Merci beaucoup
|
Παράθεση:
|
|
Παράθεση:
|
Ναι panda ειναι
θα παρω τα δικα μου και θα τα βαψω άσπρα στη κοιλια και θα δειτε τον Παγκαλο ετσι :grin::grin::grin: http://static.comicvine.com/uploads/...8728-25353.jpg |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ειδα κανα 2-3 με ψιλοπροβληματακια... Το ενα μεγαλο ματι και τα αλλα 2 κομμενες ουριτσες οπως ηταν ενα μοορ που ειχα παρει απο την ξαδερφη μου... ------------------------- Παράθεση:
|
Παντα ειναι.
Καποια εχουν και pop eye :rolleyes: Λουκα , κανε και μια θεραπεια με esha2000 εκτος απ το αλατι |
Παράθεση:
Θα κανω απο αυριο γτ δεν εχω esha2000... Δοσολογια για το esha? Την καραντινα την εχω κατακλεισει απο πανω με το καπακι μην και παει πουθενα και κλαιω...(παλι) Να τελειωσει αυτο για καμια βδομαδα-δυο..και επειτα να βαλω το σουμπουνκιν... 2 γρ αλατι εβαλα αλλα επειδη δεν το γεμισα μεχρι πανω νερο εβαλα περιπου 4 κουταλιες της σουπας αλατι καλα ανακατεμενο με νερο ενυδρειου..μετεφερα και νερο ενυδρειου...εβαλα και το diy φιλτρο με την 1000αρα αντλια και το αφησα... Κινητικο ειναι δεν λεω...με μοικανα μοιαζει το ολο σουλουπι... :) |
Παράθεση:
Δοσολογια γραφουν και τα 2 πανω. Το λεω σαν προληψη , επειδη υπαρχει κρουσμα στο ενυδρειο που ηταν |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
αγορασες δλδ???
|
Μην παρεις esha2000 αν εχεις μελαφιξ.
Σαν προληψη θα εκανα την θεραπεια με ενα φαρμακο ευρεως φασματος. Το μελαφιξ ,ειναι οκ. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Και στο τελος πηρα ενα ευκινητο και εφυγα :D ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
εγω πηρα τηλ!!! :D:D:D:D
|
Παράθεση:
ΚΑλα ο κ.Τακης θα με φαει σιγουρα! Οποιος θελει να παρει μου λεει,η οπως μπορω να φανω χρησιμος ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
ΠΛΕΟΝΕΧΤΗ |
[QUOTE=Lth1;917457]Ευχαριστω αρτεμης..το πηρα για να αναπληρωσω το κενο...μου φαινονταν λιγα!!
ΚΑλα ο κ.Τακης θα με φαει σιγουρα! Οποιος θελει να παρει μου λεει,η οπως μπορω να φανω χρησιμος ------------------------- Αν έχεις πουλάκι μου εσύ λίγα , εγώ τι να πώ με 6 χρυσόψαρα σε 2.500 λίτρα ??? Ο Τάκης θα σε συγχωρέσει με 10 μετρήσεις και λιγότερο ταϊσμα αντε και καμιά 10αριά αλλαγές :D:D:D:D |
Παράθεση:
Βρε συ , δεν ειναι όλα ιδια, και μπορει στη πορεια να αλλαξουν , να γινουν ολο άσπρα ή ακομα και όλο μαυρα, όπως τα black moor γινονται πορτοκαλι, το ήξερες αυτο ; ειναι οτι κατσει, τωρα ή στο μέλλον. Το εχουμε ξαναπει , ειδικα τα χρυσόψαρα μπορει να αλλαξουν χρώμα και εξαρταται και απο το περιβάλλον |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Εγω το βαφτισα πλεον :D :D :D :D :D Αν γινει και μαυρο πορτοκαλι θα τρελαθω!!!! |
Σωστα.
Μην το δενετε και κομπο οτι θα μεινουν ετσι ;) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Είσαι και πλεονέχτης γιατί δεν χορταίνεις με τίποτα, θες όλα τα ψάρια που υπάρχουν να τα έχεις στο ενυδρείο σου :D:D |
Ετσι οπως τα ειδα , μηνων...
7- 12 .. Με το ματι ετσι.. Μπορει να κανω και λαθος |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Κανονικα ναι.
Αλλα εσυ μην παιρνεις και πολυ θαρρος :D |
Παράθεση:
Ξερω γτ το κανετε... Σας εχει βαλει ο κ.Τακης!!!! μουχαχααχαχχαχαχαχα ------------------------- στο 4ο-5ο δευτερολεπτο αν πατησετε παυση ειναι ενα παντα με μαυρο στοματακι που ανεβαινει προς τα πανω... Αυτο ειναι οντως παντα?? Αυτο αγορασα... |
Εμένα μου άρεσαν αυτά τα 2 που είναι στο 39 δευτερόλεπτο... πως θα γίνει να τα κρατησω??
|
να παει καποιος κατω και να σου τα κρατησει :D :D
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Αν καταφερω δευτερα γτ σημερα εχω κατι δουλιτσες
|
Παράθεση:
ευχαριστω παντως!!! μιλησα στο τηλ με την κοπελα... της ειπα ποια θελω και πως ειναι περιπου. ειπε θα μου τα κρατησει, τα 2 πιο ομορφα :D:D αντε να δουμε και δευτερα μαλλον θα τα στειλει με καποια αλλα που θελει ενας φιλος μου... ελπιζω να ειναι ωραια |
Παράθεση:
|
Λουκα βαλε μια φωτογραφια η ενα βιντεακι τα δικα σου να τα δουμε
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:53. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board