! |
ελειψες πολλες μερες και ανησυχησα.. ναι κατι τελευταιες λεπτομεριες φτιαχνω τωρα και μετα με το καλο τα ψαρια!
|
1 Συνημμένο(α)
update!!! ελπιζω να μην μου τα ξυλωσουν ολα τα μπολντωζακια!!! :D:D:D
|
Κούκλα έγινε!
|
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να φυτευω της β αλισνεριες συνέχεια.. χαχα...!
|
Ωραιο που ειναι οταν δεν τα τρωνε τα ψαρια!!!!
Πολυ ομορφο!!!! |
ναι ωραιο ειναι τωρα.. θα δειξει οταν μπουν τα ψαρια αμα θα αφησουν τιποτα ορθιο...δεν πιστευω να τα τρωνε απλα απο το σκαψιμο στην αμμο πολυ πιθανο να τα ξεθαβουν...
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:56. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board